Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślałam że zawału dostanę na tych karnych. No emocje na całego! Ale super ze jedziemy z tym koksem dalej!
My dzisiaj na obiad machnelismy sobie Burgery a co! Zjedliśmy po 2. Uwielbiam jak mój mąż czasami coś robi w tej kuchni
On teraz poleciał do pracy a ja pozmywam i ogarnę salon i wreszcie poprasuje
Wzięłam psiaka na dlugi spacer (nawet szłam umiarkowanym tempem) i nawet na pierwsze piętro wlazlam po schodachMarta22, jusella, Agness27, Pauli11, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wyszłam na karnych ale słyszałam przez okna jak sąsiedzi krzyczą co chwilę
wróciłam na koniec to też wcześniej wiedzieliśmy bo mamy jakiś opóźniony sygnał i u sąsiadów już był gol a my czekaliśmy
jusella, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Pozmywałam i ogarnęłam kuchnię. Chwila odpoczynku i biorę się za prasowanie.
Burza idzie. No mam nadzieję że lunie z tego bo by się trochę ochłodziło!
Wiatrak w salonie chodzi od rana.
Jeszcze wstawię pranie i będzie super.jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
Marta22 wrote:Ja początkowo chciałam roan bass, strasznie mi się podobał, chciałam gondole latte w owieczki. I cały czas mówili 2 tygodnie i wózek jest, więc się nie śpieszyłam z tym. Nie powiedzieli jednak ze w okresie wakacyjnym okres się wydłuży...
Kupiliśmy adamex barletta, mam nadzieję że będzie ok choć teraz widzę i czytam różne opinieMarta22, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodam jeszcze ze szukałam jak najlzejszego wozka bo bede musiala go wnosic po schodach na 3 pietro no ale wygral jednak designem ten waga nie jest piorkowa no ale czego my kobiety nie zrobimy jak nam sie juz coś spodoba i wpadnie w oko
jusella, Kasiulina, eve90, Marta22, renieczka, kot_bury, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Lwica -
Dziewczynki - leżę
Praktycznie skończony pokój - jeszcze jakieś drobne poprawki. Jutro łóżeczko przywiozę i wózek, w poniedziałek mam nadzieję, że naklejki przyjdą i będzie cudnie. Jestem padnięta ale szczęśliwa!
Kasiulina, NovaM, eve90, Marta22, LilouK, renieczka, Agness27, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
termin mam na 2.07:) więc już siedzę jak na szpilkach i czekam. Wesług lekarza będzie dziewczynka. Prawdopodobnie Wiktoria. Zawsze chciałam mieć Wiktorię albo Wiktora, mężowi też się spodobało:) Pewnie jak każdej z Was upały mi dokuczają strasznie. Ogólnie czuję się dobrze. Do 16 tyg miałam mdłości, później książkowo. Co do przygotowań, wydaje mi się że wszystko, ale po Waszych dzisisjszych wpisach zastanawiam się co będzie z wózkiem. Zamówiliśmy też Roan Bass, na początku czerwca, w sklepie twierdzili, że czas oczekiwania to góra 3 tyg. Zobaczymy czy po niedzieli się odezwą czy jest.
Kasiulina, NovaM, jusella, eve90, LilouK, renieczka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
Angel witaj. Oby wózek przyszedł
Kurde mój mnie tak wnerwil że mu powiedziałam że po pracy to se może do mamusi wrócić. Nosz kurde.ale mam wnerwa na niego. Wrrrr... Wzięłam się położyłam do łóżka ale się chyba zaraz roztopie. Balkon otwarty na oścież, niby chłodniej na dworze a ja i tak się zaczynam rozplywac -
Myślę, że z wózkiem będzie ok. Ja w zeszłym tygodniu zamawiałam 15 czerwca to jeszcze wtedy termin kobitka mi podała 3-4 tygodnie a w poniedziałek jak dzwoniłam to powiedziała, że jak składała zamówienie w fabryce to powiedzieli jej 8 tygodni - dopiero w zeszłym tygodniu te terminy się wydłużyły, więc myślę, że się spokojnie załapiesz na odbiór przed porodem.
Angel0101, Marta22, kot_bury lubią tę wiadomość