Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Agnes. Poprawiłam na fb bo zapomniałam wpisac niuniusie
Na fb też zaznaczać czy cc czy sn? Dobra zaznaczyłam
Już 10 dziewczyn rozpakowanychWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 18:19
jusella, Maka, Pauli11, Agness27, Kasiulina, Agaax, TheForfie, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzięki śliczne Kama- znów duże piwo albo lody masz u mnie. Jak tak dalej pójdzie to mamy 2 wyjścia- albo przytyjemy niemiłosiernie albo tydzień kaca będziemy leczyć
Pauli11, kama005, Agness27, majeczka87, ania181111, eve90, TheForfie, figaa, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
-
NovaM trzymam kciuki zeby Leos miał takie same plany jak mama
Swoja droga wybrałas piekne imie dla synka
Jak rozwazałam imiona i jeszcze nie znałam płci to tez chciałam miec dla syna imie Leon
julietta moja tez cały czas aktywnaCzasami mysle ze chce mi wyjsc ale bokiem a nie dołem :p
Jusella synek jest przecudny
jusella, NovaM lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
julietta139 wrote:MirelS i Pauli jak ja was rozumiem.. Tyle razy byłam w szpitalu na podtrzymaniu ciąży, wieczny strach od 8 msc i teraz gdyby coś mogło się dziać to Mały nawet nie wstawił się w kanał rodny i pewnie czeka mnie wywoływanie albo cesarka...jeszcze mnie martwi, że mój synek jest taki aktywny, cały dzień praktycznie się przyciąga i kopie, w ogóle prawie nie śpi... Dobrze, że daje znać, ale nie wiem czy to dobrze,wy piszecie w większości,że dzieci się uspokoiły...
MirelS też miałam rodzic w Pro Famili, ale podobno stracili kontrakt tak?
NovaM trzymam kciuki za twój plan! Też mam taki od tygodnia i ni cholerki się nie chce spełnićmoże Tobie się uda
Może jeszcze się wstawia jak nie to i cesarka nie jest najgorszą opcją - ważne żeby dzieciątko było zdrowe
W Rzeszowie jest poród na NFZ, ale może mówisz o drugiej pro-familii, chyba w Łodzi też jest ?julietta139 lubi tę wiadomość
-
jusella no cudny robaczek!
Jakie ładne ciemne włoski!
Agnes dziekuje;)
z tego co pamiętam to niezapominajka sn rodzila. Jejkus narazie cc przewazaja. Mam nadzieje ze bede pomagala w szali snale co bedzie to bedzie, wola nieba;)
jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
No to robimy fale! ja zaczynam;p
w mojej kliice bardzo lubia cc;p wiec musze sie trzymac i nie dac sie namowic jak beda namawiali ze moze juz chce cc;)jusella, Agness27, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Kama ja tez bym chciała sn ale jak będą musieli mnie ciąć to się zgodzę oby tylko maluszek zdrowo przyszedł na świat - bo to do mnie najważniejsze
kama005, majeczka87, Dalile, jusella, Sanna, eve90, figaa, renieczka, Evanlyn, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Agness27 wrote:Kama ja tez bym chciała sn ale jak będą musieli mnie ciąć to się zgodzę oby tylko maluszek zdrowo przyszedł na świat - bo to do mnie najważniejsze
Agness27, kama005, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Słuszności!!!
Ja też jestem ciekawa jak to moje dziecię wyglądaczy będzie podobny do syna, duże usta po mamie hehe
Jakoś pomału dociera do mnie ze będę miała dziecko!Agness27, julietta139, kama005, majeczka87, jusella, renieczka, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Jusella sliczny synek !!
Ja na kontrolnym ktg - cisza.. szyjka jaka była taka jest mała 3500, jutro albo w nd cięcie mam czekac na info...
no i złapałam doła, bo myślałam że się jednak uda.. ;/ a mam wrażenie że do końca życia będę chodzić w tej ciąży...
Dzisiaj troche na M pofuczałam ale to dlatego że mam już dość i że się tak wszystyko potoczyło, i teraz mi głupio.. jak sie dzisiaj zbieraliśmy do szpitala to miałam mega nadzieje ze sie uda, wszytsko przygotowane a tak to powrót do domu i czekamy..
40 tyg poszłooo... termin porodu był dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 21:54
Agness27, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ada89 koniecznie skonsultuj sie z lekarzem, nie lekcewaz tego.
Mojemu synkowi wyszly 11 i tez jestem teraz w stresie do 13go bo wtedy ma dopiero wizytena pewno powtorze badanie bo mnie to troche rozbilo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 22:05
-
Wyprasowalam wszystko. Mała mi chyba naciskala gdzieś bo tak mnie zaczęło wszystko na dole boleć i do tego nogi aż musiałam usiąść. Brzuch był calu twardy... Położyłam się to odpuściło wszystko. Ale jest sukces nie muszę przez najbliższy czas Prasowac
Pauli11, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja tez poszłam prasować ogarnelam troszke i tak mnie zemdliło ze wrocilam do kuchni i za chwilke tak mnie przeczyscilo ze szok a dzis właściwe mało co jadłam mowię do męża zeby to nie była oznaka porodu musze czekac jeszcze tydzien bo moja pani doktor wraca z wakacji po 10 jak juz mi przeszlo wzięłam sie za kruche ciasto z serkiem mascarpone i jagodami i co i spaliłam nic mi w ciazy nie wychodzi jak nie spalone to zakalec WTF kruche nr 2 w lodowce
jusella lubi tę wiadomość