X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka, Jusella gratulacje <3 życzę szybkiego powrotu do formy.

Ja myślałam że wczoraj zaczyna się coś dziać... Brzuch co chwile twardy jak skala i bóle @. Dopiero po kąpieli przeszło.

jusella, majeczka87, mamuśka1, NovaM lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella, gratulacje! Zaraz uściskasz Szyma <3 <3 <3

jusella, kijanka_88, kot_bury lubią tę wiadomość

• Agaax Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella - gratulacje <3 niedługo zobaczysz Szymonka, odpoczywaj i zbieraj siły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 10:27

jusella lubi tę wiadomość

201607055580.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocie_Bury u mnie niestety podobnie.. Też wkurzają mnie pierdoly..

O to niedobruszek z kociora...:-/
    My wózek mamy schowany przed draniem w razie w. Ale nam nowy narożnik tak podrapal, później kupiliśmy drapak i teraz na nim się wyżywa.

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella, gratulacje kochana!
    Niedługo zobaczysz Szymcia. Obyś szybko doszła do siebie, zdrówka :*

Kot_bury, chyba też bym się popłakała... :(

LilouK wrote:

Ja mam schizy od 2 dni, bo naczytałam się o tej pozycji w której znalazł się mój dzieć, że poród utrudniony, bolesny, większa szansa użycia kleszczy i próżinociągu, a nawet cc. Masakra jakaś. Jak przez 9 miesięcy wszystko szło idealnie, tak ten ostatni tydzień to jakiś żart :-(

Ale zonk z tym fejzbukiem. Dziwnie tak trochę wiedząc, którą swędzi w dołku, która ma hemoroidy, owłosiony brzuch itd. i patrzeć na Was prawie w realu hahah :-D

Udanego piąteczku <3

Może próbuj ćwiczeń na piłce czy coś? Oby mu się odwidziało i obrócił się spowrotem na miejsce. Niezły numer Ci na koniec wywinął :)
    A będą Ci to jeszcze kontrolować, czy dopiero jak się zacznie w szpitalu?

Jak coś to ja się przyznaje tylko do owłosionego brzucha! :D

jusella, Maka, kot_bury, Pauli11 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella Ale Ci zazdroszczę kochana :) odpoczywaj :)
    ja już wiem że to przez to Twoje adhd szybciej urodzilas :) ja dziś się biorę za porządki :)

jusella, niezapominajka, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaaxx no to sie dzieje u Ciebie, czekamy wobec tego razem z Tobą! ;)

widze ze nie tylko ja przezywalam w nocy ten mecz....

Jusella ale się ciesze ze juz Szymi urodzony! moje gratulacje;) niebawem go zobaczysz;) teraz odpoczywaj a jak nabierzesz sil to pisz jak to wszystko sie rozegralo. Urodzil sie 1 wszego tak?;)

tez bym plakala jakby mi kot tak wozek zalatwil.. ale kochana pociesze Cie ze tak bardzo tego nie widac chyba wiesz? wyglada jakby sie ciut zmechacil... to czort nie kot!

A NO witamy LIPIEC!!!!!! KTO BY POMYSLAL ZE CIĄZA TAK SZYBKO ZLECI I JUZ BEDZIE TEN MIESIAC ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 10:44

jusella, eve90, kot_bury, Agaax, Pauli11 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • julietta139 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella i Mamuśka ogromne gratulacje! Jusella niedługo na pewno zobaczysz synka, odpocznij troszkę po cesarce, żeby potem móc śmigać przy Szymku :)
    No i niewiadomo kiedy nadszedł lipiec, czas rodzić dziewczyny i zmienić tematy ze śluzów i skurczy, na kupki,karmienie i nieprzespane noce ;)
    Także miłego dnia i kto może to na porodówkę :)

kijanka_88, niezapominajka, jusella, Sanna, kot_bury, Agness27, Pauli11 lubią tę wiadomość

f2w3qqmzk2myg5sd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Szymcia :*

Kocie ;* Mój niszczyciel też uwielbia wbijać pazury we wszystko co popadnie, szczególnie w meble tapicerowane, a drapak... Omija wielkim łukiem!
    Już się próbuje na dywanie malutkiej (nowym).
    A teraz upodobał sobie Marysi pokoik, chyba uważa, że to dla niego go tak wyszykowaliśmy. Chwila nieuwagi i śpi w łóżeczku albo wózku. Co prawda mam przykryte je folią, ale nie chcę,żeby się przyzwyczajał, chyba dziś pójdę po tą taśmę dwustronną i zobaczę czy go tym zniechęcę.

A mnie wziął jakiś ból brzucha, niby nie boli jakoś przeraźliwie, ale tak uporczywie ćmi. Mała się rusza, więc czekam. Tak bym chciała być następna :D

majeczka87, jusella, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Dziewczyny miałam cesarkę. Szymcio waży 3400g, 55cm i 10 pkt w skali Apgar. Niestety jeszcze Go nie widziałam :-(

Jusella gratulacje.. trzymaj sie dzielnie... i pogratuluj Tatuśkowi bo on pewnie to przeżywa x1000 na odległośc... Dzielna KOBIETO !!!!

jusella, Agness27, Gagaga lubią tę wiadomość

Kijanka
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella gratulacje. Niedługo zobaczysz synka :) A jak będziesz miała chwilkę daj znać o której maluch się urodził :)

Mamuśka sorki nie pamiętam alr jak twój synek ma na imię?

Ja idę do Gin. Pewnie tylko da mi znowu coś na drogi moczowe i zbada. Znając życie i tak sie nic nie zmienilo

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kot_bury wrote:
    ugh, powiedzcie, że też Was nerwy biorą z powodu byle pierdoły? Ze mnie normalnie spokojny człowiek jest, a ostatnio co i rusz humory mam jak nastolatka. Właśnie się popłakałam, bo mi kot podrapał wózek...
    60afebad39503ed8.jpg

Kocie głowa do góry, to tylko wózek i tak by się gondola podrapala wczesniej czy później wiem ze szkoda, ale najważniejsze że dziecie zdrowe czujesz sie ok i zaraz będziemy sięrozpakowywać... !!!

kot_bury lubi tę wiadomość

Kijanka
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku! Szymek z nami!

Gratulacje!!

Jusella, niedługo go zobaczysz i wytulasz, teraz dochodź do siebie, a potem nam wszystko opisz :)

jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • LilouK Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocie bury, po takiej akcji z kotem to chyba bym bigosu na nim ugotowała jeszcze tego samego dnia, a z reszty szalik zrobiła ;-) A tak poważnie, nie dziwię się, też bym się srogo wk***a! Mam nadzieję, że uda Ci się jakoś to zamaskować.

Naditta, ćwiczę codziennie jogę, maszeruję, siedzę rozkraczona na poduchach, bo piłki nie mam, a mimo wszystko młody obkręcił się po swojemu. Może mu sie odwidzi do porodu... Generalnie położna nic mi nie powiedziała konkretnego, tylko to, że mam zmienić sposób siedzenia itd. Przeczytałam w notatkach, wygooglowałam o tej pozycji no i masz Ci shiza na zawołanie... Przy mojej aktywności, to juz sama nie wiem co robić, chyba powinnam zacząć po ścianach łazić i fikołki w powietrzu strzelać O.o
    Aha, ja się przyznaję bez bicia do owłosionego brzucha i hemoroida ;-)

kijanka_88, Dalile, niezapominajka, jusella, Naditta, Agness27, kot_bury, Pauli11 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczłapałam do pracy z ostatnim zwolnieniem, kupiłam mięsko na obiad a teraz leżę i ratuję opuchnięte stopy. :)

Jak wam ten dzień mija? Która rodzi? Przyznać się bez proszenia :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella ty dzielna kobieto serdecznie ci gratuluje. Sliczna waga syncia i piekne 10 punktow. Zbieraj sily i w miare mozliwosci odzywaj sie.
    Kot_bury rozumiem twoja zlosc ale wozek to rzecz nabyta nie ma co sie denerwowac
    Mamuska tobie rowniez slicznie gratuluje dzieciatka.

Moj pierwszy termin porodu mija w dniu jutrzejszym i powoli godze sie z tym ze bede miala wywolywany porod.

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

• niezapominajka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka, Jusella gratulacje :) uściskajcie synusiów od ciotki :)
    Dla wybierających się dzisiaj na porodówkę dużo sił i lekkiego porodu ;)
    A u nas jakaś paskudna wysypka na policzkach, mam odstawić nabiał, nie wiem co będę teraz jadła, bo od początku żywię się głównie dżemem i chlebem z ogórkiem kiszonym, jedyne mleko, które spożywam to w maśle i mleku do kawy :/
    Miłego dnia Wam życzę

jusella, mamuśka1, Pauli11 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Agaax Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka87 wrote:
    agaaxx no to sie dzieje u Ciebie, czekamy wobec tego razem z Tobą! ;)

Chodziło Ci chyba o alexxx :D

majeczka87, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

201607055580.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexx kciuki za Was zaciśnięte

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella gratki gratki gratki zdrowka zdrowka zdrowka daj pozniej znac co i jak całusy dla Szymka

74di4z174lr410ce.png
‹‹ 1221 1222 1223 1224 1225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ