Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zonti sukieneczki są dobre ale stanika nie mam - ten, którym obecnie dysponuję wyłazi mi cały czas albo z boku przy pachach albo przy dekolcie... ale se przypomniałam, że mam spódnico- spodenki do tenisa i białą koszulkę na ramiączkach obym weszła w to . Dzięki Zonti
Zuzulka88, niezapominajka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z brzuszkiem : jak często czujecie ruchy??
Ja dosłownie kilka razy dziennie i to mnie trochę niepokoi, bo mówiłyście coś o liczeniu ruchów na godzinę... jeszcze tydzień temu była z niej wiercipięta a teraz czuję albo czkawkę albo delikatne rozpychanie. Nie wiem czy nie podjechać na ktg sprawdzić czy wszystko jest ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobryyy my po ktg i po lekarzu nic się nie rusza na ktg szyjka miękka już baaedzooo na 2 palce rozwarcie i mamy czekać do czwartku jak nic się nie zadzieje to wywoluja poród tego się najbardziej boję chociaż lekarz mówi ze powinno się samo zacząć na dniach
MJusella wybaczymy to ze nie bedsiziesz się odzywać w koncu mąż przyjezdza u mnie już prawie 30 st
Kama daj znać co i jakjusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Zonti u mnie do wczoraj szaleństwo na Maksa zawsze rano szalał , po śniadaniu to już w ogóle miałam wrażenie że nie śpi. A dziś mimo że po słodkim śniadaniu kilka marnych wypchniec nic więcej ... może maluchy się już wyciszają ? Do tego mega dyskomfort w szanownej i ból dołu brzucha ale nie ze co ileś tam minut cały czas razem z krzyżem ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 10:41
Zonti, jusella, kot_bury, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url] -
Chyba podjadę wieczorem dla świętego spokoju sprawdzić, bo teraz nie ma kto przy Sebku zostać. Najwyżej mnie opierniczą, ale wolę sprawdzić bo moja mama straciła dziecko w ostatnim tygodniu- prawdopodobnie owinął się pępowiną... lekarz nie zbadał, nie zainteresował się, tylko mówił jej żeby się nie martwiła bo to normalne że dziecko mniej się rusza... a tu tragedia
Aniu życzę Ci aby w końcu ruszyło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 10:49
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie dziś właśnie położna mi poleciła ten koktajl położnych czyli olejek rycynowy już zakupiony
jeżeli chodzi o dzieci o ruchliwość to dajcieee spokój moja to pobija rekordy ! Tak się rusza ze widzę jej stopy na brzuchu
nie daje mi pospac ani posiedzieć ... nawet położna mi mówiła że jest w szoku ze tak się rusza !kot_bury, jusella, Dalile, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnySanna gratulacje, a za Kamę mocno trzymam kciuki
U mnie ostatnio też trochę cisza - tzn. jak zaczynam skupiać się na ruchach to czuję, że są i nie tak mało, ale to raczej takie delikatne rozciąganie i wypychanie. W piątek na wizycie było wszystko OK, wygląda na to, że po prostu skończyło się miejsce i mały klopsik nie ma za bardzo jak poszaleć.
Muszę pochwalić męża - wczoraj sam z siebie wziął się za montowanie karnisza w pokoju Małego, a potem sam uprał i uprasował (!) firanki. Chyba w życiu nie miał żelazka w ręku i co się przy tym namamrotał, to jego, ale i tak jestem dumnarenieczka, jusella, Naditta, majeczka87, Kasiulina, OkraglinkaOlinka, aisa, Zuzulka88, Agness27, niezapominajka, eve90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKocie to oznacza, że poród blisko! Włączył się syndrom wicia gniazda tylko ze u męża, ale to też coś
A tak na poważnie to super, że się poczuwa i uczestniczy w przygotowaniach.
Ja na swojego też nie mogę narzekać. Stara się i dba o mnie i malutką. Co dzień wieczorem czytamy jej bajki i sobie wtedy myślę, że szczęściara ze mnie i że Marysia będzie miała fajnych rodziców i ciepły dom. Chyba podświadomie robie wszystko by mój dom wyglądał inaczej niż mój rodzinny.
Ok, ja już posprzatalam swoje 50m2. Ugotowałam kapusniak. Zrobiłam jedno pranie a na poród dalej się nie zapowiada. Chyba czas na mycie podłógania181111, jusella, majeczka87, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Zonti moja mała tez sie praktycznie nie rusza od kilku dni. Czasem wypchnie nóżkę albo właśnie ma czkawkę. Na ktg niby wszystko ok i mam nadzieje, że porod blisko, a dzieci zbierają do niego siły.
Zonti, jusella, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Mi to dziś podwozie siada , nie wiem czy jechać z tym na ip czy siedzieć , ból jest cały czas odkąd wstałam i nic nie puszcza ani się nie nasila ...poczekam aż mężu roci z pracy jak nie przejdzie to się chyba przekąsek albo do położnej zadzwonić.[/url]
-
kama ale ci zazdroszcze!!!
U mnie sie wyciszylo brzuch mam takie napiety caly cas od wczoraj rana i czasami bole @ a skurczy juz 0
Zonti mi babka kazala 2x dziennie przed i po poludniu wybierac sb jakies 2h i w ciagu ich ma byc 10 ruchow, jak rano i wieczorem nie bedzie, np. rano 8-10 byly 4 ruchy wieczorem 20-22 6 ruchow to jechac do szpitala