Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz na pelnym chodzie wstawac nie moge oczywiscie ale czuje sie wysmienicie, mloda spi kolo mnie ale na wyrazna prosbe bo tak to bym ja dostala dopiero jutro...
Olka jest przecudowna... !!!!
majeczka87, Dalile, Sanna, Agaax, kama005, Kasiulina, Agness27, OkraglinkaOlinka, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Gratulacje dla świezo upieczonych Mamusiek
Ja odliczam już do szpitala w poniedziałek, we wtorek prawdopodobnie CC i jak mąż odkładał wiecznie robienie sypialni i pokoiku dla Ani, tak teraz wielka gonitwa, zle się czuje, a tu dziennie OBI, Castorama, Leroy Merlin itpDziś nie spał po nocce, do teraz maluje, ja sprzątam jak opętana, zaraz się biore za okna a w międzyczasie byłam na urodzinach mojej chrzesnicy
Jutro składamy meble, układam do nich wszystko.
Odpocznę w poniedziałek w szpitalu dopieroSanna, Agness27, Evanlyn, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
-
Kijanka gratulacje! Kurcze jak tak dalej pójdzie to do połowy lipca będziemy wszystkie rozpakowane
Agaax nie zazdroszczę. Ja jeszcze dzisiaj robiłam jedno z ostatnich takich większych zamówień. Łóżeczko dostawka do sypialni.
Jednak uparlam się że będzie mi niezbędne.Agaax, Agness27, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
-
Mnie koleżanka ostatnio pocieszyła, że nie ma co inwestować w łóżeczko, bo jej dziecko dla przykładu ani razu (!) nie spało jeszcze w łóżeczku. A już ma ponad 2 miesiące...
Ja sie zapieram, że na pewno z nami mały spał nie będzie, ale podobno każdy tak mówi
Nawet na warsztatach ostatnio babka mówiła o tym, ze te pierwsze 4-6 tygodni dziecko potrzebuje być niemal 24h non stop blisko mamy, musi czuć jej obecność, a my powinnyśmy na to pozwolić.jusella lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
My nie mamy zamiaru spać z małą w łóżku. Od tego ma łóżeczko.
będę walczyć :p
Właśnie robię sobie sałatkę na kolacje. W przedpokoju fugi umyte. Zaraz sir biorę za kurze w saloniemoże jeszcze dam radę te okna ogarnąć a jak nir to jutro
-
Dziewczyny gratuluję udanych porodów, Jusella zdjęcie Szymonka jest świetne!
U nas dziś również żar z nieba, dziewczyny wy tak sprzątacie itd. Ja ostatnio wysprzatalam salon, prania itd itp i spocilam się jak świnka w dodatku myślałam że padne ze zmęczenia.. Ja w te upały ze swoją obecna kondycja wymiękam
Dziś wieczorem wpadają znajomi na mecz ale już nie taki emocjonujący wiec nie będę się stresować chociażmajeczka87, Agness27, kot_bury, jusella lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:kama, czym czyścisz fugi? moim przydałoby się odświeżenie...
FINI do czyszczenia fug
http://allegro.pl/fini-srodek-do-czyszczenia-fug-i6064849098.htmlniezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość