Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż jest nauczycielem, dzisiaj zakończenie roku i naniósł. Siedzę przed tą górą cukierków, czekolad i bombonierek i proszę siłę wyższą o silną wolę żeby skończyć "tylko" z tymi 14kg...
Maka, kama005, Sanna, Kasiulina, aisa, jusella, kot_bury, Naditta, stokrotka2013, Agness27, eve90, TheForfie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.
Kocie_Bury fajnie że lekarz powiedział Ci ile ma szyjka, ja nawet ostatnio nie zapytałam i nie wiem nic poza tym że "trzyma i wszystko ok"...
Też już leżę brzuchem do góry przed klimatyzatorem. A dzień miałam dość pracowity. Popralam nasze ubrania, ugotowalam obiad, sobotnie porządki zrobiłam już dzisiaj razem z odkurzaniem i wycieraniem podłóg. Mam czysciutko i to mnie cieszy. Mężu zaraz wróci z zakupami..- to coś dobrego podrzucę Bartusiowi
Co do ruchów - młody rusza się tak jak zawsze. I bardzo dobrze bo często nachodzą mnie złe myśli.jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Łał, Kasiulina, to Twoje naturalne takie piękne, czy chodzisz do fryzjernii na jakieś cuda typu lekka trwała, mokra włoszka, beach look itp.?
Chciałabym mieć taki piękny kudłaty nieład, całkiem mi do twarzy z takim, ale niestety moje kłaki nie współpracują z żadnym produktem do stylizacji
Mnie dziś porypało i pokarało totalnie. Pojechałam do szpitala odebrać kilka papierków, wystroiłam się w sukieneczkę, ubrałam letnie skórkowe balerinki z dziurami, myślę se, nadzadzą się w takie ciepło. W domu wszystko ładnie pięknie, wylazłam na zwenątrz i tak mnie sk***y obtarły, że nie ma miejsca na moich girach bez pęcherzaNawet plastry nie pomogły! Rozpacz w biały dzień, stopy niby nie są spuchnięte, za to jak u rasowego ogra, siakieś takie rozlazłe, fuj...
Mam ochotę na lodowate, najprawdziwniejsze piwko z sokiem malinowym
Albo trzy...jusella, Zonti, kot_bury, aisa, Maka, kama005, Agness27, niezapominajka, eve90, Agaax lubią tę wiadomość
-
Kasiulina podziel się włosami
Kurde, te upały mnie wykończą.
Ja dziś od 7mej na nogach z półgodzinną drzemką, umordowana jestem jak koń po łesternie a efektów nie widać. 3 prania zrobione, szafka w łazience sprzątnięta, gary pomyte. Do tego chyba mi odbiło i 2 ściany umyłam częściowo z drabiny i Pierworodny mnie wyczaił jak zaczęłam sufit myć - tak mi się oberwało, że w pięty mi poszło
. Wygonił mnie z domu, bo jak poszłam odsapnąć do kuchni to wzięłam się za mycie podłogi - i takim o to sposobem znów na wygnaniu jestem
. Do tego jakiś beznadziejny humor mnie dopadł - ryczę o wszystko.
Kasiulina, Maka, niezapominajka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Zabijta mnie , napisalam cala litannie i kliknelam nie to co trzeba
//
Wiec teraz w skrócie , u mnie póki co 10 kg na pkusie ale szału nie ma bo xaczynalam z nadwaga , wiec liczyłam na to ze trochę mniej przybiore ale nie oszczedxalam się jakos specjalnie , po prostu jem to ma co mam ochotę , ale od jutra juz koniec ze słodyczami bo do porodu przybędzie mi kolejne 10 kg jak tak dalej pojdze.
U mnie objawów jako takiego porodu tez brak , wiec nastawiam się na to ze raczej z moim szczęściem prxenosze niż wcześniej urodze :pp
Pytanie za 100 punktów , jaka masc na brodawki kupujecie , jaka jest godna polecenia ??
kot_bury lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyada89 wrote:I jak pijecie ta herbatke z liści malin? Ile razy dziennie? I od kiedy? Ja dziś kupiłam, ale mam obawy
Ja piję od 2 tygodni co 2 dzień, ale jak mi dziś lekarz powiedział, że z szyjki zostało 6 mm, to odstawiam. Jeszcze chociaż z 2 tygodnie chcę wytrzymać
Naditta, świetny wózekjak masz możliwość, to wystaw na balkon, ekspresem traci aromat
tylko uwaga na sąsiadów - do mnie przyszła pani i pytała, czemu zostawiam dziecko bez opieki
Kasiulina, daj tych włosów trochę... moje proste jak druty i uwielbiają ten stan, mogę całą noc spać na wałkach, a po godzinie znów prosto
Na brodawki kupiłam Maltan.LilouK, Karolajjn:), Naditta, jusella, Kasiulina, stokrotka2013, Agness27, renieczka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Kocie, właśnie nie mam balkonu i jedynie wietrze przy otwartym oknie.
Widzę, że masz troskliwych i wszystko -widzacych sąsiadów
Mi też kazali kupować ten Maltan, że niby najlepsza maść. To kupiłam i czekam na dostawę. A póki co już smaruje jakąś maścią o konsystencji oliwki. Pisze na niej,żeby zacząć kilka tygodni przed porodem.kot_bury, niezapominajka lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Kasiulina wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5e91408ee15.jpg aż się pochwalę,jak fajnie moje włosy dzisiaj ze mną współpracują
W listonosza może kto wiejusella, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o maść to ja mam bepanthen - położna polecała na brodawki to spakowałam próbkę. Poprzednio to tylko mlekiem smarowałam i pomagało. b
Miałam dziś iść kolorek na włosach robić ale nie mam siły - zaległam na leżaku, nogi siedzą w kąpieli z bąbelkami a ja marzę by ten dzień się skończył i by w końcu powiało chłodem. Jak spojrzałam, że jutro powtórka upałów to znów się poryczałam. Do tego często mam skurcze ale jak się przejdę to przechodzi - już Szymkowi zapowiedziałam, że dziś nie rodzę bo nie mam siły więc ma się nie wygłupiać
A tak w ogóle to dziś wymyśliłam, że napiszę sobie taki plan - co mam zrobić jak się zacznie poród. Tak punkt po punkcie, żeby nie zapomnieć czegoś. I powieszę sobie na lodówce co by było pod ręką. Myślę, że to dobry pomysł, bo przy tych upałach to się nie myśli.
Maka, nowatorka, Sanna, Karolajjn:), stokrotka2013, Zonti, kot_bury, Agness27, eve90, Kasiulina, TheForfie, Dalile lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Zabijta mnie , napisalam cala litannie i kliknelam nie to co trzeba
//
Wiec teraz w skrócie , u mnie póki co 10 kg na pkusie ale szału nie ma bo xaczynalam z nadwaga , wiec liczyłam na to ze trochę mniej przybiore ale nie oszczedxalam się jakos specjalnie , po prostu jem to ma co mam ochotę , ale od jutra juz koniec ze słodyczami bo do porodu przybędzie mi kolejne 10 kg jak tak dalej pojdze.
U mnie objawów jako takiego porodu tez brak , wiec nastawiam się na to ze raczej z moim szczęściem prxenosze niż wcześniej urodze :pp
Pytanie za 100 punktów , jaka masc na brodawki kupujecie , jaka jest godna polecenia ??Karolajjn:), stokrotka2013, Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hejka stpy jak baleron palce jak parówki
No dziś to ugotowany człowiek jest przez to gorąco masakra.
Ja tez mam maltan na brodawki.
Gratuluję udanych wizytjusella, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Helo. Ja też mam wózek! Używana gondole kupiłam a za miesiąc będzie moja 6 kg nowa spacerówka z montowanym fotelikiem! Składa się jednym palcem. Zakupy w foteliku i spacerówce ciach prach zrobimy a gondole tylko koło domu i w zimie wentylowac. Na wiosnę od razu wskoczy w tą spacerówke i posłuży do końca
Ja dziś troszkę bardziej aktywnie i teraz mam za swoje bo zaczął się brzuch spisać... Obserwuje i spokojnie leżę już do rana. Myślę że już będzie mnie to łapać cały czas.... Oby do 37 i mogę rodzic!kot_bury, Agness27, renieczka, jusella lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png