Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja obstawiam 2:1 dla nas. A najbardziej chciałabym zobaczyć łzy Ronaldo...
Jusella, kobieto skąd w Tobie tyle spokoju? Omg ja też chcę być taka spokojna i zrelaksowana jak już się zacznie!Agaax, jusella, Agness27, aisa, Kasiulina, kot_bury, eve90, MirelS, majeczka87 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Takie emocje na meczu ze chyba pójdę na wszelki Wielki ie ogarme hahahah , śmieje się że jak nie urodze to będzie dobrze
Jusella kobieto jaka Ty spokojna jesteś !! Ja już bym tam siedziała na oddziale hahahah :*
Trzymam za Was kcuki i odzywaj się !!!eve90, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
[/url]
-
Jak przeczytałam na komie to aż odpaliłam kompa napisać, Jusella jestes przykladem dla kazdej z Nas! Ile ja bym dala zeby z takim spokojem i opanowaniem podejsc do porodu! Ooo Matko! Ja to pewnie zaczne cuda niewidy odstawiac
Tak wiec przy tych emocjonujacych minutach meczu zycze lekkiego porodu Tobie i dla Twojego SzymonkaCzekamy na wiesci!
Agness27, jusella, majeczka87, kot_bury, Agaax, Sanna lubią tę wiadomość
-
Swoja droga... Moj poszedl do puba na mecz, ja pierwszy raz darowalam... I dobrze bo samej w domu to sie dodatkowo nie nakrecam stracona bramka... Aleeeee dlaczeeegooo...!!! Nie no musimy wygrac! Trzymam kciukasy!
jusella, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Eve no ja tez nieiwiem jak to moglo sie stac ale marne szanse bylu by taki wynik do konca sie utrzymal..
Jusella a kiedy Ty kobieto planujesz isc na porodowke?trzymam kciuki by sprawnie poszlo
eve90, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Brzyyydki ronaldo:-p
Pozdro dla was ciezaroweczki i mamusie z nad miski truskawkowjaram sie ich smakiem i zapachem jak nieiwiem co
eve90, kot_bury, jusella, Kasiulina lubią tę wiadomość
-
Jussela powodzenia!!!!
Oglądam mecz ale muszę odwrócić zwrok bo urodze!
Byłam u nowego gina i w sumie ok babka.
Wytlumaczyla itp. Dziec ok 2800kg więc powiedziała że mam szansę na normalne dziecko.a nie.4 kg
Szyjka zamknięta i tyle samo.co.tydzien temu więc mówiła że te skurcze które dalej mi dokuczaja nie mają wpływu na poród wcześniejszy. Nie widać abym miała rodzic
Zmartwila mnie bo Powiedziała chyba puls dziecka 150 a norma do 160 więc jest w normie.... To po.co.mowila że wyższy... Choć moje dziecię nie lubi usg i pewnie się denerwowalo bo.sie ruszalo sporo.
Prosiłam aby płci nie mówiła a ona się śmieje bo jak inna dziewczyna chce znać płeć to dziec tak się kręci nie chce pokazać a u mnie pierwsze co to widać pięknie płeć
Pytała co mam w domu hehe jak mówię.ze syna to już nic nie komentowala
Idę męcza oglądać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:44
jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Basia a ja wiem.. Ja mialan i po 140 i mowila ze super puls..
Eve smacznego :)poki mozemy niech zyja swieze owoceplan porodu arci wypelniony?
ja sobie dodrukowalam druga strone bo ten plan byl dla nnie nie wystarczajacy
eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jusella trzymam kciuki! Życzę nam wszystkim takiego spokoju jak u naszej koleżanki
bo ja to będę pewnie płakać i na kolanach chodzić
Dziewczyny z tym zwolnieniem jest tak, że jak się ma do terminu porodu a np później nic się nie dzieje, a my rodzimy po terminie nie mając zwolnienia już, to ZUS nam liczy te pare dni jakbyśmy były na macierzyńskim.. Wczoraj pytałam w Zusie o to właśnie.. Ja też mam tylko do wtorku a do szpitala mam iść w czwartek, więc jak się nic nie wydarzy to od wtorku leci mi macierzyński niestety.. Już zwolnienia nie wystawiają po terminie, bo często już nie ma wizyt u gina..
Ach ten mecz... Wiele kobiet dzisiaj urodzi przez te emocjeAgness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość