Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak se chwilkę siadłam, skurcze co 5 minut da się wytrzymać jeszcze. Czytam co tam u Was
ania181111, Sanna, nick nieaktualny, Kasiulina, Agness27, Naditta, Karolajjn:), Agaax, eve90, nick nieaktualny, majeczka87, OkraglinkaOlinka, niezapominajka, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Jusella dobre! Tak czy siak powodzenia.
Wkurza mnie ten płynny stolec (sorry za dosłownosc). No masakra jakaś. Jutro mam wizytę u gin to powiem jej o tym. No mam nadzieje ze mała będzie chciała zaraz wyjść na świat!
No dobra czas na orzeźwiający prysznic. Trzeba jakiś popcorn ogarnąć, chipsy są, mąż w pracy (może zdąży na druga połowę, a jak nie to obejrzy w robocie). Piwa brakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:03
jusella lubi tę wiadomość
-
Jusella na porodówce
Jusella: Dobry wieczór, rodzę
Pielęgniarka: zaraz sprawdzimy na ktg
Jusella: nie trzeba, główkę już mam między nogami
ania181111, kama005, Sanna, nick nieaktualny, Kasiulina, MirelS, Pauli11, LilouK, Agness27, jusella, Naditta, Agaax, eve90, nick nieaktualny, OkraglinkaOlinka, Angel0101, niezapominajka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Dalile wrote:Jusella na porodówce
Hahahaha
właśnie !!! Dalie masz rację !!! Tak będzie !!!
kama005, nick nieaktualny, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
My wczoraj wróciliśmy do domu z prześcieradełkami do kolysek skarpeteczkami podkładami poporodowymi i łóżeczkiem dostawnym mega sprawa dzis mały stres u męża w pracy ale wszystko skończyło sie gapy endem na obiad zrobiłam polędwiczek w coli z ryżem smażonym ogólnie caly dzien rozpakowywalam pudła i robiłam porządki co do boli musze sie pożalić na cholerny ból spojenia ? Juz sama nie wiem ból w dole utrudnia chodzenie wogole utrudnia wszystko
Pauli11, jusella, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
PadłamDalile wrote:Jusella na porodówce

Jusella - no ładnie ! Czereśnie miałyśmy jeść,a Ty sobie poród wymyśliłaś
A tak naprawdę to powodzenia i czekamy na info :*
jusella, Agaax, Agness27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Jaki wynik obstawiacie. ?
Mnie coraz częściej łapie ból brzucha... Nie mówię już o bólach @ ale zazwyczaj wszystko przechodzi po nospie. Jutro też zapytam się gin czy nadal bierzemy wszystkie leki.
Ja bym zjadła czereśnie ale nie ma w domu. Jutro muszę coś ogarnąć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:27
jusella lubi tę wiadomość