Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusella, co ja tu czytam. Ty szalona jesteś... życzę ci lekkiego porodu.
Co do zwolnienia po terminie - można pójść nawet do lekarza rodzinnego i jego o nie poprosić. Zawsze to później kilka dni więcej z dzieckiem.Maka, Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczynki. Skurcze chwilowo się uspokoiły ale dobrze, że przyjechałam do szpitala bo mam wysokie ciśnienie i leżę pod kroplówką. Mam nadzieję, że jednak uda mi się dziś urodzić.
A do szpitala to po meczu pojechałam.
Spokojnej nocy Wam życzę a sobie skurczy i rozwarcia na 10 cmkama005, MirelS, niezapominajka, Gagaga, figaa, Marta22, LilouK, Angel0101, eve90, kot_bury, Karolajjn:), Ana32, Pauli11, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUroczyście informuje ze wczoraj o 9.10 przez CC przyszedł na świat nasz synek 2850 i 52 cm . Niestety po dwóch godzinach zabrano go do inkubatora bo ma jeszcze wody i jest odsluzowywany . Dopiero dzis wstaje i ide o 10.30 go zobaczyć i dowiedziec sie czegos więcej . Trzymajcie kciuki by wszystko bylo dobrze .
renieczka, jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agaax, majeczka87, martynka870, Milcia, Agness27, Kasiulina, aisa, Zonti, Dalile, Maka, MirelS, Naditta, Sanna, Gagaga, figaa, Marta22, julietta139, kijanka_88, LilouK, OkraglinkaOlinka, eve90, Karolajjn:), Ana32, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka1 gratuluję synka. Dochodzcie do siebie i ciesz się maleństwem. Oczywiście kciuki zaciśnięte, żeby maluch wrócił do formy. Buźka :* ♡
Jusella &&& uspokoj ciśnienie i niech Szymek przychodzi na światW końcu mamy juz lipiec
mamuśka1, kot_bury, Agness27, jusella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka gratulacje!!!
Jusella, jesteś niesamowitaa Szymek pewnie obraził się za przegrany mecz, i wiadomo jak to chłopak z fochem... trzymam kciuki, żeby mu przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 07:03
Agness27, mamuśka1, jusella, eve90 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje mamuśka!!! Jusella też już pewnies się rozkręciła. Powodzenia!
Ja znowu nie spałam dziś, ale w końcu chyba dlatego, że coś ruszyło, a nie tylko straszy. O 3 dzisiaj odszedł mi czop i zaczęły się skurcze. Nie mierzę czasu, bo jeszcze mam zamiar doturlać się na wizytę o 9, ale myślę, że dziś pojedziemy na porodówkę. Pozdrawiam!kot_bury, majeczka87, Agness27, mamuśka1, jusella, aisa, Maka, Agaax, MirelS, Naditta, renieczka, Sanna, Gagaga, figaa, Marta22, kijanka_88, LilouK, eve90, Ana32, Pauli11 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
nick nieaktualny
-
Powodzenia slonecxko
jusella i przez emocje poszlo cisnienje.. Szymus wychodz!
Mamuska moje gratulacje! Niech maluch szybko dojdzie do siebie!mamuśka1, jusella lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Mamuska gratulacje
Wiecie co, jak byłam w ciąży, to budziłam się kilka razy w nocy i rano jakoś funkcjonowałam. A teraz mała budzi się 2 razy w nocy, a ja rano jestem nieprzytomna. Nie wiem, czy dziecko razem z mlekiem wysysa energię? No chyba tak musi być, bo ranki są średnie.
Wczoraj karmiłam 11 razy.. Od 16 mała miała jakiś problem, żeby zasnąć na dłużej i praktycznie co godzinę albo nawet niecałą karmiłam. Tak na dobre udało się dopiero o 23 zasnąć.mamuśka1, kot_bury lubią tę wiadomość
-
mamuśka1 wrote:Uroczyście informuje ze wczoraj o 9.10 przez CC przyszedł na świat nasz synek 2850 i 52 cm . Niestety po dwóch godzinach zabrano go do inkubatora bo ma jeszcze wody i jest odsluzowywany . Dopiero dzis wstaje i ide o 10.30 go zobaczyć i dowiedziec sie czegos więcej . Trzymajcie kciuki by wszystko bylo dobrze .
Gratulacje Synusia i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia:)
Jusella trzymaj się i niech tam dbają o Wasmamuśka1, jusella lubią tę wiadomość
-
Milcia moja potrafila sie po 3-4 razy na cyca budzić w nocy a z czasem zeszlo do dwóch razy.
Jak kobieta karmi to wiadomo organizm nasz tez dostaje i staraj sie odpoczywa między karmieniami a z czasem wszystko się unormuje
Słoneczko trzymamy za Was kciuki i za szybkie rozwiązanie
I nadszedł Nasz miesiąc
Witam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 07:52
jusella, renieczka, Kasiulina, eve90, majeczka87, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Mamuśka gratuluję i życzę Wam wszystkiego co najlepsze!
Jednak będę dziś rodzić ze względu na ciśnienie. Za chwilę kroplówkę na wywołanie dostanę. Przy przyjęciu ciśnienie miałam 196/102 potem po lekach trochę spadło ale bezpieczniej dla nas będzie dziś urodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 08:07
Naditta, Gagaga, kijanka_88, eve90, Zonti, kot_bury, majeczka87, Pauli11 lubią tę wiadomość
-
Mamuśka, gratulacje!
Jusella, trzymam kciuki, powodzenia!
Niedługo poznasz Szymka
Dzień dobry.
Właśnie próbuję uzmysłowić sobie, że mamy już lipiec. Nasz miesiąc. Nareszcie!
I juz nie mogę spać z tego wrażenia, że zobaczę swoje dziecko już w tym miesiącu.Agaax, Sanna, Agness27, Kasiulina, eve90, jusella, kot_bury, aisa, majeczka87, Evanlyn, Pauli11 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
WITAMY LIPCOWO
nasz miesiąc!
Weszłam żeby zobaczyć czy Jusella się rozpakowała albo ktoś jeszcze z wrażenia
Juselka no to jeszcze raz powodzenia! Słoneczko Tobie też
Mamuśka ogromne gratulacje!
A Tobie Milcia na pewno się wszystko z czasem unormuje jeszczeAgaax, Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
A co do meczu to ja usnąć nie mogłam tak mi szkoda było naszych chłopaków. Świetnie grali, niezadowolone miny rozpuszczonego Ronaldo wiele mówiły. A najbardziej to mi Błaszczykowskiego szkoda, bo całe euro super grał a teraz pewnie ma na sumieniu tego karniaka
ale jakoś się to musiało wreszcie rozstrzygnąć no.
Marta22, jusella, kot_bury, Pauli11 lubią tę wiadomość