Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A my właśnie skończyliśmy ćwiczyć naukę pisania literęk z córką i calkiem nieźle jej idzie
Dodatkowo dzis sobie prasowalam druga turę większych ubranek 68 i 74 a jutro trzecia ostatnia bo juz mi sie nie chce
No ja jutro mam o 13 wizyteu giną i zobaczymy jak tam u mnie z szyjka i z reszta
Majeczka jak będziesz chciała zakupić gofrownicę to polecam firmę MPM 1400W bardzo ładnie dopieka z mniejsza ilością wat nie ma co kupować bo wychodzs surowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac70907131eb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:58
majeczka87, ania181111, jusella, kot_bury, Pauli11, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Oj fakt dziś jest kiepski dzień , ja właśnie zjadłam obiad leczo i leżę i kwicze , jeszcze tylko malinki na kolację i mam nadzieję że ten dzień się dziś skonczy.
Dopadły mnie bóle @ ... i mam wrażenie jak bym miała pierwszy dzień okresu taki ból ...ale nic więcej[/url] -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, ja się zbieram do szpitala przed jutrem.
Trzymajcie kciuki!
A ja staram się nie denerwować, chociaż teraz się zastanawiam, czy mała jest już odpowiednio duża, nie wiem ile waży, od ostatniego usg minęło 8 tygodni..ale lekarz pewnie wie,co robiZonti, majeczka87, Sanna, Dalile, aisa, kot_bury, Karolajjn:), Agness27, Kasiulina, figaa, TheForfie, renieczka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mirels jakoś specjalnie diety nie trzymam - sól ogrniczam tylko a tak to stopniowo wprowadzam to na co mam ochotę i obserwuję Szymcia. Jak na razie jest ok - jedliśmy m.in. maliny, fasolkę szparagową, pomidory, czerwone porzeczki no i normalnie jakieś mięsko, wędlina, sałata i lody. Dziś z nowości będzie ogórek .
Dziś np. na obiadek była polędwiczka w foli aluminiowej z piekarnika z ziemniakiem i marchewką na parze a zaraz idę sobie bułę z sałatą, kiełbasą szynkową i zielonym ogórem zrobić . Jedynie za radą położnej z cytrusᅪcytrusów rezygnuję.Sanna, Gagaga, ania181111, kot_bury, Agness27, MirelS, Pauli11, renieczka, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie Waszego apetytu.
Ja ostatnimi dniami jestem non stop głodna i najchętniej jadłabym tylko słodkie.
Też tak macie?
Nie wiem czy to normalne, czy po prostu szukam wymówki
Muszę się ogarnąć.
Gagaga powodzenia, szczęściara z Ciebie, już jutro będziesz tulić swojego maluszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 19:57
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta, ja jestem ciągle głodna. Nawet jak zjem sycący obiad to za półtorej godziny czuje się jakbym daaaawno nie jadła. Słodkie musi byc codziennie. Jak nie mam w domu niczego słodkiego to siłą męża wysyłam po batoniki, czekoloade, cokolwiek
Dziewczyny, czy można mieć do szpitala pomalowane paznokcie lakierem bezbarwnym/odżywką?
Naditta, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Ja słodycze tam z przesada jem. Megaśny głód Mi zniknął ale czasami mam jeszcze napady.
Ale słodycze muszą byc codziennie. Jak słowo daje. Czasami aż mi z tym źleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 20:29