Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój właśnie wybiera coś na kolacje no zaraz go walne bo on nie wie co chce. Aaaaaaaa! No w końcu ja wybrałam pizze.
Dzisiaj meczyly mnie bóle brzucha. No masakra i do tego jeszcze bol jak na @. Ale w końcu odpuściło to wszystko.
No a dzisiaj przed przyjściem gości mój sie zastanawiał czemu sprzątam i siedział przed kompem a jak byłam zła że mi nie pomaga to się pytał czemu się denerwuje. Nosz kurde. Tak najlepiej przyjąć gości w bałaganie. Rany... Coś czuję że jak ja jiz urodze to jak wrócę do domu niekoniecznie zastane ład i porządek w domuhahahaha
Dobra biorę się za nadrabianie was. Postaram się wszystko ale nie gwarantuje
-
Kurcze a u nas dalej zero deszczu i gorąco:/
Jusella Ty to jakaś power mama jesteśskąd masz tyle energii?
Mnie mój też wnerwia. Prosiłam go żeby nie pił w razie W do czasu porodu a on dziś od rana ze szwagrami piwko w basenie. I tak do tej pory popijają. Czasami mam go ochote udusić!jusella lubi tę wiadomość
-
Dalile wrote:Ja bym chciała, żeby coś się powoli działo. Martwi mnie ta stagnacja. Mała kopie, ale siedzi wysoko, skurczów zero, nic. Do dziś nie jestem pewna co to znaczy, że macica się stawia.
Dalile widzisz a ja akurat jestem w odwrotnej sytuacji, szyjka 1 cm, jak to powiedziała Pani dr mały ustawiony głową idealnie w kanał heh wiec lada chwila mogę urodzić, a chciałabym poczekać jeszcze te 1,5 tyg az ciąża bedzie donoszonai też żyje w stresie, więc doskonale Cię rozumiem, poza tym też już mam dosyć, męczą mnie upały i w ogóle wszystko mnie męczy i mimo że chciałabym już urodzić too jednak wole poczekac. My kobiety już tak mamy że chciałybyśmy jak najszybciej chociaż wiemy że lepiej czekać
-
Mała urodzila sie 21.06 w 38 tyg i 3dniu wiecteoretycznie w terminie
a w wypisie ma wpisane niedożywienie plodu i koniecznosc kontroli w centrum neonatologii ( ale ma to swoje plusy bo dzieki temu mala ma duzo dodatkowych bezplatnych badan i szczepien )
Naditta, Dalile, kot_bury, Gagaga, Kasiulina, jusella, mamuśka1, Angel0101, aisa, nowatorka, Agness27, Agaax lubią tę wiadomość
-
Gratuluję ale śliczna!!!
U mnie w końcu chłodniej, ale i tak leżę cały dzień....
Mój mnie znowu tak.wnerwil że przeryczalam pół dnia i teraz mi się brzuch stawia.... Nosz kurde!
Z chęcią bym mu powiedziała co myślę ale już nie mam sił na to.... Chyba źle bo ani ki się Walczyć nie chce...
Mam nadzieję że to.chormony bo inaczej separacja gwarantowana...https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualnyaga9009 wrote:Dalile widzisz a ja akurat jestem w odwrotnej sytuacji, szyjka 1 cm, jak to powiedziała Pani dr mały ustawiony głową idealnie w kanał heh wiec lada chwila mogę urodzić, a chciałabym poczekać jeszcze te 1,5 tyg az ciąża bedzie donoszona
i też żyje w stresie, więc doskonale Cię rozumiem, poza tym też już mam dosyć, męczą mnie upały i w ogóle wszystko mnie męczy i mimo że chciałabym już urodzić too jednak wole poczekac. My kobiety już tak mamy że chciałybyśmy jak najszybciej chociaż wiemy że lepiej czekać
Aga, pionau mnie też szyjka krótka i synek gotowy do startu, tylko ja jakoś i chciałabym, i boję się, że to jeszcze za wcześnie... ot, baby
aga9009 lubi tę wiadomość
-
Łóżeczko jednak złożyłam
i to bez instrukcji
dumna jestem i blada. Nie wiem skąd mam energię ale teraz w ogóle nie czuję zmęczenia - wręcz przeciwnie - czuję się wypoczęta. Teraz żałuję, że nie przyniosłam gondoli i fotelika bo bym wyczyściła no nic - to zostanie na jutro
.
A to złożone łóżeczkoi kurcze nie przemyślałam jednej sprawy, że w kąciku Szyma jest kontakt - teraz mam rozkminkę co z nim zrobić
http://static.pokazywarka.pl/i/6710346/776762/0-02-01-34e19a9b6bf5911f89f3194bf4d2ad50383aa7837966f7f53e7ed0c6a7195256-full.jpg
ania181111, Maka, Angel0101, NovaM, Dunda, aisa, Naditta, nowatorka, kot_bury, majeczka87, Agness27, LilouK, renieczka, eve90, Karolla., aga9009 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki a może by tak uaktualnić listę lipcowek o urodzone Bobasy. Podziwiam te, które wszystko pamiętają ale mój mózg nadal ciążowy a do tego przeprowadzka w przyszłym tygodniu i masa innych rzeczy achhh...
Ja juz sama nie wiem czego chce, czy urodzić czy jeszcze wytrzymać. Mi nogi puchna na własne życzenie. Bo zamiast leżeć z girami do góry to skręcam meble i szyję. Dziś to mój M za mną cały czas chodz bo nie może wyjść z podziwu jak można tak spuchnac... Super wsparcie mam od niego ha ha
Bosh współczuję Wam tych akcji wózkowych. My po 3 dniach nasz mieliśmy a zamawialismy tydzień temu. Mutsy jak coś. Jeszcze kolo się walnął w wycenie i zapłaciliśmy 600zl mniej. Chociaż raz nam się poszczescilo
Milej i chlodnej nocki!
ania181111, mamuśka1, jusella, aisa, kot_bury, Gagaga, Agness27, Sanna, LilouK, Agaax, TheForfie lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
Na początku serdeczne gratulacje dla ninja
tak się zaaferowalam tym czopem ze wyszła ze mnie taka nie taktowna gap a
"chciałabym ale się boje" odwieczny problem nas kobiet... ja tez tak mam. Do tej pory byłam chojrak i wydawało mi się ze nic mnie nie rusza a teraz już łapie mini stres... chciałabym żeby się cos zaczęło ale boję się jak to będzie i jak wszystko się zmieni juz po porodzie... tradycyjne schizy. Wydawało mi się ze jestem do tego przygotowana a teraz już sama nie wiem
Poza tym nic sie nie dzieje takiego porodowego. Trochę kolacje mi serce i jestem niespokojna. Pomimo ochłodzenie na dworze mnie olewaja zimne poty i to chyba tyleczekam dalej i nasluchuje
Idę spać co by tyle nie myśleć.
Dobrej i chłodnej nocy dla Waskama005, jusella, majeczka87, kot_bury, Sanna lubią tę wiadomość
Lwica -
Jusella pójdę za Twoim przykładem i tez jutro złoże nasze. Jak Ty dałaś rade to ja tez
i tak będą montować nam meble to podczas pilnowania majstrow skręce łóżeczko
Kontakt póki co spoko bo lampkę nocna dla Szymka można podłączyć, gorzej jak zacznie wstawać przy szczebelkach...jusella, kot_bury, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle