Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jeszcze jedna rzecz na rozstępy i cellulit: peeling z kawy. Regularnie kilka razy na tydzień. Żeby nic się nie marnowało, po prostu opróżniam ekspres do kawy z fusów
.
Na cellulit: peeling z kawy, oliwka i masaż bańką chińską i potem balsam antycellulitowy. Co 2 dni, 15 minut na jedną stronę. Cellulit znika po miesiącu.Dalile, ania181111, Maka, jusella, Sanna, renieczka, kot_bury, Agness27, Gagaga, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Nie potrzebujesz ekspresu, po prostu wykombinuj fusy. A jak nikt nie pije kawy w domu, to zrób jaki mówi Dalile.
A zapomniałabym. Z bankami chińskimi trzeba czekać na okres "po porodzie", w ciąży nie można.ania181111, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Hej dawno mnie tu nie bylo
ze wzgledu na problemy ze zdrowiem nie mialam za bardzo czasu i glowy do tego. My juz po cc niestety małą musieli wyciagac wczesniej. Jesli chodzi o samą cesarke to najgorsze jest pierwsze 6h kiedy schodzi juz znieczulenie a na brzuchu lezy worek z piaskiem. Później z godziny na godzine jest coraz lepiej ale wstac da sie dopiero po 20h. Najlepiej miec wtedy butelke wody z niekapkiem bo inaczej cieżko sie napic. Ogolnie da sie przezyc ale tylko dlatego ze po wszystkim co ci zrobia kezy kolo ciebie mala sliczna istotka i wiesz ze bylo warto
no i na szczescie po trzech dniach wypisali nas do domu. A co do potrzebnych rzeczy to u mężczyzn e w szpitalu okazalo sie ze nic nie trzeba miec swojego rane przychodzili pryskac octaniseptem codziennie podklady i wkladki do majtek mieli w kazdej sali dostepne pepek malej tez codziennie pielegnowali. Czywisci nie bylo pampersow i chusteczek. Poza tym full service
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 15:28
Sanna, nowatorka, jusella, Maka, kama005, kot_bury, Agness27, aisa, stokrotka2013, Evanlyn, Agaax, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Bio oil mimo niby tak dobrej opinni mi nie pomógł , i mam mega dużo rozstepow na lewym boku a smarowalam się 3 razy dziennie . Palmers znów mi zapach nie odpowiada ale po nim mam wrażenie ze robią się bledsze
Są wersje bezzapachowe!Karolajjn:), Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Julka jest kruszynką przy urodzeniu ważyła 2530g a przy wypisie ze szpitala 2400 i ma 53cm
Lekarz nie mógł jej wyjąć z brzucha bo schowała mu się pod żebrami. Chyba nie była jeszcze gotowa do wyjścia ale nie było wyjścia na ktg pojawiły się spadki a moje ciśnienie mimo 6 tabletek na zbicie 170/110. Nawet nie zdążyła się psychicznie nastawić na cc. W szpitalu leżałam już tydzień i mówili że będą próbować wywoływać skurcze oksytocyną a tu nagle po pomiarze ktg o 5 rano pada tekst pielęgniarek że trzeba dzwonić po lekarza. Później pomiar ciśnienia i tekst lekarza "za dwadzieścia minut widzimy się na stole"
Masakra. Szybki tel do męża żeby przyjechał, panika oczywiście płacz i mega emocje. Na szczęście ostatecznie wszysto skończylo się dobrze. Mała jest cudowna i meeega grzeczna czasem mam wrażenie że ona nie ma funkcji płacz
A tu fotka robiona wczoraj jeszcze w szpitalu (trochę dziwna fotka ale w pracy chcieli jakiś odnośnik żeby było widać jaka ona mała a tylko to było pod ręką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 16:03
ania181111, Smile, Sanna, Dalile, jusella, aisa, Ejrene, LilouK, renieczka, Maka, Kasiulina, MirelS, kijanka_88, kot_bury, Agness27, majeczka87, ada89, Gagaga, Zonti, Naditta, Wiola90, stokrotka2013, mamuśka1, figaa, eve90, Evanlyn, Agaax, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ninja - gratulacje! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i już w domku jesteście. Z tego co mi się wydaje to dziewczynki tak śpieszą się na ten świat bo jak dobrze liczę to do tej pory urodziły się 3 pannice i 1 kawaler.
U mnie po burzy 19 st na dworzewięc biorę się za prasowanko
, powinnam najpierw okno umyć ale boję się, że to poród przyspieszy więc na razie brudne musi zostać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 16:18
-
Ninja gratulacje! Ja też jestem Julia i jak się urodziłam ważyłam 2500 i miałam tyle samo cm,co twoja córka, urodziłam się w 37 tc:) zdrowa zawsze jak ryba, oprócz problemów skórnych, żadnych problemów, więc życzę Ci żeby i u Ciebie tak było,ze mnie wyrosła zdrowa kobitka
zazdroszczę Ci,że już masz "z głowy" poród
córcia przepiękna, niech się zdrowo chowa
Agness27, stokrotka2013, Agaax, TheForfie lubią tę wiadomość