Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja w kolejnym tygodniu
Ciąża donoszona i u mnieJupi
Teraz już ze spokojem czekam, aż się córka namyśli kiedy przyjść na świat
Ja jestem gotowa
Kciuki za wizytujące &&&
Czekam na kuriera bo już wozi mój wózek gdzieś w okolicy, w końcu Marysi bryka będzie na miejscu, czas przewietrzyć sprzęt bo pewnie będzie walić okrutnie.
A żeby nie chodzić z okna do okna i nie wypatrywać paczki to gotuję leczo w porcji 4XXLNajem się do syta i w słoiki zawekuję kilka porcji, po porodzie pewnie się przyda
Udanego dniaeve90, aisa, LilouK, kot_bury, MirelS, jusella, Kasiulina, Gagaga, Agness27 lubią tę wiadomość
-
aniu z tym ze ja mam wlasnie "stare rozstepy"
teraz mi sie nie robia. Musze w takim razie poczytac zeby nie wtopic kasy niepotrzebnie.
My usg mamy na kazdej wizycie ale ostatnio nawet buzki nie widzialam tylko dupke :p mam nadzieje ze jutro cos jeszcze zobacze bo ciekawa jestem czy bedzie podobna po porodzie.
Sprzatanie.. to moja praca, ale tez obsesja :p jak mowie ze lubie swoja prace to pukaja sie w czolo bo niby wstyd.
Ale ja przyznaje jestem "zboczona"na okraglo latam ze sciera, mopem, odkurzaczem, w tym m-cu juz 2 razy okna mylam a mam ich sporo. Maz sie ze mnie smieje ze jak ide umyc glowe to przy okazji jade na mokro cala lazienke
ania181111, kot_bury, MirelS, jusella, renieczka, Gagaga, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
O jej , nie dobrze z tymi małżami ... Mojntez był anty bo się bal , ale go przekonałam i zaczynamy wyganianie synka w czwartek juz nam się 38 tydzień zacznie , wiec od przyszłego tygodnia hi hi hi przyjemne z pożytecznym
jusella, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Nadrobiłam!
Milcia - rewelka! Ciało kobiety jest niemożliwe, serio
Ja miałam combo w weekend, zaliczyłam 4 przedmioty w sobote, spałam 1,5 h bo się uczyłam, w niedzielę spałam 3 h przez upał.. dziś odespałam ten weekend.
Na chwile mam spokój, teraz uczyć sie do egzaminów w lipcu,po porodzie będę musiała jezdzić
Dziś o 18:00 ostatnia wizyta u ginekologa, skierowanie na CC i jazdaania181111, aisa, LilouK, Zonti, kot_bury, MirelS, Naditta, jusella, Kasiulina, renieczka, Gagaga, Agness27, Ejrene, Sanna lubią tę wiadomość
-
Zonti
przybij piątkę
bo ja też mam pracę związana ze sprzątaniem i w domu mam laboratorium
wiem że przesadzam ale ja lubię sprzątać
poprostu lubię
więc Cię doskonale rozumiem
Musisz się właśnie dowiedzieć jak to jest ze starymi rozstepami bo mogą Ci zrobić ale okaże się ze bez sensu bo nic Ci to nie dapoczytaj bo ponoć jest zabieg na te staruchy
w 100% skuteczny Ale koszta są ogromne
Zonti, kot_bury, jusella, Gagaga, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania to piateczka w takim razie
angela nam sie po prostu chce i to dlategoniczego bron Boze na sile nie chce przyspieszac, natura wie co robi
Tez sie boje wywolywania... nie wiem czy wspominalam ale mialam termin z synem na 28 lipca a urodzil sie 7 sierpnia, 3 dni mnie w sumie meczylo i w koncu podali mi oxy, nawet wtedy mialam skurcze zanikajace (nawet parte). Mam cicha nadzieje ze tym razem bedzie chociaz odrobinke lzej i bez prowokacji
Milcia dziwne uczucie ze nikt ci juz w brzuszku nie buszuje no nie?
Agaax pochwal sie co studiujesz? U nas na obronie byla dziewczyna ktorej wlasnie zaczynala sie akcjs porodowa :p poprosila o pierwszenstwo i prosto na porodowke, po 2 godzinach info ze juz jest po. No taki expres to ja rozumiem, dobrze ze zdazylaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 11:29
ania181111, Agaax, jusella, aisa, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow, Milcia, rewelacyjnie wyglądasz
Jeśli komuś mało sprzątania, to zapraszam do mniedo takiego typowego w sensie odkurzanie, zamiatanie, mycie okien nie mam póki co żadnego nabożeństwa. Liczę, że może za tydzień się za to wezmę, na razie sobie poleżę
Tylko w dziecięcych drobiazgach mogłabym układać i układać, a łóżeczko też chyba sama dziś poskręcam, bo mnie skręci
Zonti, MirelS, jusella, renieczka, aisa, eve90 lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:O jej , nie dobrze z tymi małżami ... Mojntez był anty bo się bal , ale go przekonałam i zaczynamy wyganianie synka w czwartek juz nam się 38 tydzień zacznie , wiec od przyszłego tygodnia hi hi hi przyjemne z pożytecznym
Karolajn, możecie zacząć spokojnie wcześniej. Seks ma przyspieszyć poród, ale dzieje się tak dopiero PO 38 tygodniu ciąży, wcześniej nie ma żadnego wpływu. Jeśli już to chyba tylko pozytywny, bo rodzaj treninguKarolajjn:), jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Milcia brawo! Za chwile nie będzie śladu po ciąży
Ciekawe czy mój się odważy. Planowałam go złapać za ogon pod koniec tygodnia, bo u nas już od dawna posucha żeby nic nie wywołać przedwcześnieJa miałam w szpitalu na sali dziewczynę po terminie,której nawet wody poleciały a i tak nie zaczęła rodzić, bo brak skurczy i zostało jeszcze tych wód. Nie chciałabym też tak przenosić, bo to chyba zwariować już można.
Też mnie kusi żeby skręcić już łóżeczkojusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja też się boję że przenoszę. Nie chce. Laze po schodach i nawet w domu mam ochotę sprzątać jak na razie.
Mój to nie ma na razie werwy do sex. Chyba nadal się boi. Ja bym po prostu chciała urodzić gdzies na początku jego urlopu. I tyle. Byłby z nami dłużej
Wróciłam ze sklepu. Chyba kupiłam wszystko nie wiem
Wzięłam sobie ciasteczka, sok, herbatę z liści malin i zaległam na kanapie z tel bo czekam aż lapek się naładuje. Pogoda bardziej znosna to i spacer dzisiaj w planachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:02
jusella, renieczka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Zonti wrote:Agaax pochwal sie co studiujesz? U nas na obronie byla dziewczyna ktorej wlasnie zaczynala sie akcjs porodowa :p poprosila o pierwszenstwo i prosto na porodowke, po 2 godzinach info ze juz jest po. No taki expres to ja rozumiem, dobrze ze zdazyla
kama005, jusella, Zonti, renieczka lubią tę wiadomość
-
Mój też miał opory, ale argumenty, że dzięki temu będę miała szybszy i lżejszy poród go przekonały
Zawsze tylko się pyta po 8 razy, czy mały się rusza czy śpi
Dziewczyny, skręcajcie łóżeczka nie ma na co czekać. Moje już stoi 2 tygodnie a ciągle czuć delikatny zapach jak wchodzi się do mieszkania.jusella, Agaax, MirelS, renieczka, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Cześć dziewczyny
My spędziłyśmy dwie noce w szpitalu, fałszywy alarm, od wczoraj jestem w domu, jeszcze w dwupaku.
Dziewczyny Wasze maleństwa kopią jak szalone czy raczej się leniwie przeciągają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:11
kama005, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agaax nigdy nie jest za pozno
fajny kireunek, przyszlosciowy.
Za mna chodzi dietetyka i chyba sie skusze za rok, zobaczymy jak to bedzie z kasa ale spelniloby sie moje marzenie
Karolla u mnie roznie jest, byly dni ze juz zaczynalam sie martwic ze malo sie rusza a wczoraj dala czadu, caly dzien buszowala, dzis od rana tez bardziej aktywna jest. Moze nie kopie ale sie wlasnie rozciaga, z tym ze raczej nie leniwieCzasami az sobie jekne jak sie gdzies wbije pod zebra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 12:16
Agaax, jusella lubią tę wiadomość