X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angel0101 wrote:
    Cześć Kochane! Melduję, że dziś o 12.57 na świat przyszła Wiktoria. 3630 g szczęścia i 57 cm radości:) jak będę miała kiedy to dokładnie opowiem:) rodziłam naturalnie z zzo. Buzki

Gratulacje,duza dzidzia :)

Majeczka ja kupywalam lewatywę w aptece nazwa enema i tam masz na instrukcji opis pozycji do wpuszczania samej ;)
    Mi sie udalo zrobic ale na porodówce pani tobie mi jeszcze jedna by przyspieszyć skurcze ;)

Dzasta gratulacje :)
    Dziewczyny idziecie jak burza z porodami trzymamy kciuki za was by szybko poszło :)

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie dzis dzwonila polozna by umówić sie na wizytę i jestesmy umówione na środę i hak dobrze pójdzie to zdejmie mi szwy -mam nadzieje ze będzie juz można.

No i jutro wychodzimy do domku jupii :)
    Gdyby maly troszkę wczesniej sie urodził to byśmy wyszli dzis bo tu musi być 2 pelne doby dla bezpieczeństwa w związku z żółtaczka :)

A swoja droga Mirel podziwiam Cie ze przy takiej akcji miałaś sile pisac.mnie jak skurcze zlapaly co 3-4minuty to modlilam sie żeby maly sie urodził tak bolaly..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 23:43

jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • OkraglinkaOlinka Znajoma

Wysłany: 11 lipca 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję; )i zazdroszczę ;) zdrówka dla was i dla maluszków; )

Ja juz po wizycie (miałam dopiero na 21!)no i jestem w lekkim szoku bo 2 tygodnie temu mała miala ok 2800 a teraz 3398 .liczę ze lekarz źle pomierzyl; p szyjka ma 21 mm i jakieś delikatne rozwarcie. Brzuchol się obniżył i lekarz obatawia ze na kolejną wizytę nie dotrę (27) oby ;) bo mam już dosyć naprawdę brakuje już sił; (

jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

TP 26.07
    25328c433e.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję!!! Macie już za sobą... Ciekawe jak to będzie teraz u mnie...

Coraz bardziej dochodzi do mnie ze będę mieć malutkie dzieciątko ;-)

jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki gratuluję Maluszków :-D

Agness27 lubi tę wiadomość

• Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam o domu , szanowna położna stwierdziła że albo znajdę sobie o godzinie 00;00 w nocy prywatna klinikę bądź izbę przzyjec to żebym sobie zrobiła badanie , prywatnie bo ona nie robi . Mimo wiszącej kartki na drzwiach e badanie po godz 15 koszt 23 zł . I stwierdziła e jeśli tak mocno chce to proszę bardzo położyć się na oddział i wskazała palcem w tam jest szatnia . Po czym jebnela mi drzwiami przed nosem , oboje z mężem ustalismy jak wryci . I padło stwierdzenie jutro dzwonię do Arci do białego ... mam nadzieję że się uda tam wcisnąć . A szanownej położnej napluje przy najbliższej okazji. Wtwarz

vbrjclq.png[/url]
  • jusella Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajn - masakra jakaś. Ja bym zaskarżyła, nosz to przecież przechodzi ludzkie pojęcie! Normalnie słów mi brakło bo określenie "chamstwo" to zdecydowanie za mało...

Zonti, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Karolajjn:) Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella , wychodzac że szpitala miałam łzy w oczach , że tak mnie potraktowała, mam jej nazwisko na całe szczęście. Mąż to myślałam że z drzwiami tam do niej wejdzie po tym jak nam je zatrzasnela

vbrjclq.png[/url]
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karalain szok.ja bym tego tak nie zostawila!! No jak tak można kurczę ciężko bylo jej zbadać.tacy ludzie nie nadają sie do pracy.
    Mnie tez przyjmowala na oddział gburowata baba ale na szczęście na moim oddziale miałam i mam super babeczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 01:06

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • dżasta88 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2016, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj porod byl naprawde ok :) atmosfera też :) miałam oxy i było w porzadku. Szybko urodziłam i wcale aż tak bardzo nie bolało. Myślałam ze będzie gorzej. Rodzilam z gazem rozweselajacym, polecam. Cały przebieg opiszę Wam w wolnej chwili. Ale duchota :/ Przepraszam ze nikomu nie odpisałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 01:09

Agness27, figaa, majeczka87, jusella, aisa, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

l22nkrhm22kbaufb.png
    atdcanliphuvudhs.pngl
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę maly śpi dobre 2 godz a ja nie moge bo mnie tak noga ciągnie na zmianę pogody:(
    Cholerny reumatyzm po co on komu:(

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzasta znajdziesz chwilkę to odpiszesz :)
    Odpoczywajcie sobie i cieszcie sie sobą ;)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 02:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje :) Idziecie jak burza :)

My właśnie sobie jemy :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma żarcia. Mała nie chce cyca i już. A położna nie chce dać mleka mm. Ryk jest taki że Hey... Ja się nir dziwię. Ona nic nie je... Jutro będzie inna położna to mam nadzieję że dostaniemy mm... Będę jeszcze próbować odciągnąć własne bo coś tam mam :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 03:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama dla zegl nie chce dac mm, chociaz troszke ?! Jak bedzie taka zaryczana przepraszam za stwierdzenie to nigdy sie nie skupi zeby zlapac cyca- a to duzy wysilek dla takiego szkraba...

Gaktulacje wszystyim mamusia

My sie karmimy, mlodej sie pomylilo jedno karmienie i z e w nocy zrobilo sie juz 4...

Kijanka
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12. 07.2016 wtorek

Jest 3:54 jade na porodowke. Wstalam do kibelka i znalazlqm swieza krew na papierxe. Zaczynq mnie bolec okresowow ale nieiwiem czy to nie ze stresu. Cala sie trzese.... Pomodlcie sie zeby to nie lozysko sie nie odklejalo... Pomodlcie sie za zdrowie moje i maluszka..

renieczka, figaa, TheForfie, jusella, Agness27, Zonti, Kasiulina, aisa, Dalile, Zuzulka88, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 04:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny daję znać ze urodziłam o 22.30. Pulpet ma 3930 g i 59 cm. Niestety poród nie postępował tak jak mi zapowiadano. Bezskutecznie parlam 2 godziny, w końcu lekarz tak mnie głęboko zbadał ze wyszło w czym problem- główką była wstawiona złą strona w kanał i w dodatku za duża na moje wymiary. Szybko zrobili mi cc. Nie miałam szans urodzić naturalnie. Boli brzuch jak cholera. Coś więcej napisze w dzień. Powodzenia dziewczyny, rozwierac się ;)

renieczka, figaa, Milcia, majeczka87, TheForfie, jusella, Agness27, Kasiulina, aisa, Dalile, Evanlyn, OkraglinkaOlinka, Edka, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość

• MirelS Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka jestem z Tobą! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 04:06

majeczka87 lubi tę wiadomość

• figaa Przyjaciółka

Wysłany: 12 lipca 2016, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS, angel, dzasta, kama i wszystkim świeżym mamom gratulacje!!:)
    Majeczka powodzenia, bedzie wszystko dobrze:)
    A ja jak zwykle o tej porze ostatnio nie mogę spać:(
    Karolajjn to straszne jak cie potraktowali, to jest publiczna służba zdrowia:/ cały czas się słyszy takie historie:/ u arciszow cie pewnie przyjmą, a ty tez jesteś z Białego?
    U mnie ostatnio brak sił na cokolwiek i brak energii. Ale na szczęście i u mnie juz niedlugo będzie po wszystkim:)

majeczka87, jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

1usag7rf69y59i8r.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajjn:) wrote:
    Wróciłam o domu , szanowna położna stwierdziła że albo znajdę sobie o godzinie 00;00 w nocy prywatna klinikę bądź izbę przzyjec to żebym sobie zrobiła badanie , prywatnie bo ona nie robi . Mimo wiszącej kartki na drzwiach e badanie po godz 15 koszt 23 zł . I stwierdziła e jeśli tak mocno chce to proszę bardzo położyć się na oddział i wskazała palcem w tam jest szatnia . Po czym jebnela mi drzwiami przed nosem , oboje z mężem ustalismy jak wryci . I padło stwierdzenie jutro dzwonię do Arci do białego ... mam nadzieję że się uda tam wcisnąć . A szanownej położnej napluje przy najbliższej okazji. Wtwarz

w którym szpitalu to taka mądra? wrrr

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
‹‹ 1294 1295 1296 1297 1298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ