Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kama powodzenia.
Ja mam tyle mleka ze przed karmieniem musze odciagnac bo sika na wszystkie strony a mmaly sie dlawi jak je.
Dzis kolejna kiepska noc, maly nie chce spac juz w inkubatorze. Przez godzine sie mecze zeby go tam wlozyc i by usnal. Jestem wykonczona. -
nick nieaktualny
-
Kobietki ktore byly nacinane przy porodzie jak sie wam to goi ? Bo ja dopiero zaczynam siadac na dwa posladki bo wczesniej nie bylam w stanie.
Wiadomosc z ostaatniej chwili mojemu Kubuniowi spadla zoltaczka wiec pojawila sie nadzieja na wyjscie
Teraz zabrali mi go na usg brzuszka i musza powtorzyc badanie uszka bo z jednym byl problem.majeczka87, jusella, kot_bury, Agness27, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile bylo tak pić wczoraj?
Nowa jestes bardo dzielna Niechaj Kubunio szybko wychodzi do domu!
kama kciuki! żeby wszystko postepowalo szybko i nie męczylo Cie juz
ania powiedziane snyu sie nie sprawdzaja wiec nie bedzie zle;)
witam w 40 tygodniu skończonym dodam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:21
ania181111, kot_bury, Agness27, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Gagaga u mnie z kamieniem dobrze. Muszę dawać oba cyce żaby się najadła. Wczoraj jak odciągałam to wyszło 120 ml, ale do końca też nie opróżniłam.
Nowa, ja po pierwszym porodzie długo dochodziłam do siebie przy nacięciu, a teraz bez porównania. Już w szpitalu normalnie funkcjonowałam. Wiadomo że to się czuje przy siadaniu,bo ciągną szwy, ale z każdym dniem będzie lepiej. Ja już praktycznie nic nie czuję. Krwawić też przestałam. Jedynie lekkie plamienie mam i zwykła wkładka wystarczy.
Dziś mijają trzy tygodnie od porodumajeczka87, Dalile, jusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja tez pół nocy przechodziłam po mieszkaniu. Mała była bardzo ruchliwa i nieźle się wystraszylam. Na szczęście spacer, kolysanie biodrami i ciepły prysznic ululały moją córeczkę i o 2 poszliśmy spać.
Kama &&&& kciuki i niech się akcja rozkręci. Pora poznać Natalkę. Szybkiego porodu.
Sanna miała szybki poród bo przez cc
Nowa, super, że zoltaczka odpuszcza. Teraz juz będzie tylko lepiej. Szybkiego powrotu do domu wam życzę :*
Dziewczyny miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 08:33
majeczka87, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Kama trzymam kciuki !
Nowa dobrze, że się normuje wszystko.
Mnie dalej tylko pomęczyło w nocy i przeszło. Mały tez był strasznie ruchliwy i dziś od rana szaleje aż mnie boli. Dobrze, że dziś wizyta, bo się martwię. A miałam nie doczekać do 11renieczka, majeczka87, Dalile, jusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Samba gratulacje!
Kama bądź dzielna!
Ja się obudziłam na karmienie - niestety Emilka traci na wadze i musi być dokarmiana a ja mam próbować karmić i odciągac ale szału nie ma...
Nie wiem czy dziś na wieczór uda nam się wyjść...
Nie wiem też jak z karmieniem piersia-bardzk na razie się mecze, mała tez a po butelce jest szczęśliwa... zobaczymy. Dziś la tez kąpiel.
Nadal nie wyobrażam sobie jak będzie w domu...
Moja była na butelce prze 3 doby... wiec przytawiaj jak najwicej w koncu ruszy... 4 dnia miałam taki nawał że wyłam z bólu ale po 12 h wszytsko sie unormowało.. po cc jest z karmieniem trudniej... ale dasz rade i sie nie poddawaj, a ktokowiek bedzie Ci truł że dokarmiasz mm OLEJ !!!! , to jest normlane po cc... trzeba poczekac az sie wszytsko rozkreci...
p.s w domu jest mln razy lepiej !! swoje łózok, swój fotel, swój kibelek !!! przepraszam ale to ważne... wiecej luzu i mleko leci strumieniami głowa do góry jak coś to pisz
p.p.s ja juz moja do stajni wygoniłam, moskitiere założyłam na wózek, zwierza zrobiłam a ta spi i to ja rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:17
renieczka, majeczka87, Zuzulka88, niezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Kijanka już w samolocie siedzi . Zaraz będę lot śledzić. O 11:10 ma być w Pyrzowicach więc w domku będzie parę minut po 12stej.
Dziewczynki z góry przepraszam jeśli zniknę na jakiś czas, choć postaram się przynajmniej czytać co słychać.
Zonti, renieczka, Kasiulina, ania181111, kot_bury, Agness27, Naditta, kijanka_88, aisa, Zuzulka88, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Wychodzimy ze szpitala !!!!!!
Ale jestem szczesliwa. Mlody spi ja zjadlam sniadanko i bede nas pakowac. Tatusiek sprzata i szykuje sie by nas odebrac
Jusella ty pewnie tez podekscytowana dzisiejszym dniem zycze ci cudownego slonecznego dnia.
Wszystkim rodzacym powodzenia.
A tym oczekujacym sily i wytrwaloscijusella, renieczka, MirelS, kot_bury, Agness27, TheForfie, Naditta, majeczka87, Ejrene, aisa, Zuzulka88, Edka, eve90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje tym ktore wychodza do domku, tym rodzacym zycze powodzenia.
Szczerze mowiac juz sie gubie.. bo tyle tu sie dzieje Coraz mniej nad zostalo z brzuszkiem a dopiero 11 dzis
Zazdroszcze wszystkim ktore juz sa po, ja sie juz psychicznie nastawiam na 18go bo wtedy jade na wywolanie.
Dzien w dzien telefony, pytania, porady... na ten tydzien zamkne sie w pokoju zeby nie wysluchiwac tego wszystkiegojusella, renieczka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ratunku - NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ!!!! Ma być elegancko, seksi i na luzie ale jednocześnie nie może wyglądać, że mi zależało i że specjalnie dla Tatuśka się starałam
Na razie siedzę w gaciach i koszulce, mleko leje mi się z cyców bo zbliża się pora karmienia i gapię się w samolocik na mapie lotów - seksi mama to ja raczej w tym momencie nie jestem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 09:57
ania181111, kot_bury, Naditta, Zuzulka88, niezapominajka, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość