Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie
Ja juz od 7 na nogach tragedia 30 stopni w cieniu o godzinie 8 było , modłę się aby przetrwać ten dzień na kanapie z wiatrakiem ,maz dziś w planach ma gołąbki a ja czyste lenistwo ahh
Dziękuje za nazwy tych maści na brodawki
Miłego dnia , w chlodzie życzę :*jusella, TheForfie, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam!
Na nogach od 4:30.. Byłam taka głodna, że musiałam iść zjeść śniadanie.. Teraz siedzę przed klimatyzacja z miską czereśni. Zaraz idę włosy do ładu doprowadzić i dzień lenia- nie robię nic..Agness27, jusella, stokrotka2013, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
4 tygodnie do terminu, 1 do donoszenia
Dziś byłam w labolatorium, system kolejkowy się zepsuł, myślałam, że ludzie się pozabijają w kolejce... ważne, że mam z głowy.
U mnie w mieszkaniu 28st.
TheForfie, Naditta, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jeszcze jeden dzień upałów i się poddaję
Mała w brzuchu bardzo mało aktywna, za oknem sto stopni w cieniu. Jedyny plus: podobno mają w końcu przyjść burze w nocy. Dłonie mi spuchły, aż ciężko mi zgiąć palce- wyglądają jak parówki. Dziś czuję się na prawdę brzydko
-
Dzień dobry! ale skwar ... ogarnęłam tylko sypialnię i nie dam rady nic więcej, za gorąco dziś na cokolwiek ;/ nawet bym weszła w końcu do tego basenu pod domem, ale w słońcu stoi ;/
Wczoraj miałam skurcze popołudniu, całą noc ból okresowy, ciekawe jak długo jeszcze pociągnę. Muszę też iść nazbierać tych liści malin jak tak wszystkie pijecie. Bierzecie jeszcze magnez? zastanawiam się czy hamować jeszcze te skurcze magnezem (3x2 biorę) i nospą, czy zostawić już wszystko naturze...jusella lubi tę wiadomość
-
co do aktywności dziecia to mój też leniwy teraz, tylko jakieś wypinki pupy robi jak coś zjem, czy wypiję. Ale mam na niego sposób - kładę się na lewym boku, bo tam ma nóżki, dostaje kopniaka i już wiem, że z nim ok wszystko
TheForfie, jusella, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam was serdecznie
Współczuje tych upałów. U nas jest ciepło 24-25 stopni i słonecznie ale bez upału wiec przyjemniemi tez czasem dłonie puchną, chyba z tego lenistwa i nic nie robienia.
Mirels mi lekarz kazał odstawić wszystkie leki ( magnez i progesteron ) jak skończę 36 tygodni czyli jutro wszytko juz odstawiam. I od jutra juz nie mam przymusu odpoczywania. Mam jak to powiedział lekarz funkcjonować normalnie i czekać na poród.
Zobaczymy jak długo uda mi sie wytrzymać bez leków
Pozdrawiam i życzę miłego dniajusella, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
A przez te upały to moja też taka leniwa że aż czasami się zastanawiam czy wszystko ok. Tenisie co najwyżej wydanie i czasami kopnie i tyle! Masakra... Jeszcze chyba jitro i po upalach mam nadzieję! Sypialnia to taki mały piekarnik a w salonie przyjemnie
-
Witam sie upalnie.
Dzis zaczynam ostatni tydzien ciazy i szczerze jakos nie wierzę ze urodze bo nic na to nie wskazuje. Kolejna wizyta 6 lipca i mam nadzieje ze wtedy wezmie mnie od razu i cos zrobi ale wtedy to chyba cc.
U mnie temp. W cieniu 33 stopnie i nie ma czym oddychac.
Nogi i rece puchna ale dzisiaj pomimo obaw wejde do basenu ale takiego domowego no i plany na popoludnie to mecz z rodzinka.
Do sasiadow zjechala sie cala ferajna wiec bedzie ciekawa noc na sama mysl mnie nerwy biora.
Zycze nam na dzisiejszy dzien chlodku.
-
Dziewuszki mam pytanko - czy któraś z was ma problem z krzepliwością krwi i/lub płytkami krwi?
Ja genetycznie, po rodzinie miewam niski poziom płytek, ale krzepliwość w normie. Ostatnio zauważyłam problemy w krzepięciu krwi po nakłuwaczu do glukometru. Położna porodziła, żeby zrobić test na krzepliwość. Dziś to zrobiłam i generalnie wszystko jest w normie.
Boję się, że z powodu małej ilości płytek (ja mam 132, a norma od 150) będę miała problemy przy porodzie - położna mówiła, że wtedy ani ewentualne zzo ani nawet cesarka "bo coś się dzieje" nie wchodzi w grę.
Lekarza mam dopiero w czwartek... może któraś pomóc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:27