Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaax wrote:Dziewczyny, kiedy powiedzieć w pracy o ciąży?
Mam wizytę u gina 10 listopada, ale wątpię, że zobaczymy już serduszko..
I teraz nie wiem, czy powiedzieć po następnej wizycie, jak będzie już serduszko, czy od razy po tym 10 listopadzie?
Widzę, że niektóre z Was już poinformowały pracodawców, albo mają zamiar to zrobić w najbliższym czasie
Miłego dnia Kochane
ja zamierzam przynajmniej kierowniczkę poinformować po wizycie u lekarza, wtedy tez do kadr zaniosę zaświadczenie o ciąży. Jeśli lekarz będzie mógł je już wystawić.
Nie będę zwlekała zbyt długo, gdyż kogoś na moje zastępstwo będą musieli znaleźć.
Agaax lubi tę wiadomość
-
Ja wybieram się jutro mam nadzieje że coś zobaczę, też się zastanawiam co zrobić z praca pracuje na stacji i w moich obowiazkach nalezy tankowanie i tego się najbardziej boje, wdychać te opary. Myśle powiedzieć kierownikowi ale jeszcze chwile się wstrzymam do kolejnej wizyty
Agaax lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, chciałabym dołączyć
według belly mam termin na 6 lipca.
Dziś jadę do lekarza, dowiem się cokolwiek.
Staraliśmy się od 2007r - mnóstwo leków, zastrzyków, klinik... przestałam już wierzyć w cokolwiek. A tu nagle - CUD! Mam 34 lata, pierwszy raz w sobotę 31 października zobaczyłam 2 kreseczki
Trzymajcie kciuki za wizytę!
Życzę nam wszystkim nudnej ciąży
i która może, to pewnie od razu na L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 12:05
Agaax, nowatorka, oldżi, zgredka, katsuyoshi, majeczka87 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Ale fajnie, zazdroszczę Wam, ze jutro już zobaczycie Fasolki
Ja też bym już najchętniej poszła na L4, po pierwsze pracuję a aptece, a teraz sezon na grypę się zaczął, więc łatwo załapać różne paskudztwa, a po drugie jestem już zmęczona bo też się dużo dzieje u nas w aptece nowego
No, ale będę musiała się przemęczyć do marca... -
Nanatasza witaj !
Dziewczyny zazdroszcze wam wizyty. Ja sie mojej nie moge doczekac ale tez troche obawiam. Jeszcze sie nie umowilam.
Wczoraj mi kamien spadl z serca bo szefowa mi napisala ze umowa czeka na mnie na podpisanie wiec dzisiaj juz mam zamiar podpisac i czesc.
A kiedy mowie ? Narazie nie bo wiadomo jest to okres najwiekszego ryzyka poronien itd (chociaz oczywiscie to sie zadnej z nas nie zdarzy!) a jeszcze nic nie widac wiec do swiat na pewno nie mowie. -
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty . Pokazałam lekarzowi badania beta hcg stwierdził ładny przyrost. I zapytał: To co? Chce Pani zobaczyć? Bo jak 5 tydz to już powinno coś widać. A ja ze taaak . No i zrobił mi usg dopochwowe. Lekarz pokazał mi piękny pecherzyk ciazowy. Powiedział ze może w piątek albo w przyszłym tyg będzie widać coś więcej jak serduszko bo narazie go nie widać ale ma słabe usg (bo to panstwowo). Wiecie jak jest. No ale najważniejsze że ciąża pozamaciczna została wykluczona. Nie mam płynu i pecherzyk ułożony symetrycznie czyli wszystko w jak najlepszym porządku. Ciesze się bardzo . Pójdę teraz w piątek lub w przyszłym tygodniu bo narazie za wcześnie. Juz się nie mogę doczekać. Życzę Wam dziewczyny samych wspaniałych wizyt u swoich lekarzy. Niech kruszynki pięknie rosną ;*;*;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:03
Agaax, oldżi, marchewa, majeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Karolina_karolina wrote:Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty . Pokazałam lekarzowi badania beta hcg stwierdził ładny przyrost. I zapytał: To co? Chce Pani zobaczyć? Bo jak 5 tydz to już powinno coś widać. A ja ze taaak . No i zrobił mi usg dopochwowe. Lekarz pokazał mi piękny pecherzyk ciazowy. Powiedział ze może w piątek albo w przyszłym tyg będzie widać coś więcej jak serduszko bo narazie go nie widać ale ma słabe usg (bo to panstwowo). Wiecie jak jest. No ale najważniejsze że ciąża pozamaciczna została wykluczona. Nie mam płynu i pecherzyk ułożony symetrycznie czyli wszystko w jak najlepszym porządku. Ciesze się bardzo . Pójdę teraz w piątek lub w przyszłym tygodniu bo narazie za wcześnie. Juz się nie mogę doczekać. Życzę Wam dziewczyny samych wspaniałych wizyt u swoich lekarzy. Niech kruszynki pięknie rosną ;*;*;*
Aż mam ciarki jak to czytam! Cudowne wiadomościAgaax, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina_karolina wrote:Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty . Pokazałam lekarzowi badania beta hcg stwierdził ładny przyrost. I zapytał: To co? Chce Pani zobaczyć? Bo jak 5 tydz to już powinno coś widać. A ja ze taaak . No i zrobił mi usg dopochwowe. Lekarz pokazał mi piękny pecherzyk ciazowy. Powiedział ze może w piątek albo w przyszłym tyg będzie widać coś więcej jak serduszko bo narazie go nie widać ale ma słabe usg (bo to panstwowo). Wiecie jak jest. No ale najważniejsze że ciąża pozamaciczna została wykluczona. Nie mam płynu i pecherzyk ułożony symetrycznie czyli wszystko w jak najlepszym porządku. Ciesze się bardzo . Pójdę teraz w piątek lub w przyszłym tygodniu bo narazie za wcześnie. Juz się nie mogę doczekać. Życzę Wam dziewczyny samych wspaniałych wizyt u swoich lekarzy. Niech kruszynki pięknie rosną ;*;*;*
Ja tez już chcę -
Hej dziewczyny czy ja tez moge do Was dolaczyc? Kalkulator pokazuje date 01 lipca 2016 r. Na razie jestem jeszcze bardzo zagubiona... Ale mam nadzieje, ze z kazdym dniem bedzie co raz lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:38
majeczka87, Agaax, nowatorka, mamuśka1 lubią tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)