Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angel0101 wrote:Cześć Kochane! Melduję, że dziś o 12.57 na świat przyszła Wiktoria. 3630 g szczęścia i 57 cm radości:) jak będę miała kiedy to dokładnie opowiem:) rodziłam naturalnie z zzo. Buzki
Gratulacje,duza dzidzia
Majeczka ja kupywalam lewatywę w aptece nazwa enema i tam masz na instrukcji opis pozycji do wpuszczania samej
Mi sie udalo zrobic ale na porodówce pani tobie mi jeszcze jedna by przyspieszyć skurcze
Dzasta gratulacje
Dziewczyny idziecie jak burza z porodami trzymamy kciuki za was by szybko poszło
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
A do mnie dzis dzwonila polozna by umówić sie na wizytę i jestesmy umówione na środę i hak dobrze pójdzie to zdejmie mi szwy -mam nadzieje ze będzie juz można.
No i jutro wychodzimy do domku jupii
Gdyby maly troszkę wczesniej sie urodził to byśmy wyszli dzis bo tu musi być 2 pelne doby dla bezpieczeństwa w związku z żółtaczka
A swoja droga Mirel podziwiam Cie ze przy takiej akcji miałaś sile pisac.mnie jak skurcze zlapaly co 3-4minuty to modlilam sie żeby maly sie urodził tak bolaly..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 23:43
jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję; )i zazdroszczę zdrówka dla was i dla maluszków; )
Ja juz po wizycie (miałam dopiero na 21!)no i jestem w lekkim szoku bo 2 tygodnie temu mała miala ok 2800 a teraz 3398 .liczę ze lekarz źle pomierzyl; p szyjka ma 21 mm i jakieś delikatne rozwarcie. Brzuchol się obniżył i lekarz obatawia ze na kolejną wizytę nie dotrę (27) oby bo mam już dosyć naprawdę brakuje już sił; (jusella, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Wróciłam o domu , szanowna położna stwierdziła że albo znajdę sobie o godzinie 00;00 w nocy prywatna klinikę bądź izbę przzyjec to żebym sobie zrobiła badanie , prywatnie bo ona nie robi . Mimo wiszącej kartki na drzwiach e badanie po godz 15 koszt 23 zł . I stwierdziła e jeśli tak mocno chce to proszę bardzo położyć się na oddział i wskazała palcem w tam jest szatnia . Po czym jebnela mi drzwiami przed nosem , oboje z mężem ustalismy jak wryci . I padło stwierdzenie jutro dzwonię do Arci do białego ... mam nadzieję że się uda tam wcisnąć . A szanownej położnej napluje przy najbliższej okazji. Wtwarz[/url]
-
Karalain szok.ja bym tego tak nie zostawila!! No jak tak można kurczę ciężko bylo jej zbadać.tacy ludzie nie nadają sie do pracy.
Mnie tez przyjmowala na oddział gburowata baba ale na szczęście na moim oddziale miałam i mam super babeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 01:06
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Moj porod byl naprawde ok atmosfera też miałam oxy i było w porzadku. Szybko urodziłam i wcale aż tak bardzo nie bolało. Myślałam ze będzie gorzej. Rodzilam z gazem rozweselajacym, polecam. Cały przebieg opiszę Wam w wolnej chwili. Ale duchota Przepraszam ze nikomu nie odpisałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 01:09
Agness27, figaa, majeczka87, jusella, aisa, OkraglinkaOlinka, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
l -
U nas nie ma żarcia. Mała nie chce cyca i już. A położna nie chce dać mleka mm. Ryk jest taki że Hey... Ja się nir dziwię. Ona nic nie je... Jutro będzie inna położna to mam nadzieję że dostaniemy mm... Będę jeszcze próbować odciągnąć własne bo coś tam mam
-
Kama dla zegl nie chce dac mm, chociaz troszke ?! Jak bedzie taka zaryczana przepraszam za stwierdzenie to nigdy sie nie skupi zeby zlapac cyca- a to duzy wysilek dla takiego szkraba...
Gaktulacje wszystyim mamusia
My sie karmimy, mlodej sie pomylilo jedno karmienie i z e w nocy zrobilo sie juz 4...jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
12. 07.2016 wtorek
Jest 3:54 jade na porodowke. Wstalam do kibelka i znalazlqm swieza krew na papierxe. Zaczynq mnie bolec okresowow ale nieiwiem czy to nie ze stresu. Cala sie trzese.... Pomodlcie sie zeby to nie lozysko sie nie odklejalo... Pomodlcie sie za zdrowie moje i maluszka..renieczka, figaa, TheForfie, jusella, Agness27, Zonti, Kasiulina, aisa, Dalile, Zuzulka88, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczyny daję znać ze urodziłam o 22.30. Pulpet ma 3930 g i 59 cm. Niestety poród nie postępował tak jak mi zapowiadano. Bezskutecznie parlam 2 godziny, w końcu lekarz tak mnie głęboko zbadał ze wyszło w czym problem- główką była wstawiona złą strona w kanał i w dodatku za duża na moje wymiary. Szybko zrobili mi cc. Nie miałam szans urodzić naturalnie. Boli brzuch jak cholera. Coś więcej napisze w dzień. Powodzenia dziewczyny, rozwierac się
renieczka, figaa, Milcia, majeczka87, TheForfie, jusella, Agness27, Kasiulina, aisa, Dalile, Evanlyn, OkraglinkaOlinka, Edka, kot_bury, eve90 lubią tę wiadomość
-
MirelS, angel, dzasta, kama i wszystkim świeżym mamom gratulacje!!
Majeczka powodzenia, bedzie wszystko dobrze:)
A ja jak zwykle o tej porze ostatnio nie mogę spać
Karolajjn to straszne jak cie potraktowali, to jest publiczna służba zdrowia:/ cały czas się słyszy takie historie:/ u arciszow cie pewnie przyjmą, a ty tez jesteś z Białego?
U mnie ostatnio brak sił na cokolwiek i brak energii. Ale na szczęście i u mnie juz niedlugo będzie po wszystkim:)majeczka87, jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Wróciłam o domu , szanowna położna stwierdziła że albo znajdę sobie o godzinie 00;00 w nocy prywatna klinikę bądź izbę przzyjec to żebym sobie zrobiła badanie , prywatnie bo ona nie robi . Mimo wiszącej kartki na drzwiach e badanie po godz 15 koszt 23 zł . I stwierdziła e jeśli tak mocno chce to proszę bardzo położyć się na oddział i wskazała palcem w tam jest szatnia . Po czym jebnela mi drzwiami przed nosem , oboje z mężem ustalismy jak wryci . I padło stwierdzenie jutro dzwonię do Arci do białego ... mam nadzieję że się uda tam wcisnąć . A szanownej położnej napluje przy najbliższej okazji. Wtwarz
w którym szpitalu to taka mądra? wrrr
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016