X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • OkraglinkaOlinka Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2016, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella powodzenia i trzymam kciuki :) zazdroszczę opanowania :)

Szkoda ze nie wygraliśmy, ale z drugiej strony faceci nie będą mieli pretekstu ze muszą kibicować przy piwku :)

kama005, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

TP 26.07
    25328c433e.png
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella, co ja tu czytam. Ty szalona jesteś... życzę ci lekkiego porodu.

Co do zwolnienia po terminie - można pójść nawet do lekarza rodzinnego i jego o nie poprosić. Zawsze to później kilka dni więcej z dzieckiem.

Maka, Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 02:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczynki. Skurcze chwilowo się uspokoiły ale dobrze, że przyjechałam do szpitala bo mam wysokie ciśnienie i leżę pod kroplówką. Mam nadzieję, że jednak uda mi się dziś urodzić.
    A do szpitala to po meczu pojechałam :-).
    Spokojnej nocy Wam życzę a sobie skurczy i rozwarcia na 10 cm :-D

kama005, MirelS, niezapominajka, Gagaga, figaa, Marta22, LilouK, Angel0101, eve90, kot_bury, Karolajjn:), Ana32, Pauli11, TheForfie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uroczyście informuje ze wczoraj o 9.10 przez CC przyszedł na świat nasz synek 2850 i 52 cm . Niestety po dwóch godzinach zabrano go do inkubatora bo ma jeszcze wody i jest odsluzowywany . Dopiero dzis wstaje i ide o 10.30 go zobaczyć i dowiedziec sie czegos więcej . Trzymajcie kciuki by wszystko bylo dobrze .

renieczka, jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agaax, majeczka87, martynka870, Milcia, Agness27, Kasiulina, aisa, Zonti, Dalile, Maka, MirelS, Naditta, Sanna, Gagaga, figaa, Marta22, julietta139, kijanka_88, LilouK, OkraglinkaOlinka, eve90, Karolajjn:), Ana32, TheForfie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka1 gratuluję synka. Dochodzcie do siebie i ciesz się maleństwem. Oczywiście kciuki zaciśnięte, żeby maluch wrócił do formy. Buźka :* ♡

Jusella &&& uspokoj ciśnienie i niech Szymek przychodzi na świat :) W końcu mamy juz lipiec <3

mamuśka1, kot_bury, Agness27, jusella lubią tę wiadomość

• Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka, gratulacje ;-)

Jusella, Szymek stwierdził że to jeszcze nie jest odpowiedni moment :-D Oby mój Bartek brał z niego przykład :-D

A tak w ogóle to dzień dobry ;-)

Agness27, mamuśka1, jusella, aisa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka gratulacje!!!

Jusella, jesteś niesamowita :) a Szymek pewnie obraził się za przegrany mecz, i wiadomo jak to chłopak z fochem... trzymam kciuki, żeby mu przeszło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 07:03

Agness27, mamuśka1, jusella, eve90 lubią tę wiadomość

• *Słoneczko Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje mamuśka!!! Jusella też już pewnies się rozkręciła. Powodzenia!
    Ja znowu nie spałam dziś, ale w końcu chyba dlatego, że coś ruszyło, a nie tylko straszy. O 3 dzisiaj odszedł mi czop i zaczęły się skurcze. Nie mierzę czasu, bo jeszcze mam zamiar doturlać się na wizytę o 9, ale myślę, że dziś pojedziemy na porodówkę. Pozdrawiam!

kot_bury, majeczka87, Agness27, mamuśka1, jusella, aisa, Maka, Agaax, MirelS, Naditta, renieczka, Sanna, Gagaga, figaa, Marta22, kijanka_88, LilouK, eve90, Ana32, Pauli11 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72733.png
    Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, to i za Ciebie dziś trzymam kciuki :) oby poszło szybko i sprawnie! :)

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia slonecxko ;) jusella i przez emocje poszlo cisnienje.. Szymus wychodz!;)

Mamuska moje gratulacje! Niech maluch szybko dojdzie do siebie!

mamuśka1, jusella lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska gratulacje :)

Wiecie co, jak byłam w ciąży, to budziłam się kilka razy w nocy i rano jakoś funkcjonowałam. A teraz mała budzi się 2 razy w nocy, a ja rano jestem nieprzytomna. Nie wiem, czy dziecko razem z mlekiem wysysa energię? No chyba tak musi być, bo ranki są średnie.
    Wczoraj karmiłam 11 razy.. Od 16 mała miała jakiś problem, żeby zasnąć na dłużej i praktycznie co godzinę albo nawet niecałą karmiłam. Tak na dobre udało się dopiero o 23 zasnąć.

mamuśka1, kot_bury lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka1 wrote:
    Uroczyście informuje ze wczoraj o 9.10 przez CC przyszedł na świat nasz synek 2850 i 52 cm . Niestety po dwóch godzinach zabrano go do inkubatora bo ma jeszcze wody i jest odsluzowywany . Dopiero dzis wstaje i ide o 10.30 go zobaczyć i dowiedziec sie czegos więcej . Trzymajcie kciuki by wszystko bylo dobrze .

Gratulacje Synusia i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia:)

Jusella trzymaj się i niech tam dbają o Was :)

mamuśka1, jusella lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia moja potrafila sie po 3-4 razy na cyca budzić w nocy a z czasem zeszlo do dwóch razy.
    Jak kobieta karmi to wiadomo organizm nasz tez dostaje i staraj sie odpoczywa między karmieniami a z czasem wszystko się unormuje :)

Słoneczko trzymamy za Was kciuki i za szybkie rozwiązanie ;)

I nadszedł Nasz miesiąc <3
    Witam sie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 07:52

jusella, renieczka, Kasiulina, eve90, majeczka87, Pauli11 lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Zonti Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuska gratulacje! :)

jusella lubi tę wiadomość

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• jusella Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka gratuluję i życzę Wam wszystkiego co najlepsze!

Jednak będę dziś rodzić ze względu na ciśnienie. Za chwilę kroplówkę na wywołanie dostanę. Przy przyjęciu ciśnienie miałam 196/102 potem po lekach trochę spadło ale bezpieczniej dla nas będzie dziś urodzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 08:07

Naditta, Gagaga, kijanka_88, eve90, Zonti, kot_bury, majeczka87, Pauli11 lubią tę wiadomość

• Naditta Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka, gratulacje!

Jusella, trzymam kciuki, powodzenia!
    Niedługo poznasz Szymka :)

Dzień dobry.
    Właśnie próbuję uzmysłowić sobie, że mamy już lipiec. Nasz miesiąc. Nareszcie!
    I juz nie mogę spać z tego wrażenia, że zobaczę swoje dziecko już w tym miesiącu.

Agaax, Sanna, Agness27, Kasiulina, eve90, jusella, kot_bury, aisa, majeczka87, Evanlyn, Pauli11 lubią tę wiadomość

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • Agaax Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka- serdeczne gratuacje! :)

Jusella - trzymam kciukasy, jesteś na pewno pod dobrą opieką i życzę Ci błyskawicznego porodu :) już niedługo przytulisz syna <3

jusella lubi tę wiadomość

201607055580.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAMY LIPCOWO :D nasz miesiąc!
    Weszłam żeby zobaczyć czy Jusella się rozpakowała albo ktoś jeszcze z wrażenia :D

Juselka no to jeszcze raz powodzenia! Słoneczko Tobie też :)

Mamuśka ogromne gratulacje!

A Tobie Milcia na pewno się wszystko z czasem unormuje jeszcze :)

Agaax, Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

• MirelS Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do meczu to ja usnąć nie mogłam tak mi szkoda było naszych chłopaków. Świetnie grali, niezadowolone miny rozpuszczonego Ronaldo wiele mówiły. A najbardziej to mi Błaszczykowskiego szkoda, bo całe euro super grał a teraz pewnie ma na sumieniu tego karniaka :( ale jakoś się to musiało wreszcie rozstrzygnąć no.

Marta22, jusella, kot_bury, Pauli11 lubią tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nadszedł lipiec nasz miesiac mamusia rozpakowanym gratuluje a za jusellke trzymam kciuki

jusella, kot_bury lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
‹‹ 1219 1220 1221 1222 1223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ