Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Widzę, że dzisiaj dzień zbiorowego marudzenia i żalenia się. To ja się dołączę!
Mój nastrój to jedna wielka niewiadoma, mąż się że mną jak z jajkiem już obchodzi, bo nie wiadomo kiedy wpadnę w ryk. Ostatnio się rozplakałam, bo włączył nie taki film jak chciałam... O matko, ale on miał ubaw ze mnie. Ja płakałam, a on się śmiał. Wie, że to moje nastroje ciążowe.
Dzisiaj miałam jakiś okropny sen: śniło mi się że urodziłam, po kilku godzinach już wyszłam ze szpitala bo super się czułam, ale sama. I miałam kolejkę dzieci do karmienia. A moje dziecko nie wiadomo gdzie. Mama mi tylko powiedziała,że waży 6 kg...
Wcześniej cierpiałam na bezsenność, a teraz chyba odsypiam, bo wstać rano nie mogę. Spię do 9-10 a mogłabym dłużejchyba zbieram siły.
LilouK, jusella, MirelS, kot_bury, Pauli11, Agness27, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Dziewczynki na pocieszenie powiem Wam, że w poprzedniej ciąży nie miałam wcześniej żadnych objawów, które by przepowiadały, iż godzina W nadchodzi. W ciągu 12 h od pierwszego skurczu jaki poczułam urodziłam Bartosza. Wcześniej nie czułam żadnych skurczy B-H i czopów nie było. Bartosz postanowił zrobić mamusi prezent na prima aprilis
.
Ja dziś cały czas głodna jestem chyba zrobię sobie trzecie śniadanie.
ania181111, kot_bury, kama005, Naditta, Pauli11, majeczka87, Agness27, renieczka, Gagaga, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
-
Jusella pocieszaj mnie
ja wróciłam z zakupów
jakiś facet mnie zaczepił i mówi że napewno będzie syn A nie córka bo mam taki brzuch jak na chłopca
no uśmiałam się bardzo
poprawił mi nastrój
Też będę już drugie śniadanie jadła
jutro mój ma urodziny i zamówiłam mu torcikabędzie miał niespodziankę
jeszcze bym mu alkohol jakis kupiła ale nie wypije jutro bo na następny dzień do pracy
ale może jakieś piwko
prezent dostał wcześniej więc teraz tylko torcik
jusella, kot_bury, majeczka87, Pauli11, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
jusella wrote:Ania no to nie ma się co zastanawiać - jutro idziesz rodzić - mężowi prezent sprawisz
On biedny ma nadzieję ze może mała się urodzi w urodzinyojj bardzo bym chciała
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Aniu - to ja kciuki trzymam, żebyś jutro na porodówce wylądowała a ja w czwartek i to najlepiej przed umówioną wizytą u lekarza to jeszcze stówkę zaoszczędzę
A mnie wczoraj sąsiadka powiedziała, że jak żyje 65 lat to piękniejszej kobiety w ciąży niż ja nie widziała. Z tego wynika, że ino dzieci rodzić powinnam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 11:12
ania181111, MirelS, Maka, Pauli11, Agness27, Naditta, renieczka, Zonti, kot_bury, eve90, Sanna lubią tę wiadomość
-
Oby tak było jusella
No widziszczyli tak : urodzisz i jeszcze jedno możecie z mężem zrobić
- jesteś stworzona do rodzenia dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 11:16
jusella, Agness27, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Wiecie dlaczego tak jest? bo dawniej kobiety w ciąży wyglądały jak miotły niestety, otyłe i zaniedbane, ubrane w jakieś wory. Teraz to każda pięknie wygląda i niby na chłopca, bo na dziewczynkę rzekomo się brzydnie. Ot taka moja teoria
No i jak nie macie objawów porodowych to nic nie znaczy. Często słyszę, że bierze którąś właśnie z zaskoczenia
ania181111, jusella, Agness27, renieczka, Agaax, Zonti, kot_bury lubią tę wiadomość
-
MirelS żebyś wiedziała
kiedyś to były inne czasy
teraz to kobiety dbają o siebie i bardzo dobrze
No to tak trzymamy kciukinajpierw ja bym chciała urodzić
jutro najlepiej
potem jusella i mirelS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 11:21
jusella, Maka, MirelS, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane! Wczoraj bylam w klinice u mojego ginka, gdzie chce rodzic. Wyniki mam dobre. USg mialam dzidzia wazy 3 kg, oczywiscie spal sobie jak zawsze na usg.. Szyjki nadal ani razu nie mialam zbadanej wiec wam nie powiem;p
Napisalam pod klinika ze jestem pod do kolezanki ktora urodzila w sobotei zaprosila mnie;) suma sumarum troche u niej posiedzialam ale i pomoglam
Nie macie pojecia jak sie jaralam jak trzymalam taka kruszynke na rekach!
Cały czas brzuch mi twardnial;) Smialam sie ze w sumie to moglam zostac i urodzic;)jusella, kama005, Maka, LilouK, MirelS, Agness27, renieczka, kot_bury, eve90, Sanna lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ania mój też ma jutro urodziny
Prezent zamówiony, ciekawe czy dojdzie...
Ja już wysprzatalam wszystko- jeszcze muszę na odkurzaczu pojeździć ale teraz zabieram się za obiad.
Energii mam dzisiaj nawet sporo, kręgosłup nie boli o dziwo.. Trzeba to wykorzystać.
I jeszcze muszę koszyk na allegro zapakować w parę pierdolek bo jalmuzna zusowska w czwartek.jusella, ania181111, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Ja nadal w 2paku, wczoraj miałam ostre sprzatanielatałam po schodach tam i spowrotem jak nawiedzona i nic
Wiec czekam dalej, dobrze tym naszym dziecią w brzuszku że nie chcą wyjśćTheForfie, jusella, MirelS, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
Milcia rozumiem
dlatego szkoda, że nie chciałyście założyć grupy na fb, tam by zdjęca były bezpieczniejsze. Dobrze, że z małą ok
A może po prostu wyluzujcie, działajcie normalnie aktywnie, ale odpuśćcie sobie "wyganianie" i wtedy najprędzej urodzicie
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hej, hej
Ania, rodzisz jutro??
U mnie brzuszek już niziutko, co jakiś czas trochę śluzu wypadnie i nadal cisza a ja też już terminowo mogłabym rodzić, z tym, że aż tak nie chcę wyganiać mojej małej, bo sądząc po usg jesteśmy w dolnej granicy normy wagowej i niech sobie jeszcze chwilę podrośnie, ale też bym chciała podobnie jak większość z Was być już po.ania181111, jusella, Pauli11, kot_bury, TheForfie, eve90 lubią tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Hej, hej
Ania, rodzisz jutro??
U mnie brzuszek już niziutko, co jakiś czas trochę śluzu wypadnie i nadal cisza a ja też już terminowo mogłabym rodzić, z tym, że aż tak nie chcę wyganiać mojej małej, bo sądząc po usg jesteśmy w dolnej granicy normy wagowej i niech sobie jeszcze chwilę podrośnie, ale też bym chciała podobnie jak większość z Was być już po.
Bardzo bym chciała jutro bo jutro mój M ma urodziny i taki jest wstępnie plan Ale co z tego wyjdzie to nie wiemchyba Hania nie chce zrobić prezentu tacie
jusella, Karolla., kot_bury lubią tę wiadomość