Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wiem ze dla niego to lepiej i pewnie w domu bym sie zamartwiala ale mi strasznie hormony chyba buzuja i pewnie dlatego tak mi przykro.
Wiem ze czekacie na swoje dzieciatka i wiem ze nie zawsze pomagaja te wszystkie rady w moim przypadku rowniez rady typu przytulanki, mycie okienn i inne nie pomogly a frustracja narastala po prostu kazdy ma swoj czas a nagroda jaka czeka na koncu jest tego stokroc warta.
Jak patrze na Kubunia to pekam z dumy ze to moj syn i powiem wam ze czasami musze sie szczypac czy to nie sen.Sanna, jusella, MirelS, Zuzulka88, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ada89 wrote:Nowa a ktora to juz doba?
5 doba bedzie a 3 pod lampami i niewiele spadlo wiec nie spodziewam sie ze jutro wyjdziemy.
Ada ja ci chyba z tego wszystkiego nie pogratulowalam synusia i z tego co pamietam to tez Kubunia niech sie zdrowo chowa.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Jest ono bardzo ważne.jusella, Agness27, Zuzulka88, niezapominajka, iNso87, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
A mnie pobolewa brzuch a w kibelku jestem już 3 Raz.. Leje sie że mnie. Ale to pewnie wina antybiotyku. Kupiłam jogurty. Wypije po obiedzie sobie jeden
Do tego jak szliśmy do sklepu to ledwo szłam bonie tak w dole brzucha uciskala. Mój sie śmiał czy pakować torbę do auta bo dzisiaj na imprezę idziemy kilka minut od szpitala :p w razie czego mamy blisko
A na obiad domowej roboty nuggetsyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 15:31
Sanna, jusella, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:A mnie pobolewa brzuch a w kibelku jestem już 3 Raz.. Leje sie że mnie. Ale to pewnie wina antybiotyku. Kupiłam jogurty. Wypije po obiedzie sobie jeden
Do tego jak szliśmy do sklepu to ledwo szłam bonie tak w dole brzucha uciskala. Mój sie śmiał czy pakować torbę do auta bo dzisiaj na imprezę idziemy kilka minut od szpitala :p w razie czego mamy blisko
A na obiad domowej roboty nuggetsyjusella, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Jusella to możemy sobie ręce podać, bo moja mała tak samo się zachowuje. I u nas się sprawdza teza, że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego
Nowa pocieszam. Wiem, co czujesz, bo moja na lampach była 3 doby i w sumie wyszliśmy dopiero po 6 dniach.
Kupiłam siebie dzisiaj super stanik do karmienia. Usztywniany, elegancki i nawet powiedziałabym że seksi 75 zł ale wart swej ceny, firmy Lupoline.
Milcia to super, że nam się takie grzeczne egzemplarze trafiły . Ja się bałam, że limit grzecznych dzieci po Pierworodnym wyczerpałam a tu niespodzianka
Milcia błagam - zdradź model stanika i gdzie kupowałaś.Agness27, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Edka wrote:hmmm a może nie od antybiotyku Kama my łeb w łeb idziemy i u mnie też brak objawów oj właśnie uświadomiłam sobie że zjadłam czereśnie a teraz napiłam się mleka
Bozeee mnie to popijanie woda czereśni nie pomaga nawet mnie nie przeczysci porządnie
niezapominajka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Byłam dziś w komisie z artykułami niemieckimi rozglądnąć się za fotelem do karmienia i popatrzcie jaki fajny leżaczek kupiłam mojemu niuniowi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fecf17560c61.jpgjusella, kama005, Dalile, ania181111, renieczka, Agness27, Maka, Zuzulka88, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Edka wrote:hmmm a może nie od antybiotyku Kama my łeb w łeb idziemy i u mnie też brak objawów oj właśnie uświadomiłam sobie że zjadłam czereśnie a teraz napiłam się mleka
Może... Po obiedzie znowu Pogonilam do łazienki. To już jest mało zabawne
Ja czereśni mię muszę niczym popijać uwielbiam i mogę jeść kilogramami.
Dobra czas na jogurcikniezapominajka lubi tę wiadomość
-
Pojedzcie dziewczynki za mnie, bo w szpitalu takie rarytaski:D juz jest po kolacji, dobrze ze maz zaraz przyjdzie z jakimś jedzonkiem bo do rana bym chyba z glodu umarła:P
Miałam zrobione usg i lekarz mi powiedział, że mała 3800 waży. Byłam w szoku. Obstawiałam, że nie będzie wiecej niż 3500. Jak ja ją wypchnę?ania181111, jusella, Zuzulka88, niezapominajka, kot_bury lubią tę wiadomość
TP:02.07
-
3800 to chyba jeszcze nie wskazanie...Ale na pewno zrobią Ci pomiary miednicy itp. to się okaże... Mi te wszystkie pomiary robili przy przyjęciu do szpitala,ale to było dokładnie miesiąc temu więc i dzidzia malusia była. Aż się boję ile ma teraz - wtedy był 2,5 kg...
Kama i jak tam? może coś się rozkręca u Ciebie jak biegunka +skurczeniezapominajka lubi tę wiadomość
-
kama005 wrote:Wzięłam Dorwalam w domu.
Łapią mnie bóle @ dosyć często 7-9min... Jestem ciekawa czy przejdzie....
Ja z takimi dzis przyjechałam do szpitala plus krwawienie ze śluzem i do tej pory czekamy na rozwój skurczy ale są coraz dłuższe i mocniejsze tylko jeszcze nie do konca regularne.co 8,5,4,minuty..
A i na kibelek id razu mnie pogonilo ok 5rano a potem jeszcze 3 razy i lewatywa w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 17:57
majeczka87, jusella, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość