Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie wieczornie.
U nas tez goooracoo i normalnie tylko przy samym siedzeniu w domu cala plyne wręcz...
Juz dzis 3 kąpiele zaliczyłam w wannie a biustonosz to tylko zakładam jak wychodzę na dwór bo cycole tez plyna
Dzis corcie na weekend do Babci zawiezlismy bo blisko mieszka no i maja ogródek to mala ma zajecie podlewanie kwiatków badz zabawa w piaskownicy lub hustawka
Milcia super ze córcia przybiera i życzę szybkiego powrotu do domku
Kama może Twój po porodzie sie zmieni bo na niektórych nowy członek rodziny bardzo zmienia,czego Ci życzę
Mirek zgadza sie organizm czysci sie przed porodem
U mnie trudniej z tymi sprawami bo musze brać żelazo a to sprxyja niestety zaparciom..
Jusella ja bym nie ryzykowala wyjścia na plaze bo to różnie bywa i pogoda może Ci przyspieszyć poród
jusella, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Też biorę żelazo ale zaparć nie mam wtecz odwrotnie :p
No nic kupiłam sobie czereśnie. Chyba je zaraz zjemA co mi tam
miałam poprasowac ale chyba nie dam rady dzisiaj... Trudno może jitro mi się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 20:58
Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
A właśnie byłam dzisiaj u weta i dostałam wyniki psiaka
Wykryto u niego nicienie także dostał tabletki na odrobaczenie (3 dni ma brać) i za dwa tygodnie kolejne badanie. Ehh dobrze ze zrobiliśmy te testyAgness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Majeczka śliczny bukiecik
My wczoraj i dzis daliśmy wychowawczyniom kwiatki z przedszkola córki a jak się cieszyly- mala rzecz a jak cieszy
Co do zgagi to ja tez kilka razy miałam i brałam renni i jak reka odial
Z córką miałam częściej i tabletki nie zawsze pomagaly.
U mnie na plusie 9 kg ale tez zauwazylam ze puchną mi dłonie i stopy ..
Kasiulina śliczne wloski
Kama jaki masz ten wiatrak ??jusella, kot_bury, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
U mnie też masakra - zaraz się roztopię. Giczoły chyba z 2 godziny się plumkały w "dżakuzji" i tak mnie to odprężyło, że usnęłam
. Oby jakoś przetrwać te upały. Z jednej strony chciałabym już urodzić to by mi lżej było ale jak sobie pomyślę, że Dzieć miałby tak cierpieć w te upały to jednak stwierdzam, że niech jeszcze siedzi tam gdzie mu dobrze.
Chłodnej, spokojnej nocki nam życzęeve90, Kasiulina, kama005, Gagaga, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś śpię przy nawiewie
ale miałam dziś parę razy jakieś dziwne skurcze - nie przeszły po prysznicu, po nospie na moment. Ale nie są regularne, wcześniej takich nie było.
Jak myślicie, co to może być? Rano na ktg mówili że wszystko ok... a ja chciałabym doczekać do swojego terminu albo chociaż do środy bo we wtorek będę miała zdejmowany aparat z zębów...kot_bury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
ja już od 5.50 spać nie mogę i zaraz wstaje chyba
przygotuje jakieś śniadanko
bo mamy dziś nad wode jechać więc muszę się jakoś ogarnąć
cieszę sie bo chociaż trochę nogi pomocze
Moja mała śpi jeszcze w brzuszku Ale pewnie zaraz wstanie jak i ja wstane
Mówię Wam jakie mi się rozstepy porobily to szokpo bokach to szkoda gadać
miłego dnia spędzonego w chłodzieTheForfie, stokrotka2013, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Evanlyn wydaje mi sie ze tak, czemu mialoy nie dzialac jak te ze sklepu? Tak susze je
a poza tym nie wiem czy wgl jest w okolicy jakis sklep zielarski i nie wiem czy dostalabym takie cos.. ;/ jeszcze wiesiolka kupie w aptece w poniedzialek
Karolajjn:) ja zamawiam MEDELA PureLan w gemini, czytalam ze b. dobry, ale w razie w ai tak sie przyda bede miala jeszcze Bepanthen Baby, on tez podobno przynosi ulge
tak mi nogi puchna... od paru dni coraz mocniej, nie tyle nogi co stopy, az pieka, kazdy krok normalnie boli, a wygladaja jak u jakiegos sumo, w balerinki i rozmiar wieksze sie nie mieszcze, tak cisna ze szok, w nocy sb pomoczylam w zimnej wodzie to lepiej bylo ale teraz rano znowu tak pieka
wczoraj mialo byc 31 i bylo 35, dzisiaj ma byc 35 i ciekawe ile bedzie... powodzenia w przetrwaniu tego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 07:05
Evanlyn, jusella, Karolajjn:) lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja- dzień dobry
Już od 6:30 na nogach malowania ciąg dalszy- dziś MUSIMY skończyć - nie dałam się wyrzucić i złapałam za pędzel i jakieś drobne poprawki robię.
Od wczoraj puchną mi nogi masakrycznie ale pomaga jak chwilę nogi w górze potrzymam. A na bóle łydek pomaga mi... okład z kotów- poważnie- wyciągają ból.
Trzymajcie się jakoś i nie dajcie upałom!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 09:31
Agness27, Maka, TheForfie, eve90, stokrotka2013 lubią tę wiadomość