Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę mi położna powiedziała ze jeśli skurcze są regularne i nnie przechodza przez godzinę po kąpieli to wtedy jechać do szpitala
Mojej teściowej się śniło ze urodziłam i ze miałam bardzo ciężko porod ze taka "umeczona " byłam a Hania miała czarne włosy
Oby te sny się nie sprawdziły - tym porodem:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 22:37
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Sanna, gratulacje!
Kama, a może ta nospa działa wyciszajaco na skurcze, spróbuj z paracetamolem? Tzn ja się nie znam, nie mam wykształcenia medycznego ale tak na zdrowy rozum wnioskuję.Sanna, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Aniu dziękuję za radę juz posmarowalam brzuchol i trochę użyli ale nadal swędzi
Dzasta dzięki za słowa wsparcia dam znać co tam po wizycie.
A ja od wczoraj mam takie dziwne klocie jakby skórcze ale takie króciutkie chociaż bolesne.taki właśnie przeszuwajcy bol ze aż zatyka. I teraz mnie też dopadły.ale oprócz tego nic innego się nie dzieje. Wiec pewnie poatraszy i ucieknie.
Sanna gratulacje; )Sanna, dżasta88, Agness27, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Skurcze są dalej ale nieregularne. Jak mój jest w domu to od razu mi lepiej. Jakoś się bezpieczniej czuje. On uważa że jeszcze dzisiaj w nocy pojedziemy na IP. A mi zaczyna być wsio ryba.
Mój sie położy chociaż na chwilę spać i najwyżej go obudze. Ja się położę tylko nie wiem po co...
Mi ten ból promieniuje na nogi aż mam wrażenie że paraliżuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 23:43
jusella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamba gratulacje!
Kama bądź dzielna!
Ja się obudziłam na karmienie - niestety Emilka traci na wadze i musi być dokarmiana a ja mam próbować karmić i odciągac ale szału nie ma...
Nie wiem czy dziś na wieczór uda nam się wyjść...
Nie wiem też jak z karmieniem piersia-bardzk na razie się mecze, mała tez a po butelce jest szczęśliwa... zobaczymy. Dziś la tez kąpiel.
Nadal nie wyobrażam sobie jak będzie w domu...jusella, kijanka_88, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny