Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
renieczka wrote:Ania, ależ proszę bardzo. Przepis banalnie prosty, super szybko się robi
http://swiatciast.pl/18926,drozdzowki-z-budyniem.html
Super ten przepis ale jak mam to ciasto drożdżowe robić to mnie skrecaaa:P Ale spróbuję
MirelS trzymam mocno kciuki !!!jusella, kot_bury, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Dzięki :*
Lewatywa naprawdę ok, nie bolało nic a nic teraz jakieś czopki jeszcze dostałam na prace szyjki czy jakoś tak. Coraz bardziej boli brzuch i krzyż.
Mam tylko problem bo głodna jak wilk jestem a Wy tu o pierogi , mogę coś jeść? Kazali tylko pićkot_bury, jusella, TheForfie, Agness27, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak nie pozwalaja to chyba nie ale mozesz zapytac czy jakies delikatne przekaski mozesz typu wafle ryzowe czy sucharki czy banan. Polozna mowila ze warto zaopatrzyc sie w snikersa:) cos takiego co nie objesz sier bo wiadomo pelnego zoladka nie mozesz miec
jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dostałam ochrzan za picie jogurtu, ale chociaż sił nabrałam odrobinę rozwarcie 8 cm i wszyscy zdziwieni, że ja się jeszcze uśmiecham. Przed chwila przebili mi pęcherz płodowy
Na razie nie boli bardziej niż przy okresie. Skacze na piłeczce i mam masować sutkirenieczka, Naditta, LilouK, Kasiulina, olala2910, Marta22, jusella, TheForfie, kot_bury, aisa, majeczka87, Ejrene, figaa, Agness27, Evanlyn, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja tez w szpitalu. Skurcze nieregularne ale bolesne. Rozwarcie na 2 palce. Szyjka zgładzona. Narazie leze na patologii. Zaraz zwariuje bo nie spodziewałam się ze mnie już tu zostawia.
Powodzenia dla rodzących :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:01
Kasiulina, ania181111, jusella, Dalile, TheForfie, kot_bury, aisa, majeczka87, LilouK, figaa, Agness27, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
l -
nick nieaktualny