Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zonti reniczka no trzeba czekac nie ma wyjscia... Niedlugo odetchniemy;)
Zonti juz masz ustalona date wywolywania? u mnie jutro sie okarze co dalej...
pomylam trzy okna i zaraz bede robic pierogi z jagodami;) ale nie robie tak zeby sie przemeczac, musze miec duzo sil na porod;) wiec wszystko trzeba z glowa;)
kocie - dzielny mąż
jusella dla męża jestes najpiekniejsza i tego sie trzymaj ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 11:50
jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Zonti wrote:Dziewczyny z brzuszkiem : jak często czujecie ruchy??
Ja dosłownie kilka razy dziennie i to mnie trochę niepokoi, bo mówiłyście coś o liczeniu ruchów na godzinę... jeszcze tydzień temu była z niej wiercipięta a teraz czuję albo czkawkę albo delikatne rozpychanie. Nie wiem czy nie podjechać na ktg sprawdzić czy wszystko jest okZonti, jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Kama, czekamy na wieści
Jusella, aż ja jestem podekscytowana przyjazdem Twojego. Cieszcie się tymi chwilami, bo to wyjątkowy czas dla Was! A na długo przyjeżdża?
Co do liczenia ruchów, to mi powiedziała położna podobnie jak pisze Kasiulina. Nie ma sensu, bo każde dziecko jest inne. Tylko my jesteśmy w stanie powiedzieć, kiedy coś jest nie tak: za mało lub za dużo ruchów. Mi kazali wtedy od razu na IP żeby to sprawdzić. Pamiętajcie, że dużo gwałtownych ruchów to też nie dobrze. Czytałam kiedyś jedna z dziewczyn na jakimś wątku pisała, że dziecko się mocno i dużo ruszało, to matkę zwykle cieszy i rozśmiesza. W jej przypadku okazało się, że było już bardzo mało wód plodowych.
Ciekawe ile będziemy mieć dzisiaj forumowych bobasów
Ktos jeszcze oprócz Kamy?
Ja zasnelam o 5 nad ranem, obudziłam się teraz. Ciężka noc...TheForfie, Zonti, jusella, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 14:02
Zuzulka88, renieczka, Naditta, Dalile, kot_bury, Zonti, Kasiulina, NovaM, jusella, TheForfie, Marta22, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajeczka, przez Ciebie teraz szukam, gdzie u mnie mają pierogi z jagodami z dowozem poszłabym kupić choćby mrożone, ale czekam na serwisanta od zmywarki i pewnie przyszedłby akurat wtedy, gdy wyjdę... swoją drogą zapomniałam o nim i naładowałam brudnych naczyń. Dobrze, że nie puściłam zmywania
majeczka87, renieczka, jusella, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Majeczka, chyba nie takie znowu beztalecie. Pierogi wyglądają przepyszne
Chętnie bym zjadła
To I ja się pochwalę weną kulinarną. Pamiętacie takie drozdzowki z budyniem? Jeszcze ciepłe
majeczka87, Zuzulka88, Kasiulina, ania181111, NovaM, kot_bury, jusella, Naditta, Marta22, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
i powiem wam ze mimo ze mam termin a nic sie nie posuwa to jakos sie nie denrwuje.. zajelam sie bo lezenie i myslenie to najgorsze co moze byc... pomalutku cos tam dzialam;)
taki psychiczny chilout dzis mam;)
a jak smakują! mam dobry przepis jakby ktoras chciala
kot bury mozesz zaraz przyjdzie pan a Ty zaraz do sklepu wyskoczysz;D hehe dobrze ze sie w pore opamietalas z tym wlaczeniem hehe
reniczka ale bomba! zdolniacha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 14:29
renieczka, Zuzulka88, kot_bury, Zonti, jusella, aisa, Agness27, eve90 lubią tę wiadomość
-
renieczka wrote:
A pierogi też bym zjadłajusella, majeczka87, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Ale pyszności serwujecie !
Poproszę o przepis na te bułeczki !!! Jak nie urodze to może zrobię
Dzis małosolne będę kladla bo już żeśmy cały słoik zjedli
popadalo u nas i trochę chłodniej
Dziewczyny wyparzacie np szczotke do wloskow dla dziecka ? Bo nie wiem czy tak zostawić .
Jusella ten ryż nie pomaga w ogóle
jutro będę pić ten olejek czytałam że faktycznie powoduje skurcze a przedewszyskim przeczyszcza ale nie jest polecany dla kobiet przed terminem ... zobaczymyjusella, majeczka87, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny melduje się z porodówki. Skierowała mnie ginka po wizycie bo mam już rozwarcie na 4 palce i wody poniżej normy. Jestem juz po lewatywie i jak samo nie ruszy będą mi wywoływać. Módlcie się za mnie bo zapowiada mi się 4 kilowy klocek ...
ania181111, Dalile, kot_bury, jusella, aisa, Naditta, Kasiulina, majeczka87, TheForfie, Marta22, renieczka, Ejrene, Edka, Agness27, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość