Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Problem nr 2 to był brak weryfikacji osób dodawanych.
Wszyscy byli przyjmowani jak leci a potem zdziwienie kto jest kim.
W wiadomości priv do moderatora trzeba podać nick z belly i taka osoba niech będzie przyjmowana.
Ktoś kto tu nie pisze niech tam też nie będzie.Karolajjn:), Karolla., Zonti, Agness27, LilouK, jusella, kot_bury, Naditta, Ejrene, TheForfie, eve90, kama005, Maka lubią tę wiadomość
-
Hehe ja już kiedyś dołączałam do grupy przez forum i mogę Wam podpowiedzieć, że kama jest administratorką, założyła grupę, niech będzie TAJNA i teraz do kamy kto chce niech wyśle link ze swoim profilem fb (kama wyśle do nas zapro) w wiadomości priv, bez podawania linka tutaj publicznie tak jak napisała aisa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 13:41
Karolajjn:), Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do przesyłek, to ja codziennie jakieś paczki odbieram
Dziś np przyszła kołyska do sypialni, miałam nawet chytry plan, żeby ją sama złożyć, ale jak rozpakowałam karton, a tam śrubki, nakrętki i mnóstwo elementów do połączenia to skapitulowałam.
Mężu skręci, a coJa za to wyprałam już wszystkie tekstylia z kompletu wiec może wieczorem wrzucę fotkę jak wygląda zmontowana.
Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, zgłupiałam. co mam zrobić żeby dołączyć do grupy na fb?
Ja mam jutro wizytę, oznak porodu ani widu ani słychu, nawet brzuch mi mniej twardnieje niż zwykle... Znowu zrobiło się ciepło, mnie zamula i tylko jem na potęgęTeż tak macie?
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hejka dołączyłam do grupy na FB. Ja się ostatnio mało odzywam bo krąże między ktg a domem. Rozwarcie na 3 palce, co chwile coś Leci ze mnie, skurcze się zapisują jakieś ale to nie porodowe, ból jak na okres i chwilami spinanie brzucha raz bolesne raz nie. Całkowity brak apetytu i bezsenność. A i synek się przekręcil trochę. Miał dupke po lewej a nogi po prawej a teraz dupka po prawej i nogi po lewej i w innym miejscu czuje czkawke tzn po innej stronie. Podobno to skutek tego że nie może się w kanal wstawić. Jutro ma być jakaś decyzja konkretna co robimy. I na dodatek lekarz mi powiedział że dzidzia jest naprawdę duża i że odradza SN bo pekne po tylek. Tak czy siak jutro mamy rozmawiać.
Czy to ta grupa do której dołączyłam? Czy trafiłam do innej przez przypadek
BuziakiAgness27, LilouK, jusella, Agaax, TheForfie, Maka lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnyJa leżaczek / bujaczek odpuszczam i tak mam już tyle tych klamotów. W razie czego fotelik ma możliwość delikatnego bujania, a poza tym mam kołyskę. Jest na kółkach więc łatwo mogę ją przetransportować z sypialni do salonu np.
Agness27, Gagaga lubią tę wiadomość