Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak se chwilkę siadłam, skurcze co 5 minut da się wytrzymać jeszcze. Czytam co tam u Was
ania181111, Sanna, kot_bury, Kasiulina, Agness27, Naditta, Karolajjn:), Agaax, eve90, Marta22, majeczka87, OkraglinkaOlinka, niezapominajka, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Jusella dobre! Tak czy siak powodzenia.
Wkurza mnie ten płynny stolec (sorry za dosłownosc). No masakra jakaś. Jutro mam wizytę u gin to powiem jej o tym. No mam nadzieje ze mała będzie chciała zaraz wyjść na świat!
No dobra czas na orzeźwiający prysznic. Trzeba jakiś popcorn ogarnąć, chipsy są, mąż w pracy (może zdąży na druga połowę, a jak nie to obejrzy w robocie). Piwa brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:03
jusella lubi tę wiadomość
-
Jusella na porodówce
Jusella: Dobry wieczór, rodzę
Pielęgniarka: zaraz sprawdzimy na ktg
Jusella: nie trzeba, główkę już mam między nogamiania181111, kama005, Sanna, kot_bury, Kasiulina, MirelS, Pauli11, LilouK, Agness27, jusella, Naditta, Agaax, eve90, Marta22, OkraglinkaOlinka, Angel0101, niezapominajka, Gagaga lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Jusella na porodówce
Jusella: nie trzeba, główkę już mam między nogami
Hahahahawłaśnie !!! Dalie masz rację !!! Tak będzie !!!
kama005, kot_bury, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
My wczoraj wróciliśmy do domu z prześcieradełkami do kolysek skarpeteczkami podkładami poporodowymi i łóżeczkiem dostawnym mega sprawa dzis mały stres u męża w pracy ale wszystko skończyło sie gapy endem na obiad zrobiłam polędwiczek w coli z ryżem smażonym ogólnie caly dzien rozpakowywalam pudła i robiłam porządki co do boli musze sie pożalić na cholerny ból spojenia ? Juz sama nie wiem ból w dole utrudnia chodzenie wogole utrudnia wszystko
Pauli11, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Jusella na porodówce
Jusella: nie trzeba, główkę już mam między nogami
Jusella - no ładnie ! Czereśnie miałyśmy jeść,a Ty sobie poród wymyśliłaś
A tak naprawdę to powodzenia i czekamy na info :*jusella, Agaax, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jaki wynik obstawiacie. ?
Mnie coraz częściej łapie ból brzucha... Nie mówię już o bólach @ ale zazwyczaj wszystko przechodzi po nospie. Jutro też zapytam się gin czy nadal bierzemy wszystkie leki.
Ja bym zjadła czereśnie ale nie ma w domu. Jutro muszę coś ogarnąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:27
jusella lubi tę wiadomość