Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgness27 śliczny kącik. Starsza córcia pewnie nie może się doczekać maluszka
Agaax!!!!
Przypomniało mi się dzieciństwo. Tez bym zjadła całe, albo i dwa, ale chyba sobie odpuszczę, bo na porodówkę pójdę z wagą trzycyfrowaAgaax, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
U nas coś ciepławo się robi. Chcę dzisiaj trochę ogarnąć balkon. Mam taki ambitny plan.
Byłam ma poczcie o dziwo aż jedna osoba oczekująca była. Szok i niedowierzanie!
A przyszła przesyłka z bebiprogramu. Już myślałam że się nie doczekam
http://static.pokazywarka.pl/i/6711749/956839/dsc-0774.jpg
ania181111, Angel0101, renieczka, jusella, Agness27, Dalile, kot_bury, majeczka87, TheForfie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dostałam dzisiaj przesyłkę z Polski (miały być tylko liście malin, których tutaj nie mogłam dostać, a zrobiła się z tego całkiem duża paczka) przyszły m.in koszule nocne, do karmienia/porodu.
Teraz mam dylemat, bo są całkiem fajne i chyba szkoda mi będzie wziąć do porodu na zmarnowanie!
Renieczka, super fura! Jaki to model?
Twój też ma taki mocny zapach nowości?
Maka, Ty musisz się skupić na plusach cc, a nie doszukiwać się minusów kochana!
Zobacz: nie natną Ci krocza, nie będziesz miała problemów z nietrzymaniem moczu w przyszłości, nie zrobi Ci się "rozklapciała", mniej bólu, szybciej będziesz mieć dziecko przy sobie itd itp.
Jest tego na prawdę sporo, więc głowa do góry!
Nie zawsze możemy mieć to, czego byśmy chciały. I nie zawsze to, czego chcemy jest dla nas najlepszerenieczka, jusella, Agaax, aisa, Agness27, Maka, kot_bury, MirelS, TheForfie lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualnyNaditta to x-lander x-pulse
I zdziwiłam się bo jakiegoś zabojczego zapachu nie oddaje. Fotelik tak samo.
W gondoli całe poszycie materiałowe można wyjąć i uprać i się zastanawiam, czy tego nie zrobić. Ale chyba jutro, dziś już leżę z nogami do góry. Znowu mi spuchly niemiłosierniejusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
Czy można do Was dołączyć? Spodziewam się córeczki, termin na 18.07. Strasznie panikuję i byłoby mi raźniej jak przyjełybyście mnie do siebie
renieczka, ania181111, Kasiulina, aisa, jusella, Marta22, Agness27, LilouK, kot_bury, Zonti, Agaax, Naditta, eve90, Angel0101, Sanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć olala290! Śmiało rozgosc się w naszych progach.
Mi właśnie montują szafę i ku...a dwa razy im mówiłam jak ma być a oni i tak źle zmontowali!!! Grrrr
Naditta ja stwierdziłam, że na sam poród biorę mega duży tshirt. U mnie w szpitalu po porodzie kładą dzidzie ciało do ciała na 2h a potem i tak idziesz się ogarnąć w tym przebrać.
No ja skręciłam przewijak z Ikei. Łóżeczka raczej nie dam rady samaNo i się zorientowałam, że ten gabkowy przewijak za duży kupiłam i mi się nie zmieści na ten co mam. Kupilam bezmyslnie taki na lozeczko
Myślicie, że ta dechę idzie wyciągnąć i wtedy jakos wcisne?
jusella, Agness27, Maka lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Witaj Ola - miło, że dołączasz do nas
Dunda a nie da rady wymienić przewijaka? Jak tak pójdziesz, z Brzuszkiem, zrobisz wielkie smutne oczy to na pewno wymienią - ja bym nie umiała odmówić
Naditta ja kupiłam 2 koszule do porodu na ciuchach i też mi ich szkoda bo wogóle nie zniszczone i śliczne są - za to przy porządkach w szafie wyszperałam długą koszulkę i w niej będę rodzić. Tak jak pisze Dunda to i tak na chwilę
Agness27, Maka, kot_bury, Naditta, eve90 lubią tę wiadomość
-
No aż się zdziwiłam.
Naszlo mnie na ogarnięcie obsługi wózka. Jak włożyłam adaptery i w to fotelik to chwilę mi zajęło zanim wyjelam fotelik z adapterowprzynajmniej już umiem to obsługiwać wszystko
na wyjścia jestem przygotowana
Agness27, kot_bury, MirelS, renieczka, jusella lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przywitanie
Czuję się dobrze, praktycznie całą ciążę przeszłam jakbym w niej nie była. Teraz na końcówce jedynie puchną trochę dłonie i stopy. Na wadze +15 także ładny wynik
Nie mam żadnych bóli, mam przeczucie, że mała za szybko nie będzie chciała wyjść. Co do jej wagi, to ręce mi opadają- nie wiadomo komu wierzyć. Całą ciążę wychodziło, że będzie okruszek... jakis miesiąc temu waga wg lekarki oscylowała koło 1400g i przeraziłam się już, że może to hipotrofia. Poleciałam do innego lekarza a tu wg niego 2100. Jak dla mnie różnica kolosalna...
Teraz juz nie wiem ile może ważyc, ale przypuszczam, że z 3 kg napewno. Będę miała niespodziankę przy porodzie. Kupiłam już wiesiołek, liście malin i olejek migdałowy i mam nadzieję, że jakkolwiek zadziałają. Liczę choćby na placebo
ania181111, Marta22, eve90, Angel0101, jusella, Agness27, Agaax lubią tę wiadomość