X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Naditta Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama, powodzenia!

Mnie dopadła bezsenność - nie zmrużyłam oka do tej pory i nie chce mi się spac...

17.07.2016

mhsve6yd8ca1xiv9.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama powodzenia.

Ja mam tyle mleka ze przed karmieniem musze odciagnac bo sika na wszystkie strony a mmaly sie dlawi jak je.
    Dzis kolejna kiepska noc, maly nie chce spac juz w inkubatorze. Przez godzine sie mecze zeby go tam wlozyc i by usnal. Jestem wykonczona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh widzicie taki los matek...

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna Gratulacje :)
    Kama trzymaj się i życzę byś szybko córkę w rękach miała:)

Nowa a Tobie wytrwałości i żebyście szybko wrócili do domku :)

nowa!, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki ktore byly nacinane przy porodzie jak sie wam to goi ? Bo ja dopiero zaczynam siadac na dwa posladki bo wczesniej nie bylam w stanie.

Wiadomosc z ostaatniej chwili mojemu Kubuniowi spadla zoltaczka wiec pojawila sie nadzieja na wyjscie :-)
    Teraz zabrali mi go na usg brzuszka i musza powtorzyc badanie uszka bo z jednym byl problem.

majeczka87, jusella, kot_bury, Agness27, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Nowa! Brawo Kuba!
    Oby do domu.

Mnie tak głowa boli odkąd się obudziłam że klękajcie narody.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile bylo tak pić wczoraj?;)

Nowa jestes bardo dzielna ;) Niechaj Kubunio szybko wychodzi do domu! ;)

kama kciuki! żeby wszystko postepowalo szybko i nie męczylo Cie juz

ania powiedziane snyu sie nie sprawdzaja wiec nie bedzie zle;)

witam w 40 tygodniu ;) skończonym dodam;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:21

ania181111, kot_bury, Agness27, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga u mnie z kamieniem dobrze. Muszę dawać oba cyce żaby się najadła. Wczoraj jak odciągałam to wyszło 120 ml, ale do końca też nie opróżniłam.

Nowa, ja po pierwszym porodzie długo dochodziłam do siebie przy nacięciu, a teraz bez porównania. Już w szpitalu normalnie funkcjonowałam. Wiadomo że to się czuje przy siadaniu,bo ciągną szwy, ale z każdym dniem będzie lepiej. Ja już praktycznie nic nie czuję. Krwawić też przestałam. Jedynie lekkie plamienie mam i zwykła wkładka wystarczy.
    Dziś mijają trzy tygodnie od porodu :)

majeczka87, Dalile, jusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naditta odespij troche w dzien moze ,bo jak sie porod zacznie to musisz miec duzo sil;)

Agness27, Naditta, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Ja tez pół nocy przechodziłam po mieszkaniu. Mała była bardzo ruchliwa i nieźle się wystraszylam. Na szczęście spacer, kolysanie biodrami i ciepły prysznic ululały moją córeczkę i o 2 poszliśmy spać.

Kama &&&& kciuki i niech się akcja rozkręci. Pora poznać Natalkę. Szybkiego porodu.

Sanna miała szybki poród bo przez cc

Nowa, super, że zoltaczka odpuszcza. Teraz juz będzie tylko lepiej. Szybkiego powrotu do domu wam życzę :*

Dziewczyny miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:33

majeczka87, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• MirelS Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Kama trzymam kciuki !
    Nowa dobrze, że się normuje wszystko.
    Mnie dalej tylko pomęczyło w nocy i przeszło. Mały tez był strasznie ruchliwy i dziś od rana szaleje aż mnie boli. Dobrze, że dziś wizyta, bo się martwię. A miałam nie doczekać do 11 :P

renieczka, majeczka87, Dalile, jusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzasz teorię mojego lekarza :) A ja ją złamię w czwartek jak się stawię na wizytę :D

MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella TATUSIEK przyjeżdża !!! Aż się sama cieszę ;)

jusella, ania181111, kot_bury, Agness27, Naditta, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość

Kijanka
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella zycze niezapomnianych wspolnych chwil;)

Agness27, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga wrote:
    Samba gratulacje!
    Kama bądź dzielna!

Ja się obudziłam na karmienie - niestety Emilka traci na wadze i musi być dokarmiana a ja mam próbować karmić i odciągac ale szału nie ma...
    Nie wiem czy dziś na wieczór uda nam się wyjść...
    Nie wiem też jak z karmieniem piersia-bardzk na razie się mecze, mała tez a po butelce jest szczęśliwa... zobaczymy. Dziś la tez kąpiel.
    Nadal nie wyobrażam sobie jak będzie w domu...

Moja była na butelce prze 3 doby... wiec przytawiaj jak najwicej w koncu ruszy... 4 dnia miałam taki nawał że wyłam z bólu ale po 12 h wszytsko sie unormowało.. po cc jest z karmieniem trudniej... ale dasz rade i sie nie poddawaj, a ktokowiek bedzie Ci truł że dokarmiasz mm OLEJ !!!! , to jest normlane po cc... trzeba poczekac az sie wszytsko rozkreci...

p.s w domu jest mln razy lepiej !! swoje łózok, swój fotel, swój kibelek !!! przepraszam ale to ważne... wiecej luzu i mleko leci strumieniami ;) głowa do góry jak coś to pisz ;)
    p.p.s ja juz moja do stajni wygoniłam, moskitiere założyłam na wózek, zwierza zrobiłam a ta spi i to ja rozumiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:17

renieczka, majeczka87, Zuzulka88, niezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość

Kijanka
  • jusella Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kijanka już w samolocie siedzi :-D. Zaraz będę lot śledzić. O 11:10 ma być w Pyrzowicach więc w domku będzie parę minut po 12stej.
    Dziewczynki z góry przepraszam jeśli zniknę na jakiś czas, choć postaram się przynajmniej czytać co słychać.

Zonti, renieczka, Kasiulina, ania181111, kot_bury, Agness27, Naditta, kijanka_88, aisa, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedziemy tesknić, ale rozumiemy :D

jusella, kot_bury, kijanka_88, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość

• nowa! Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzimy ze szpitala !!!!!! :-)
    Ale jestem szczesliwa. Mlody spi ja zjadlam sniadanko i bede nas pakowac. Tatusiek sprzata i szykuje sie by nas odebrac :-)

Jusella ty pewnie tez podekscytowana dzisiejszym dniem :-) zycze ci cudownego slonecznego dnia.

Wszystkim rodzacym powodzenia.
    A tym oczekujacym sily i wytrwalosci :-)

jusella, renieczka, MirelS, kot_bury, Agness27, TheForfie, Naditta, majeczka87, Ejrene, aisa, Zuzulka88, Edka, eve90 lubią tę wiadomość

• Zonti Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje tym ktore wychodza do domku, tym rodzacym zycze powodzenia.
    Szczerze mowiac juz sie gubie.. bo tyle tu sie dzieje :) Coraz mniej nad zostalo z brzuszkiem a dopiero 11 dzis ;)
    Zazdroszcze wszystkim ktore juz sa po, ja sie juz psychicznie nastawiam na 18go bo wtedy jade na wywolanie.
    Dzien w dzien telefony, pytania, porady... na ten tydzien zamkne sie w pokoju zeby nie wysluchiwac tego wszystkiego :(

jusella, renieczka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

qb3cwn15phdifg4q.png

klz9mg7y7dfrnb84.png

• jusella Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku - NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ!!!! Ma być elegancko, seksi i na luzie ale jednocześnie nie może wyglądać, że mi zależało i że specjalnie dla Tatuśka się starałam :/

Na razie siedzę w gaciach i koszulce, mleko leje mi się z cyców bo zbliża się pora karmienia i gapię się w samolocik na mapie lotów - seksi mama to ja raczej w tym momencie nie jestem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:57

ania181111, kot_bury, Naditta, Zuzulka88, niezapominajka, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość

‹‹ 1289 1290 1291 1292 1293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ