Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Esoni nie martw się! Wierzę, że to tylko błąd pomiaru.
Dziewczyny dzisiaj chyba nasza LilouK się nie odzywala.. Czyżby się rozpakowywala??
Mnie męczą co chwila bóle @, aż wzięłam nospe, torbę dopakowalam ale chciałabym wytrwać chociaż do wizyty... -
nick nieaktualnyEsoni :* Kochana, uspokoj się bo nerwy ani Tobie, ani dziecku nie pomagają.
Właśnie trzeba brać poprawkę na jakość sprzętu, a nawet ułożenie malucha.
W szpitalu napewno mają lepsze usg i zmierzą dokładnie maleństwo.
Najważniejsze, że będziecie pod pieką i obserwacją. Trzeba obserwować przyrost wagi i przepływy. Lekarz wie co robi!
Sama miałam robione usg w różnych gabinetach, różnej jakości i powiem Ci ze różnica w pomiarach była spora!
Myślę, że w szpitalu zrobią Wam dokładne badania i jak wszystko będzie dobrze to jeszcze wyjdziesz do domu w dwupaku
A w ogóle jak byłam w szpitalu, to jedna dziewczyna urodziła w terminie dziecko które ważyło niecałe 2000g I tu ewidentnie było zaniedbanie lekarza prowadzącego, bo były złe przepływy w lożysku i dziecko nie rosło prawidłowo.Agaax, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Witam was, dawno mnie tu nie było ale czytałam was regularnie,
upały dały się we znaki i mi, próbowałam funkcjonować jakoś ale było ciężko,
w tamtym tygodniu byliśmy u lekarza i szyjka miała już 1,5cm ale nie wiem czy twarda czy miękka, dzidziuś podrósł, główką jest już ustawiony w kanale, pytałam też z tym gbsem i już przy porodzie nic mi nie będą podawać, ponoć antybiotyk starczył w moim przypadku, kolejna wizyta 12 lipca (15 termin) mam zrobić wyniki, lekarz powiedział ze jeśli nie dotrwam do wizyty to widzimy się na sali, u mnie prócz bóli okresowych i skurczów, które nawet położna badając wyczuła, nie ma nic, zaden czopek nie odpadł, pytałam lekarza również i o to, mówi ze nie każdej kobiecie musi odpaść a czasem jak odpadnie to i tak moze nowy sie zrobic, nie ma reguły
Moje życie ostatnio przebiega na oglądaniu meczu.. Nie pytajcie których bo oglądam wszystkie, pomiędzy nimi dopinam już na spokojnie ostatnie sprawy, pije mrożone kawki, jem lody i wyczekuje na mojego synkaMaka, Naditta, Agaax, Pauli11, jusella, aisa, Gagaga, Sanna, Dalile, kot_bury, figaa, Agness27, renieczka, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Esoni, trzymamy za Was kciuki! A Ty się nie martw na zapas, teraz już będziesz pod okiem lekarzy i wszystko będzie dobrze!
Maka, masz racje. Ja też jakoś dzisiaj kilka razy myślałam, co z tą LilouK...
Może rzeczywiście postanowiła się rozpakować bez ostrzeżenia
Albo ostro "kibicuje" Anglikom i nie ma czasu na forumMaka, eve90, jusella, LilouK, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Meldujemy się nadal w dwupaku po wizycie
Klucha waży już 3200 i wszystko jest w porządku- cieszę się
A ja mam już 1,5 CM rozwarcia i czekam aż się coś zacznieMaka, Agaax, Naditta, Pauli11, jusella, LilouK, aisa, mamuśka1, Sanna, kot_bury, figaa, Agness27, renieczka, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Halo halo, co to za plotki
My wciąż w dwupaku. Mamy się dobrze i póki co młody nie ma jakiegoś szczególnego parcia na kanał
Ja wciąż przeżywam brejkszita, nerwuję się non stop z byle powodu, do tego fochuję się z moim, w ogóle mam lekko analny humor ostatnio. Do tego mój stary mnie do szału doprowadza, bo takie śmierdziuchy puszcza, że muszę emgirowac na piętro, bo normalnie "nie szczimuja" na dole przed tv!
Się przyczaiłam i obserwuję Was w ukryciu
Witam nową koleżankę Olę
Esoni, trzymaj się, głowa do góryWszystko się ułoży, zobaczysz. Tulimy mocno xxx
A w ogóle to zaczął nam się 39 tydzień dziś. Obalam właśnie butelkę bezalkoholowego piwka z tej okazji, a co. Zdrówko za wszystkie mamuśki!
+/- 11kg na liczniku, generalnie nuuudy, czekamy dalej
Ha, ale przynajmniej Angole przegrywaja w gałę
Maka, eve90, Naditta, kama005, Kasiulina, jusella, Pauli11, Agaax, aisa, kot_bury, figaa, Agness27, renieczka lubią tę wiadomość
-
Ja też po wizycie, Mała waży 3300 g, grzyb zniknął, pochwa jałowa
GBS ujemny.
Mam 1 cm rozwarcia, wypisał mi skierowanie na CC, chciał, żebym już do szpitala pojechała w czwartek, ale wynegocjowałam poniedziałek
Jeszcze mam trochę do zrobienia. Oczywiście jak coś się zacznie dziać to IP.
Dziwnie tak mieć świadomość, że za tydzień będę mamąPauli11, jusella, LilouK, Maka, aisa, Kasiulina, Gagaga, eve90, mamuśka1, nowatorka, Naditta, Sanna, Ejrene, Dalile, kot_bury, figaa, renieczka, Agness27, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt - ja mam znów w czwartek iść i tak po cichutku liczę, że zamiast w przychodni to na porodówce wyląduję.
Pokój po woli zaczyna wyglądać tak jak chciałam. Jutro muszę kwiatki poprzesadzać i gdzieś je zainstalować bo brakuje mi zieleni.
Ogólnie bardzo zadowolona z siebie jestem
Spokojnej nocki nam życzę i oby jutrzejszy dzień był taki jak dziś u mnie (chodzi o pogodę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 23:14
Kasiulina, eve90, Pauli11, LilouK, Agaax, kot_bury, ania181111, figaa, renieczka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po porannym przypływie sił czuje się źle, jest mi duszno, słabo, niedobrze i wszystko źle.
Ale mecz dobrze się oglądało. Teraz spać, jutro wizyta u prowadzącego a potem zdejmowanie aparatu z zębówPauli11, eve90, jusella, Naditta, Agaax, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Od jakiegoś czasu budzę się o 4:30 i mam przerwę w spaniu - oglądam jakiś film. Czyżby to miała być pora karmienia?
Cudownego dnia nam życzę bez stresów i samych przyjemnych chwil
Esoni Tobie szczególnie - tylko dobrych informacji i jeśli już mają się dziś pojawić łzy to tylko z radości!
A sobie życzę, żeby naklejki przyszłynowa!, kot_bury, Agaax, Pauli11, renieczka, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny