Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanna mnie też takie bóle męczą czasami. Niestety w niektóych pozycjach jest on naprawdę dokuczliwy, ja wtedy staram się troszkę poruszać, pospaceruję trochę, pokręcę biodrami i jakoś przechodzi. Super środka nie znalazłam. A teraz już p bólowych, magnezu i no spy nie biorę, bo nie chcę, żeby coś wstrzymywało poród.
jusella, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Dobry dobryyyy
Co tutaj się dzieje od wczoraj....
Mamuśka, wielkie gratulacje dla Was. Cmoki dla dzidzi
Jusella, Słoneczko- powodzenia! Trzymamy kciuki, przecie to już LIPIEC!!!
W tym miesiącu już na 10000% poznam największą miłość mojego życiaNo cóż, stary stoczy się na 3 miejse, zaraz po psach łehehe
Wczoraj z emocji całą dogrywkę spędziłam w kiblu, a karne z głową pod poduszką. No szkoda, ale i tak jesteśmy dumniKarne są jak totolotek, wygrać może każdy. Szczęśćia zabrakło i tyle, wstydu nie ma.
Ja mam schizy od 2 dni, bo naczytałam się o tej pozycji w której znalazł się mój dzieć, że poród utrudniony, bolesny, większa szansa użycia kleszczy i próżinociągu, a nawet cc. Masakra jakaś. Jak przez 9 miesięcy wszystko szło idealnie, tak ten ostatni tydzień to jakiś żart
Ale zonk z tym fejzbukiem. Dziwnie tak trochę wiedząc, którą swędzi w dołku, która ma hemoroidy, owłosiony brzuch itd. i patrzeć na Was prawie w realu hahah
Udanego piąteczkuAgaax, niezapominajka, Agness27, renieczka, Maka, jusella, kijanka_88, kot_bury, aisa, majeczka87, Evanlyn, MirelS, mamuśka1, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Mamuśka
Jusella i Słoneczko powodzenia
Sanna ja też mam takie bóle właśnie jakby kości tam na dole i najgorzej jest e nocy strasznie boli:(lekarz mówił ze to wszystko się rozszerza i dlatego tak jest. Poza tym moja mała juz podobno jest nisko ułożona i tam wszystko rozpycha...i niestety chyva z tymi bólami nic się nie da zrobić...jedynie urodzic i czekać aż się wróci do normy
Wozek wczoraj zakupiony I juz teraz wszystko mamwstawić chciałam zdjęcie ale nie umiem
podpowie cie jak?
Miłego dnia wszystkim życzęjusella, Sanna, mamuśka1, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Witam sie nadal w dwupaku :)dziekuje za trzymanie kciuków, jestescie kochane
:* przepraszam, ze nie pisałam ale nawet w ogole nie wchodzilam na forum ani nigdzie, nie mialam czasu na okrągło liczylam skurcze
a więc tak: we srode po odejsciu czopa tak jak pisalam mialam czekac na odejscie wód lub skurcze regulare. Po napisaniu posta na forum poszlam sie przygotowac, dopakowac torbe, w domu ugotowalam mezowi obiad na 2 dni, zrobilam pranie itp. Kolo 4 nad ranem zaczely sie skurcze i okropny bol jak na @. Miałam takie kłucie i boleści w kroku ze chodzic nie moglam. Postawic krok to wyczyn. Pojechalismy do szpitala i rozwarcie nadal na 3 palce, skurcze na ktg sie rysują ale raczej słabe i nie regularne. Lekarz pozwolil mi czekac w domu ale mialam liczyc skurcze. Niestety ustały wczoraj kolo 14, później były jakieś ale to nie to.
Za to bół jak na @ okropny cały dzien, jeszcze był taki upał ze tylko lezałam i probowalam spac bo fizycznie nie dawałam rady w tym ukropie.
Głownym problemem jest to, ze jak to lekarz nazwał branie luteiny (26 - 35 tc) podziałało na mnie jak cement. Szyjka sie dłuzej rozwiera itp. A co do czopa to mowil ze porod nie musi byc do 24 h. U jednej bedzie za 3 h a u drugiej za 3 dni. Koncem konców powiedzial ze do konca tego tygodnia napewno urodzę. Na razie poki wody nie odeszły i nie ma skurczów regularnych powstrzymał się od kroplowki.
Jeszcze raz bardzo przepraszam, ze nie dałam rady napisac wczesniej i przepraszam za ten chaotyczny post ale jestem troche zmeczona.
Trzymajcie kciuki dalej !
Rozpakowanym gratuluję, za rozpakowywujące się trzymam kciuki !!!
Postaram sie nadrobic.
Aaa i ciesze sie, ze lipca doczekałam
jusella, Agness27, kot_bury, Agaax, majeczka87, eve90, MirelS, Pauli11, TheForfie lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Dziewczyny miałam cesarkę. Szymcio waży 3400g, 55cm i 10 pkt w skali Apgar. Niestety jeszcze Go nie widziałam
ania181111, Maka, Agaax, julietta139, renieczka, majeczka87, kijanka_88, Dalile, niezapominajka, Karolajjn:), Sanna, eve90, ada89, Angel0101, Evanlyn, Ejrene, Agness27, OkraglinkaOlinka, Kasiulina, Rammel, Ana32, figaa, Milcia, Pauli11, Marta22, TheForfie, Dunda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny