Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ania rozumiem Cię doskonale
bo mój mąż też miał parę dni temu urodziny i nasza Ala, też mimo planu nie zrobiła prezentu tacie
później liczyliśmy, że moje jeszcze na dzień taty, no ale też nic z tego
ale prawda jest taka, że obojętnie jaki dzień i tak będzie wielkim i najpiękniejszym prezentem
ania181111, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Właśnie
Masz rację
nie ma co się nastawiac na jutro
co będzie to będzie
W każdym bądź razie urodziny będziemy mieli w ciągu miesiąca dwa razy bo mojego M i Hani A potem moje imieninyPauli11, Karolla., jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja jak siądę przed kompem mogę założyć grupę na fb
Mój pies zaraz dostanie w swoją pusta lepetyne. Ubzdural sobie ze zawieszka do wózka dla małej jest dla niego o teraz się drze bo on to chce. Czekam aż się wyszczeka. Może zrozumie że to nie dla niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 12:22
ania181111, jusella, Zonti, Maka, Agness27, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Popieram pomysl z fb , łatwiej pisać i bardziej na bieżąco jestem niż z forum
Ah cieszę się że nie tylko ja mam takie załamania jakieś chwilowe , bo już zaczęłam się nieźle martwić że to że mną coś jest nie tak...
Dziś cały ranek boli mnie dół brzucha ... uczucie podobne do tego jak przy rozwolnienie że tak powiem , jak by ktoś mi szpilki wbijał , mam nadzieję że zaczyna się coś dziać , bo mimo wszystko jest mi już mega ciężko i chciałabym mieć synka przy sobiejusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
z tym fb jestem na tak
My z lipcowkami 2012 do dzis mamy kontakt na fb, nawet udalo nam sie spotkacfajna sprawa, grupe ustawilysmy jako tajna i to co tam piszemy czy wrzucamy zostaje miedzy nami
Maka, jusella, Agness27, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Heeeej! Widzę, że dalej czekacie, trzymam kciuki za Was i za siebie, żeby nam starczyło cierpliwości. Za mną bardzo ciężka noc, skurcze były i to dość częste i mocne, jak już chciałam męża budzić, że jedziemy do szpitala, to zaczęło się uspokajać i do rana przeszło. Ale w każdym razie oka nie zmrużyłam... Teraz trochę mnie boli brzuch i od kilku godzin bar mleczny otwarty. Mogłoby się zdecydować to nasze dziecko wychodzi czy nie. Wybieramy sie dzisiaj na grilla do znajomych, mam nadzieję, że tam mnie nie weźmie.
Maka, Zonti, aisa, jusella, Agness27, Dalile, kot_bury, TheForfie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Kama, tylko nie podawaj tutaj adresu do grupy. Jej adres podawajmy sobie prywatnymi wiadomościami na belly.
Poprzednim razem grupa fb nie wypaliła bo adres był ogólnie dostępny a nie każda chce by każdy mógł oglądać listę dziewczyn należących do grupy.jusella, Agness27, LilouK, kot_bury, TheForfie, Maka, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kama wysłałam jakas prośbę do grupy , ale nie wiem czy dobrej,
Ania mam nadzieję , że to jakiś znak porodu ...zbliżającego się , patrzę że masz ermin dzień przede mnąja mam dwa w sumie i nie wiem którego się trzymać , jeden 8.07 a drugi aż 20.07
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 13:12
jusella lubi tę wiadomość
[/url]