Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też miałam Tantum Rosa w szpitalu i miałam go w butelkę z dziubkiem.
Suma sumasum wyszłam w końcu na własne żądanie. Tak mnie pediatra wkurzyła że nie macie pojęcia. Rano była jedna i powiedziała, że jak bilirubina spadnie i mała przybierze na wadze, to mimo że spadek będzie nadal większy niż 10% masy początkowej, to wychodzimy. Po czym po 10 przychodzi druga i mówi, że ona nie może nas wypisać, bo jest za duży spadek wagi. Od dwóch dni ładnie zaczęła nadrabiać, więc spoko. No i ona jeszcze do mnie, że dziecko ładnie wygląda, ale takie są procedury i że tylko mogę się wypisać na żądanie. Tak mnie zdenerwowała, że szok. Bo jedna mówi jedno i człowiek już się cieszy, a druga nagle co innego. Porozmawiałam z mężem i moją położna i wyszłyśmy. Bo czekać na jedno ważenie na drugi dzień rano i kisić się tylko dlatego to jest bez sensu. A czy będę karmić w domu czy w szpitalu to już jest chyba jeden pies.Agness27, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Na Podkarpaciu dalej można się dosłownie ugotować! Błagam o deszcz
Tak czytam Was od rana i myślę sobie, że trochę niesprawiedliwe te wpisy, że śmieszne są te nasze wyszukiwania oznak porodu w 35 tyg. Jest to spowodowane tym, że kilka z nas wylądowało w szpitalu z zagrożeniem porodem przedwczesnym. Jedna przecież urodziła. Bardzo bacznie się obserwuję od tamtej pory.Zdawałyśmy tu relacje i pewnie na wszystkie czytające to jakoś wpłynęło, że to już blisko. Tak poza tym to w te upały chyba wszystkie ćwiczymy cierpliwość i się marzy o tym żeby już być bez brzuszka ;)No i racja, że i tak nie mamy nic do gadania i dzieciaczki wyjdą jak będą gotowe.
Milcia nie dziwię Ci się, że wyszłaś. Też mnie wkurzało w szpitalu, że każdy lekarz gadał coś innego. Człowiek się czuje zdezorientowany i nie wie kogo słuchać. Nie ma jak w domkua jakby się coś nie daj Boże działo to zawsze można podjechać na IP, od tego są.
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Właśnie nie wiem jak to z tym antybiotykiem na GBS jest, bo brałam teraz przez tydzień antybiotyk na jakąś infekcje która mi wykryli w moczu i położna mówiła, że działa to też na tego głupiego paciorkowca. Ale będę walczyć, żeby mi podali też przy porodzie, najwyżej ukryje że już miałam antybiotyk
Agness27 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Mam pytanie do dziewczyn które mają rozstepy . Ja mam z dnia na dzień coraz więcej ... I teraz czy nie zastanawialyscie się nad zabiegami na to cholerstwo później ? Nie wiecie ile mniej więcej kosztuje taka przyjemność???[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Ania, ja nie mam problemu z rozstępami, odpukać nie zrobił mi się ani jeden póki co. Ale... Kilka lat temu zrobiły mi się brzydkie na pośladkach, bo moja waga skoczyła o kilka kg. I wtedy na te już istniejące, ale świeże pomógł Palmers. Dzisiaj nie ma po nich śladu. Spróbuj, może u Ciebie też zadziała
ania181111, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ja czytałam i niestety drogi biznes. Jest taka metoda, że nawet stare rozstępy usunie, bo polega na nakłuwaniu skóry mikroigiełkami i ona gojąc się goi też rozstęp. Zaraz ci wrzucę info.
Ale niestety mnie na to nie stać...
http://www.blueclinic.pl/oferta-zabiegow/radiofrekwencja-mikroiglowa
a tu o cenie http://www.marekwasiluk.pl/skuteczne-usuwanie-rozstepow-rf-mikroiglowa/ w komentarzach masz. Generalnie od 500-2000 zł za część ciała, najczesciej 1000zł.
Jest jeszcze usuwanie laserem, ale ponoć nie aż tak skuteczne.ania181111, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Wierzcie mi że 3 razy dziennie się palmersem smaruję i nic
nie miałam aż do teraz
nie mogę patrzeć Na ta skore dlatego chce wiedzieć ile co i za ile
Wiem że laserowo usuwają Ale to już jest koszt dość duży ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mi mimo palmersa powyskakiwały na piersiach i tyłku, ale ja przyznam, że nie regularnie używam kremów. Dziś mnie Ania natchnęła, to zrobię piling tyłka i się posmaruję
W ogóle zauważyłam, że mam celulit, co dla mnie też jest nowością.jusella, ania181111, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ania ja mam okropne rozstępy ale to po pierwszej ciąży - trochę wyblakły ale generalnie jest siateczka na Buniu ale już się przyzwyczaiłam. Te smarowałam się różnymi specyfikami i nic nie pomogło
- pozostało mi się zaprzyjaźnić z nimi co też uczyniłam - najważniejsze, że Pierworodny dobrze się chowie
ania181111, Naditta, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ja już wszystkiego próbowałam
i nic nie pomaga ... taka już moja uroda i koniec. Dziś też zrobię sobie maseczke
Aaaaa właśnie a Na udach i pupie nie ma ani jednego rozsteputylko brzuch
o tyle dobrze
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Podobno jak skóra ma skłonności to smarowanie wiele nie pomoże. Na piersiach mam od nastolatki, ale jakoś mi nie przeszkadzają. Teraz mi wyszły delikatnie na dole brzucha po bokach takie małe chyba. Nawet nie jestem pewna czy to rozstępy, bo inaczej niż w lusterku się nie da tego obejrzeć,bo brzuch przeszkadza
Cellulit podobno schodzi po porodzie i mam nadzieję, że tak będzie bo nie mogę się na nogi swoje patrzećSanna, Dalile, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
aniu mi w pierwszej ciazy sie pelno rozstepow porobilo i z nimi mam zamiar sie rozprawic na pewno bo sa paskudne. Smarowalam sie kremami i guzik to dalo.
Teraz nie zrobil mi sie ani jeden ale postawilam na diete bogata w kolagen i chyba sa efekty.
ania181111, Agness27 lubią tę wiadomość