Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzulka dasz radę! Wierzymy w Ciebie ! Ja tez załamana byłam jak musiałam tam leżeć a w domu dzieci jeszcze szkoła... Człowiek martwi sie na zapas ! A wszyscy dali sobie znakomicie rade beze mnie ! Poleżysz odpoczniesz weź krzyżówki jak lubisz albo jakieś gazety do przeglądania , dobra książkę. Długopis bo pewnie ruchy będziesz musiała liczyć. Mi były potrzebne tez sztućce i kubek i drobne na telewizor żeby na sali uruchomić nie wiem jak u was jest u nas był płatny.
Zuzulka88, Agaax, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam z góry że tak z dupy.. tym bardziej że temat był niejednokrotnie walkowany, ale...
Macie laktatory? Jeśli tak, to jakie?
Zapomniałam o nim na śmierć. I właśnie dorwalam jakaś kartke czego mi brakuje.. Skreślam, skreślam... Aż tu jeb! laktator!
Na początek planuje ręczny, dopiero jak będzie niezbędny zaopatrze się w droższy, elektryczny. Macie jakieś godne naszych cyckow do polecenia?? -
Maka wrote:Dziewczyny przepraszam z góry że tak z dupy.. tym bardziej że temat był niejednokrotnie walkowany, ale...
Zapomniałam o nim na śmierć. I właśnie dorwalam jakaś kartke czego mi brakuje.. Skreślam, skreślam... Aż tu jeb! laktator!
Na początek planuje ręczny, dopiero jak będzie niezbędny zaopatrze się w droższy, elektryczny. Macie jakieś godne naszych cyckow do polecenia??
-
Przez tą akcję z wózkiem zapomniałam Wam się pochwalić - po pierwsze dziś zaszpachlowałam jedną ścianę i w tym tygodniu w końcu pomaluję pokój (z pomocą taty mego
). W weekend mam nadzieję, że już łóżeczko stanie - trzymajcie kciuki, żeby Szymcio jeszcze z tydzień wytrzymał w Buniu.
Mam takie przeczucie, że jak tylko ogarnę kącik Szymcia to wyląduję na porodówce.
A po drugie przyszła dziś przesyłka z Hippa - Teczka na książeczkę zdrowia, mała paczka chusteczek i nalepka jedzie z nami dzieckonowatorka, Naditta, kijanka_88, renieczka, Maka, Zuzulka88, stokrotka2013, Kasiulina, kama005, Agaax, eve90, kot_bury, Agness27, majeczka87, LilouK lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Dziewczyny przepraszam z góry że tak z dupy.. tym bardziej że temat był niejednokrotnie walkowany, ale...
Na początek planuje ręczny, dopiero jak będzie niezbędny zaopatrze się w droższy, elektryczny. Macie jakieś godne naszych cyckow do polecenia??
Maka, ja szukałam kiedyś tych informacji na różnych stronach w internecie i rzeczywiście, jak piszą dziewczyny ten Aventa ma dobre opinie, chyba najlepsze wśród małych, ręcznych i niedrogich. Ja nie kupiłam póki co, ale chciałam mieć coś wybrane w razie czego tylko kliknąć albo posłać męża. Aczkolwiek nastawiam się bardziej na elektryczny. A elektrycznych to oczywiście niby Medela najlepsza, ale cena jest powalająca.17.07.2016
-
Jestem bardzo zadowolona - używany 6-7 razy dziennie, z ręcznym bym umarła. Jak mogę ci coś poradzić, to ja bym się wstrzymała, moze nie będzie potrzeby. A jak będzie, to mąż może kupić w każdej chwili.
I pochwalę Wam się - dzisiaj przystawiłam Jasia do piersi
A to mój kurczak z dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da565cd520a6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 21:21
mamuśka1, nowatorka, Karolajjn:), kijanka_88, Maka, Zuzulka88, jusella, Ejrene, stokrotka2013, angella908, Zonti, renieczka, Kasiulina, Naditta, aisa, figaa, kama005, Agaax, Pauli11, eve90, Sanna, alexxx, Agness27, Marta22, majeczka87, LilouK, TheForfie, Ana32 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Karolajn a to sa takie chwilowe skurcze a potem jak przechodza to juz nie czujesz tego dretwienia? Ja bym przeczekala troche zanim bym pojechala na ip. Pewnie to skurcze przepowiadajace ale jak napisalam wczesniej, ja dretwienia nie mialam. Czasami tylko mam jakby ograniczone czucie pod piersiami na gorze brzucha ale niezaleznie od skurczow.
Dzidzia sie rusza?
Co do laktatorow ja narazie nie kupuje bo nie wiem czy mi bedzie potrzebny. Na szkole rodzenia nam stanowczo odradzali reczne. U nas we wloszech mozna je tez wypozyczac w aptekach, nie wiem jak w polsce
Chwilowe właśnie są , jak przechodzą to od razu dretwienie tez przechodzi . Dzidzia rusza się normalnie właśnie . Może gdzieś się tak ułożył ze Mi wnętrzności dretwieja ... Masz racje przeczekam jak będzie gorzej to od razu pojade . dziękuje za odpowiedźnowatorka, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Karolajjn:) wrote:Chwilowe właśnie są , jak przechodzą to od razu dretwienie tez przechodzi . Dzidzia rusza się normalnie właśnie . Może gdzieś się tak ułożył ze Mi wnętrzności dretwieja ... Masz racje przeczekam jak będzie gorzej to od razu pojade . dziękuje za odpowiedź
Mi często brzuch drętwiał właśnie tak pod piersiami, jak zwiększyłam dawkę magnezu to przestał. A teraz odstawiłam całkiem magnez i znowu się zdarza że drętwieje. -
Dziękuję dziewczyny za rady :* Już mi trochę lepiej
Niestety nie wiem ile ma szyjka, bo badała mnie tylko "ręcznie", ale mówiła że czuje przez szyjkę małego, a tak być nie powinno. Mały waży 2 kilogramy i najpierw zastanawiała się czy wystarczy leżenie w domu, ale później stwierdziła że jednak woli mnie mieć na oddziale.
Idę kończyć pakowanie, odezwę się jutro, jak już mnie przyjmą do szpitala. Spokojnej nocki wszystkim :*Kasiulina, jusella, Agaax, kot_bury, Agness27, majeczka87 lubią tę wiadomość