Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama ja mialam to cale ktg zamiar rozp... w drobny mak a podpinali mnie do niego co chwile tylko po to zebu mi powiedziec ze to jeszcze nie to... zwijalam sie juz na tej kozetce to mnie jeszcze pocieszaly ze te porodowe sa 100% bolesniejsze .. powiem ci szczerze ze jak sie zaczely to choc faktycznie byly gorsze to inaczej to znosilam bo wiedzialam ze juz rodze i za chwile sie to skonczy. Z tego co pamietam to mnie krocze i dol brzucha najbardziej bolal , bol promieniowal do nog i kregoslupą.
Maz mi dzis kupil stopermajeczka87 lubi tę wiadomość
-
Ja mam skurcze co 20min. Nospa nic nie dała. Ależ mnie skręciło z bólu. Są na pewno silniejsze niż w nocy. Myślałam że się po prostu zbeltam z tego bólu.
Do tego żadnego czopu żadnych wód plodowych no nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 21:11
-
Ale akcje tu się dzieją! Ciekawsze niż finał
A Ty Kama w końcu męża na mecz puściłas? Ja to ciągle mam stresa, że nie będę wiedzieć kiedy to wszystko się zacznie.
Ale jak coś jestem zwarta i gotowa: fotelik dziś kupiony, moja mama na miejscu wiec niech się dzieje.
Powodzenia tym co dziś go będą potrzebować na porodowkach!Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Ja ci Aniu naprawdę współczuję - mam nadzieję, że nie czekasz na mnie A ty szyjkę masz już zgładzoną? jakies rozwarcie? Bo nie pamiętam, czy czekasz tylko na akcję, czy "żeby coś w końcu ruszyło".
Jutro idę zbierać pokemony, zobaczymy ile mi spaceru wyjdzie Nawet obiad mam gotowy, więc wolne Okien nie pomyję, bo ma lać. Może od wewnątrz chociaż wyczyszczę. Ale moim marzeniem jest urodzić w piątek - idealnie, bo luby ma wolne Ja to sobie marzyć mogę, ciekawe co młoda planuje
Panno Truskawko - nie dziwnie, tylko pięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 21:39
ania181111, jusella, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
U mnie trochę puścilo... Jeszcze wolę kilka dni poczekać do 37
Zobaczymy... Mi z synem właśnie wieczorkiem złapały bóle @ ale lekkie że zasnelam a o 4 siku i wody odeszłyDalile, jusella, Agness27, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dalie z tego co lekarz mówił ostatnio to szyjka miękka rozwarcue na 2 palce i nic poza tym się nie rusza
Ja już przeżyje każdy bol Ale chce urodzić
Ja nie wiem o co chodzi z tymi pokemonami:P ? Co Wy tam zbieracie
Mam cichą nadzieję ze urodze przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 21:41
jusella, Agness27, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nowa gra na komórkę - idąc przez miasto odzywa się telefon, szukasz pokemona i go "lapiesz" na ekranie telefonu Głupie, ale zabawne - w sam raz na spacer
Nazywa się to POKEMON GO. Jak masz ich dużo możesz grać z innymi zbierającymi - ja gram z mężem
Ania - a koktajl położnej?ania181111, jusella, dżasta88, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ale tu się dzieję Właśnie nadrobiłam.
Maka gratulacje
Co do dopajania, to u mnie tak jak i Niezapominaki mówili, żeby nie dopajać wodą, bo dziecko jak chce mu się pić to da znać i wystarczy mu mleko, które na początku właśnie leci bardzo rzadkie.
Dżasta, moja starsza córka jak zobaczyła małą, to się uśmiechnęła i zabawki jej przynosiła. Jest jeszcze za mała, żeby wszystko zrozumieć. A teraz czasem podejdzie do niej i głaszcze ją po głowie i mówi "aja aja"
No a moja mała dzisiaj odrobiła w końcu spadek wagi i osiągnęła urodzeniową W 2 tygodnie i 2 dni przybrała 510 g
Dalile, Angel0101, ania181111, renieczka, jusella, dżasta88, Agness27, kot_bury, aisa, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Nowa gra na komórkę - idąc przez miasto odzywa się telefon, szukasz pokemona i go "lapiesz" na ekranie telefonu Głupie, ale zabawne - w sam raz na spacer
Nazywa się to POKEMON GO. Jak masz ich dużo możesz grać z innymi zbierającymi - ja gram z mężem
Ania - a koktajl położnej?
Matko boska haha czego to nie wymyślą ja myślałam ze może jakieś szyszki zbieracie A to graaaa
Niestety nikt mi żadnego koktajlu nie proponował js też nie pytałam ...
jusella, dżasta88, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]