Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jeszcze raz gratki i kciuki!
Ja też byłam na ktg, nic się nie dzieje, potwierdzilam ze jestem wpisana na zabieg na 08.07 na 12.00. Przyjęcie do szpitala poprzedniego dnia wieczorem.
Ale koleżanka która rodziła 2 miesiące temu, jak usłyszała, że od wczoraj znowu sprzątam i czyszcze fugi, stwierdziła, że to już bliskomajeczka87, Dalile, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jussela gratulacje!!! '
Jak cesarka?
Kama a jaki puls mała miała? Bo mój właśnie to.samo miał wczoraj..
Kurcze ale emocje jak na meczu! Ja to będę Raczej ostatnia do porodu hehe
Kurcze, ale bym się też wkurzyla na kota... Moja marcysia to.samo uwielbia wypoczynek...ah co chwile jej obcinam pazury i jest lepiej. Do tego kupiłam zwykła wycieraczke i drapie w nią.
Niestwty w łazience żadnych dywaników nie mogę mieć od razu na nie sika... Już się z tym pogodzilam i wywaliłam wszystko.jusella lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dzięki Dziewczynki: -) cały czas Was podczytuję ale źle mi pisać bo plackiem leżę. Szymcia 2x mi przywieźli- jest piękniejszy niż mogłam sobie wymarzyć. Dodałam zdjęcie na fb. i mam prośbę- Kama jak możesz wstawić tą drugą fotkę samego Szyma tu na forum w moim imieniu. Muszę się Wam pochwalić! Z porodem trochę przekopów było Ale tą historię z dreszczykiem opiszę wieczorem jak poduszkę dostanę!
Słoneczko powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 17:06
LilouK, Marta22, ania181111, renieczka, majeczka87, Zuzulka88, MirelS, Karolajjn:), Pauli11, Kasiulina, julietta139, Agness27, Maka, Naditta, Evanlyn, aisa, Gagaga, eve90, kijanka_88, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Zuzulka88 wrote:Mirels trzymają mnie do bezpiecznego terminu. Według nich jutro wybija 36t i być może już mnie wypuszczą
Widzisz co szpital to obyczajmnie bez problemu wypuścili z pro-familii przed "bezpiecznym terminem". Ale ich podejście ogólnie jest takie, że jak się zacznie to się zacznie i po 34 tyg. nie trzeba już hamować.
Tyle było obaw o przedwczesny poród,a teraz pomału zaczynam chcieć już urodzić. Czuję się jak słoń, duszno mi,źle mi się oddycha, boli krocze, no zwariuję jak dotrwam do terminu
Majeczka szacunmajeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Mirels rozumiem cie doskonale. Myśle to samo co ty tez na początku zaciskanie nóg zeby wytrzymać jak najdłużej. Ale teraz strasznie sie dłuży. Dolegliwości dokuczają. Mi zwłaszcza skurcze i ból brzucha przeszkadza. Co wieczór juz sie zastanawiam czy to juz czy nie
tez oszaleje jak dotrwam do tego 24.07. Mam nadzieje ze mala sie zdecyduje około 38 tygodnia. Nie pozniej :p
Jusella czekamy na opowieść i fotojusella, MirelS, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Dobra, posprzątałam chatę na błysk, okna też umyte. Teraz idę na randkę z mężem zaliczymy jakąś miłą knajpkę i kolację i dziś w nocy odchodzą mi wody albo łapią skurcze i jutro Leoś jest z nami
- taki jest plan
Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z moim planem
julietta139, jusella, Agness27, Maka, Pauli11, Naditta, Evanlyn, ada89, majeczka87, Sanna, Gagaga, figaa, kot_bury lubią tę wiadomość
Lwica -
MirelS i Pauli jak ja was rozumiem.. Tyle razy byłam w szpitalu na podtrzymaniu ciąży, wieczny strach od 8 msc i teraz gdyby coś mogło się dziać to Mały nawet nie wstawił się w kanał rodny i pewnie czeka mnie wywoływanie albo cesarka...jeszcze mnie martwi, że mój synek jest taki aktywny, cały dzień praktycznie się przyciąga i kopie, w ogóle prawie nie śpi... Dobrze, że daje znać, ale nie wiem czy to dobrze,wy piszecie w większości,że dzieci się uspokoiły...
MirelS też miałam rodzic w Pro Famili, ale podobno stracili kontrakt tak?
NovaM trzymam kciuki za twój plan! Też mam taki od tygodnia i ni cholerki się nie chce spełnićmoże Tobie się uda
jusella, NovaM, kot_bury lubią tę wiadomość
-
W imieniu JUSELLI wrzucam fotkę jej prześlicznego Szymka
Agness27, julietta139, Zonti, Kasiulina, jusella, Maka, MirelS, Pauli11, Evanlyn, Angel0101, LilouK, ada89, majeczka87, Sanna, Milcia, renieczka, Zuzulka88, aisa, mamuśka1, Marta22, basia7777, eve90, NovaM, Ejrene, TheForfie, OkraglinkaOlinka, Agaax, Dunda, Ana32, kot_bury lubią tę wiadomość
-
basia7777 wrote:Jussela gratulacje!!! '
Jak cesarka?
Kama a jaki puls mała miała? Bo mój właśnie to.samo miał wczoraj..
Kurcze ale emocje jak na meczu! Ja to będę Raczej ostatnia do porodu hehe
Kurcze, ale bym się też wkurzyla na kota... Moja marcysia to.samo uwielbia wypoczynek...ah co chwile jej obcinam pazury i jest lepiej. Do tego kupiłam zwykła wycieraczke i drapie w nią.
Niestwty w łazience żadnych dywaników nie mogę mieć od razu na nie sika... Już się z tym pogodzilam i wywaliłam wszystko.
Wiesz właśnie nie wiem jaki miała puls ale to aż słychać ten mega szybki pulsik. Ale po jakimś czasie się uspokaja... To jest właśnie ciekawe... Na ostatniej wizycie tez tak miała. Ale było jeszcze szybciej... Albo się wkurza albo chce już wyjść tylko coś jej nie idzie -
Przesliczny Szymuś i jak sie ładnie z Nami wita
Aktualna LISTA ROZPAKOWANYCH
Niezapominajka 25.05 21:03 2030g 47 cm Janek (SN)
Kamenka 16.06 7:35 3450g 54cm Amelka (SN)
Zojka 20.06. 13:45. 3600g 58cm Zuzanka
Milcia 20.06. 0:01 3640 55cm Ewa (SN)
Ninja 21.06 ok 6 2530g 53cm? Julka
Stokrotka 28.06 0:40. 3200 53cm Piotruś (CC)
Niuniusia 28.06 ok. 21 3700g Kornelia (CC)
Esoni 29.06.2016 ok.12 2200g Kamilka (CC)
Mamuśka1 30.06.2016 , 9.10 Synek ,2850 i 52 cm (CC)
Jusella 01.07.2016, Szymek, 3400g, 55cm (CC)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:19
jusella, Pauli11, majeczka87, TheForfie, OkraglinkaOlinka, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość