Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama, to może dziś lepiej na balkonie spać?
Ja dziś wypiłam jedno bezalkoholowe - pół roku czekało w lodówce więc było dobrze schłodzone
Angel0101 spróbuj złotego bażanta bezalkoholowego - smakuje zupełnie jak alkoholowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 23:37
Angel0101, eve90, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Mnie się raz udało dostać tego bażanta w Tesco ale nie w tym małym tylko w hipermarkecie (dokładnie w Silesi) - ogólnie to raczej ciężko ale warto. Jak zrobiłam łyka to wyplułam bo myślałam, że alkoholowe - chyba ze 4x sprawdzałam etykietkę
nowatorka, Sanna, Kasiulina, Agness27, kot_bury, stokrotka2013, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Witam się w środku nocy.
Ja dopiero wlazłam do łóżka.
Jestem niesamowicie zła, bo przyjechali do nas znajomi na mecz, a właściwie mecze i nie pytając nas nawet okazało się, że zostają sobie na noc. No wszystko super, ale można było chociaż zapytać, tym bardziej że względu na mój stan. I oczywiście siedzą teraz w salonie, na stole alkohol, a ja próbuję zasnąć w tym haosie za ścianą.. Mąż im dotrzymuje towarzystwa, ale jest tak samo zdziwiony jak ja. Nie wiem, może jestem przewrazliwiona albo wymagam za dużo. Ale nie mam już siły i ochoty na takie wieczory.
Moja dzidzia dzisiaj mocno kibicowała znowu, będzie z niego piłkarz jak nic, bo zawsze mocno kopie podczas meczów
A ogólnie cały dzień spokojny, delikatnie się wierci tylko od kilku dni. Wiąże to z jego zmiana pozycji tzn wejściem głębiej. Wasze dzieci też takie delikatniejsze się zrobiły?
Dziewczyny, spokojnie kładę rękę na płasko pod cyckami, chyba mi się jednak obniżył ten brzuch, a ja tego nawet nie zauważyłam.
Znaczy się że już będę rodzic?
U mnie w menu dzisiaj z napoi wyskokowych było różowe wino bezalkoholoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 02:01
17.07.2016
-
Naditta współczuję z całego serca. Ludzie to czasem mają tupet! Ja bym wywaliła na zbity pysk a jak by się obrazili - trudno.
Spokojnej reszty nocy - mam nadzieję, że już śpisz a jak dalej dają Ci popalić to zapraszam do mnie -jakoś pomieścimy się na łóżkua po śniadanku pójdziemy na ogródek, zalegniemy na leżakach i będziemy się obżerać czereśniami bo już dojrzały
Gagaga, Agness27, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny , kiepska noc za mną! Wieczorem zjadłam szaszłyka z grilla chodziły za mną juz dobre 2 tygodnie i skończyło się całonocną zgaga wrr jaka jestem zła przypuszczałam ze tak będzie a i tak zżarłam! Wczoraj mnie coś skurcze dopadały dość mocne ale wzięłam dodatkowe 2 magnezy i przeszło. Ciekawe czy dzisiaj tez będzie tak gorąco! Ja praktycznie całą noc wietrze dom na oścież wszystko otwarte i tak nie śpię to chociaż tyle zrobię! Narazie zbiłam temperaturę do 21 ! Prawie jak klima! Wczoraj udało się do wieczora utrzymać 23 na parterze i 25 na poddaszu. Tylko zamknięte okna zasunięte rolety i zasłony po nocnym wietrzeniu. Jutro wizyta ciekawa jestem ile juz maleńka waży?! I czy zacznie mi zmniejszać te leki na ciśnienie bo strasznie się denerwuje że zacznę rodzić a nie będę mogła karmić przez te leki. Z tego leku musze stopniowo schodzić. Miłej niedzieli zatem,trochę ochłody w kolejny "gorący" dzień!
-
Esoni ja też teraz wietrzę - zresztą całą noc wszystko pootwierane.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę no i za Twoje ciśnienie.
Spać już nie mogę, ale to dobrze bo będę miała więcej czasu na odpoczynek. Teraz w ramach relaksu jakiś film włączę i może drzemka...
W nocy też skurcze miałam a zaraz po przebudzeni pogoniło mnie do wc (wczoraj 4x wizytowałam) - czyżby mój sen był proroczy i coś zaczyna się dziać? (ze 2 m-ce temu śniło mi się, że urodzę 26 czerwca)
A tak w ogóle to dzień dobry i miłego, chłodnego dnia bez opuchniętych kończyn nam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 05:17
TheForfie, Marta22, Sanna, renieczka, eve90, Agness27, kot_bury, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Jak ja Wam współczuję tych upałów...u nas jest tylko 20 stopni, a mi ciągle gorąco i duszno.
Juselka, dziękuję za wsparcie z całego serca!skończylo się właśnie jak pisałaś, mąż ich po prostu wyrzucił. A ja mam ogromne wyrzuty sumienia (i dlatego już spać nie mogę), a z drugiej strony fajnie czuć tą jego troskę...
Dziewczyny, jak Wy funkcjonujecie po takich nieprzespanych nocach? Bo ja nie potrafię, boję się z domu wychodzić, że padnę.
Jusella, może jeszcze chwilkę zaczekajcie z Szymciem,żeby w tych upałach nie rodzić. Chyba,że sobie zalatwiłaś salę z klimą?17.07.2016
-
Nowatorka, nawet nie zwróciłam uwagi
. Tylko te hemoroidy się nie zgadzają ale reszta to święta prawda
.
Naditta no właśnie mam nadzieję, że Szymo poczeka, bo Ania najpierw musi urodzić - obiecałam, że ma pierwszeństwo.
Znajomymi się nie przejmuj to oni zachowali się nietaktownie i to oni powinni mieć wyrzuty. Jeśli się obrażą to znaczy, że nie są warci Waszej przyjaźni. Uważam , że Twój mąż dobrze zrobił i jestem z Niego dumna. A teraz dośpij sobie jeszcze a potem zabierz męża na lody
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 08:49
nowatorka, ania181111, Naditta, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hej wam
Naditta - nie przejmuj się znajomymi, bo Twoje zdrowie i samopoczucie jest najważniejsze.. myślę,że napewno to zrozumieją.. co do upałów jest mi mega ciężko, ale zauważyłam,że lepiej się czuję, jak jestem aktywniejsza.
Ja też wczoraj zjadłam szaszlyka i pierwszy raz w życiu miałam zgagę ! No co za straszne uczucie.. tfuu !
Jusella mnie też czyscilo i aż się przestraszyłam.. ale tłumaczyłam Ali że ja nie chce dzisiaj na porodowkę, bo jedziemy nad jezioro wygrzać sloninkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 08:28
jusella, Naditta, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Kolejny, chyba ostatni dzień upałów. ..
Ja wczoraj po nocnych skurczach miałam przypływ energii, przyszli znajomi na mecz, zrobiliśmy grilla i zostali do północyale było fajnie, to pewnie ostatni taki weekend bo za tydzień to się już nigdzie nie dotocze
trzymajcie się dziś i miłego dnia!
renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dobryyyy
my przy wiatraku spaliśmy więc było ok
Jusella pamiętam ! Mam nadzieję ze w tym tygodniu urodze bo nie wytrzymam tych upałów
Wczoraj nad jeziorem byliśmy ale tylko 3 H wytrzymalismy bo było okropnie gorąco
Jusella A jak się czujesz ? Masz już jakieś skurcze ?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Daliśmy sąsiadom koncert wczoraj, a zwłaszcza mój mąż. Jaka awantura była... szok!
A wszystko przez to, że poprosiłam, żeby już nie pił (on ogólnie nie pije, ale raz na jakis czas, jak każdy sobie pozwoli). Wczoraj wypił na meczu i po 4 piwa, wiec jak go zobaczyłam z drugim drinkiem, to mówię, że może mu już wytarczy?
Głównie przez to, że gorąco jest, alkohol mu parował przez skórę, a mnie to w ciąży odrzuca strasznie.
A ten jak się awanturować nie zacznie! Że nie jest dzieckiem, że traktuję go jak alkoholika itd.... na koniec wziął i wylał resztę whisky single malt... żeby go żona od pijaków nie wyzywała... Powiedziałam, że pierdzielę i idę spać.
W nocy obudziła mnie ulewa, dobrze, że obudziła, bo okno w garderobie otwarte a to dachowe i padało do środka.
Dziś ślubny do rany przyłóż, przymila się, nawet śniadanie zrobił sam z siebie.
Powiedziałam mu, że i tak jest niedobry i go nie lubię. O.jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Aniu - cała noc skurcze miałam i teraz też ale nieregularne i raz są bolesne raz tylko napięcie brzucha czuję. Do tego brzuchol mi się wczoraj opuścił i mam problem z siadaniem - już wcześniej Bunio przeszkadzał ale teraz to jest masakra - mam problem, żeby usiąść na tronie. W ogóle to jakoś inaczej się czuję. Wczoraj babeczka w sklepie powiedziała, że wyglądam jakbym miała zaraz urodzić
, ale chcę jeszcze troszkę wytrzymać bo jutro powinny naklejki na ścianę przyjść i chciałam jeszcze je zainstalować.
A u Ciebie jakieś objawy? -
U mnie jak były objawy czyli jakieś skurcze itd tak teraz niccccc
kurczę a tak chciałam w tym tyg urodzić
już nie wiem co robic
to nie takie proste zeby urodzić
Co do brzucha to mam już na kolanach prawiewięc poród tuż tuż ....
jak ja już chce urodzićBo już nie mam siły zwłaszcza w te upały
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]