Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jasminka wrote:
Milcia,miał 3mm przy 5tyg i 6dn albo 6tyg - u mnie liczenie od ostatniej miesiączki nie sprawdzi się, bo miałam późną owulację (potwierdzoną testami) Ciekawa jestem jaki teraz jest. Super byłoby takie okienko, żeby podejrzeć czy u fasolki wszystko w porządku.
Kochana to Ty się na zapas nie zamartwiaj! Ja w tym czasie jak Ty miałaś zarodek 3mm to miałam pusty pęcherzyk i mnie gin nastraszył.
Poszłam w 6tyg i 6 dniu to byl maluch 5,8mm i okazało sie ze to 6,3tyg
Glowa do góry!
Kas50 .. Strasznie smutno mi... Sciskam Cie mocno i czekamy aż wrócisz na fioletowe stronyjasminka lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Jestem już po wizycie
Przez moje nieregularne miesiączki wychodzi na to,że moja ciąża jest młodsza a dokładniej jestem w 6 tyg. i 5 dzień widziałam serduszko bijące, niesamowite uczucie. Moja fasolka ma 7,5mm a termin wyznaczyła mi wstępnie na 14 lipcaoldżi, Nanatasza, kama005, _analiza, Edka, aisa, September, mamuśka1, kot_bury, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek, witam się z Wami po fioletowej stronie
Wg Belly termin mam na 31 lipca Poproszę o wpisanie
Dziś odebrałam wyniki.
W sobotę 21.11.2015 - 4 tyg 0 dni, 29 dc, 13 dpo
Beta 225,8 mIU/mL
Progesteron 28,37 ng/mL
Dziś 23.11.2015 - 4 tyg 2 dni, 31 dc, 15 dpo
Beta 567,5 mIU/mL
Progesteron 30,02 ng/mL
Wg kalkulatora Belly
HCG podwaja się co 1 dni 9 godzin (34 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 603 mlU/ml (168%) (w normie).
Skaczę z radości!MartaT, Nanatasza, kama005, kot_bury, aisa, Bobitta, Ejrene, Edka, Wiola90 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Witam nowe dziewczyny!
Kas - strasznie mi przykro, mam nadzieje ze wkrotce sie uda!
Dziewczyny, bolalo mnie gardlo od poludnia, pomogla mi plukanka z sody iczyszczonej i fiorda, ale teraz zmierzylam temperature i mam 37,6 i ciagle rosnie bo godzine temu bylo 37 , wiecie moze jak ja zbic?malika89 lubi tę wiadomość
-
Malika ja byłam na pierwszej wizycie wcześnie bo w 5 tyg 5 dniu i było widać jedynie pęcherzyk z ciałkiem żółtym, teraz jak byłam w 7 tyg 5 dniu było juz piękne serduszko także jeśli tylko nie jesteś w gorącej wodzie kąpana jak ja możesz zaczekać do 6-7 tygodnia na wizytę
malika89 lubi tę wiadomość
-
malika89 wrote:Kochane, kiedy powinnam iść na pierwszą wizytę u gin?
Ja na pierwszej wizycie była w 5 tyg i tak samo jak u oldżi było widać pęcherzyk z ciałkiem żółtym,a dzisiaj byłam na drugiej i już było widoczne serduszkomalika89 lubi tę wiadomość