Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam takie obawy! Z jednej strony chce urodzić a z drugiej boję sie porodu, boję się tego czy dam radę, czy wszystko będzie ok. Ale tak już bym chciała by mała była z nami. To czekanie jest najgorsze!
Mój też się śmieje z moich stópek i mówi że mam stópki jak "ludzik Michelin"kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Jusella ślicznie łóżeczko i podziwiam za energię przepraszam Was za błędy w moich wpisach ale pisze na telefonie a on ostatnio płata mi figle zwłaszcza jak używam interpunkcji wiec bez kropek na koncu zdania ale raz Jeszce dobrej nocy dla Was
Kasiulina, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Lwica -
Ja już właśnie też nie mam wizyty u gina. Dała mi zwolnienie do dnia dnia porodu, kazała mi jeszcze tylko zrobić morfologię, żeby zobaczyć co z tą hemoglobiną i mam do niej tylko wtedy zadzwonić i powiedzieć. I ... dziwnie się z tym czuje
no bo nic mi nie jest, nic mi teraz zbytnio nie dolega, wizyt żadnych, łykam tylko to żelazo i toczę się jak mała kulka.
kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale mnie Szymek wystraszył - nie obudził mnie dziś kopniakami -nie wiem, chyba tak mocno spałam, że nie czułam pobudki. Obudziłam się a tu cisza, Szymo nie daje żadnych znaków więc zaczęłam poważnie się martwić. Dopiero jak loda zjadłam zaczęło się szaleństwo - ufff. -
jusella wrote:Dzień dobry
Ale mnie Szymek wystraszył - nie obudził mnie dziś kopniakami -nie wiem, chyba tak mocno spałam, że nie czułam pobudki. Obudziłam się a tu cisza, Szymo nie daje żadnych znaków więc zaczęłam poważnie się martwić. Dopiero jak loda zjadłam zaczęło się szaleństwo - ufff.
Kasiulina powodzenia. Daj znac po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 08:45
Kasiulina, jusella, Marta22, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dobryyy
udanych wizyt życzę
w końcu się chłodniej spało dziśdziś mam zamiar małosolne ogórki włożyć Ale co z tego wyjdzie to się okaże
muszę posprzątać w domu bo tak się u nas kursy ze porażka
mogłabym codziennie z odkurzaczem latać .
Jak się budzę to tylko myślę "czy dziś urodze"
Aaaa znalazłam u mnie w mieście miejsce gdzie będę mogła laserowo usunąć rozstepyniestety koszt tego mnie załamał
muszę odkładać do skarbonki
muszą być 3-5 zabiegów i koszt od 500-1000 zł więc drożyzna. .. zobaczmy czy nas będzie stać
Kasiulina, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zonti ja wczoraj dzwoniłam z zapytaniem a propos tego zabiegu to powiedzieli że najlepiej 3 m-ce po porodzie iść na zabieg póki rozstepy są w miarę "świeże " i mama w miarę już zdrowa i z brzuszkiem po np cc ładnie zagojonym[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Witam się i ja.
Ja mieszkam na pierwszym piętrze i też mogę codziennie spierać kurze i latać z odkurzaczem. Co najlepsze jak się przeprowadzimy to będziemy mieszkać na parterze. Ależ będzie sprzątania szczególnie źr kolejny etap inwestycji będzie w budowie
U nas też na razie cisza. Mała b mało aktywna od rana. Coś tam się czasami ruszy ale z 10 ruchow na godzinę wyjdzie.
Dzisiaj może przepiore już ostatnie rzeczy patrz zabawki itp jakie mamy i maskotki jakieś, wyparze gryzaki i będzie wszystko gotowe.
Muszę iść dzisiaj na pocztę a mi się nie chce jak cholera stać w tych kolejkach!
Ja mam wizytę w piątek bo muszę przyjść z wynikiem badania moczu. Mam nadzieję że usłyszę coś o skróceniu szyjki czy rozwarciu
Jeszcze chętnie bym miała jakieś USG ale to pewnie będzie już ostatnia jakąkolwiek wizyta do terminu porodu.
Powodzenia dzisiaj na wizytachjusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Kama my właśnie na parterze mieszkamy i szczerze mówiąc ze sprzątaniem jest ciężko
Jak ja mam iść na pocztę to jestem chorai często się wpycham mówiąc "przepraszam przepuszcza mnie panstwo ?" I ten wzrok tych ludzi
haha ale przynajmniej działa i zazwyczaj prepuszczaja
nie będę w 9 m-cu stać w kolejkach dajcie spokój
ja ostatnie usg miałam chyba w 32 tyg i dalej Pani dr nie zalecala usg więc Hanie zobaczymy jak się urodzikot_bury, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
No my chcemy kupić irobota do nowego mieszkania bo ja cholery dostanę jak będzie się non stop brudzić. Kurze mogę spierać to jeszcze pół biedy. Pociesza mnie fakt że będzie ogródek i będzie gdzie wyjść usiąść odpocząć
Oj to dawno miałas Usg.ania181111, Sanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja też się witam, wg belly ciaza donoszona. A że nie śpię od 4 to byłam już na morfologii, zakupach, robi się pranie. Zaraz chyba zabiorę się za okna
Dobrze ze juz chłodniej dziś.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 09:38
jusella, ania181111, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:No my chcemy kupić irobota do nowego mieszkania bo ja cholery dostanę jak będzie się non stop brudzić. Kurze mogę spierać to jeszcze pół biedy. Pociesza mnie fakt że będzie ogródek i będzie gdzie wyjść usiąść odpocząć
Oj to dawno miałas Usg.
Też bym chciała taki sprzętojjj ogródek super sprawa
my tylko balkon i to za kratami haha
Noooo dawno nie miałam iść i się zastanawiam czy może prywatnie nie iść ale nie wiem czy mała nie jest za duza ...
Gaga ile masz energii od rana
Angela podziel się jak coś znajdziesz ciekawego o wywolywaniu; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 09:48
Gagaga, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Jusella bardzo ładne łóżeczko i znowu podziwiam, że sama złożyłaś! Do kontaktu dałabym jakąś lampkę na razie.
wg belly ciąża donoszona. Od dziś już się ze sobą nie pieszczę
Ja jestem zapisana na USG 11 lipca, ale lekarka się śmiała, że wątpi czy dojdzie do tej wizyty - no zobaczymy.
Angella a seksu po próbowałaś? Podobno działaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 09:58
jusella, renieczka, LilouK, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Witam się tydzień po porodzie
Nocka super, mała spała od 22 do 5 rano i razem z siostrą się zsynchronizowała
Potem dopiero pobudka o 7.40
Tydzień po porodzie ważę 57,5 kg i wyglądam tak (dla porównania ostatnie zdjęcie przed porodem)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f80869c8b18a.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f469974c7283.jpg
Trochę jeszcze zostało, ale myślę, że uda się zrzucić szybko.Kasiulina, Dalile, Naditta, renieczka, ania181111, Ana32, Agaax, eve90, ada89, aisa, LilouK, kot_bury, MirelS, jusella, Karolla., Angel0101, nowatorka, Maka, Marta22, Gagaga, Dunda, Agness27, _analiza, TheForfie lubią tę wiadomość