Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ona2012 wrote:Ja właśnie odebrałam wyniki tych wszystkich badań i na szczęście wszystkie wyszły dobrze.
Mnie też nieźle mdli, i to całą dobę. Staram się często jeść ale to nic nie daje już. Od kilku dni nie jem mięsa w ogóle nie mogę na nie patrzyć , czy któraś z Was też tak ma?
witaj w klubie, ja musialam na fb zablokować obiadowe stronki, bo jak patrzylam na zdjecia to juz mi jest niedobrze...
współczuje żygaczkom... mnie też dzis caly dzien meczy zle samopoczucie... chyba trzeba migdały kupić
Dunda ja też mam cyste w jajniku ale mała jest. Miejmy nadzieje ze bedzie z nami wszystko w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:22
Karolina_karolina lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja również nie mogę jeść mięsa. Na samą myśl mi nie dobrze. Chociaż nie wymiotuje ale te mdłości są okropne. Jedyne co jestem w stanie jesc to pomidory z jogurtem i cebula (przyprawione cukrem solą i pieprzem), owoce, paluszki słone i słodkie rzeczy.
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:4mm na centymetr.
to malenstwo, moj ma 2,5cmx0,8cm. Ale nic mi się narazie nie dzeje. Nie mam plamien ani nic,ale to dopiero początek ciązy.
Jak wyszlam od lekarza to się nawet zbyt nie przejełam, bo powiedzial, ze czesto tak sie zdarza i że niby on się wchłonie.
Dopiero jak zaczelam wiecej czytac na ten temat to sie zaczelam martwic...
06.2015 - poronienie
-
Ja nie wymiotuję ale mdłości są praktycznie cały dzień,a jak jestem głodna to już masakra. Mnie kompletnie odrzuciło od słodkich rzeczy, nawet słodzona herbata mi nie smakuje.
Ona 2012 i September trzymam kciuki za wizyty
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
ada89 wrote:to malenstwo, moj ma 2,5cmx0,8cm. Ale nic mi się narazie nie dzeje. Nie mam plamien ani nic,ale to dopiero początek ciązy.
Jak wyszlam od lekarza to się nawet zbyt nie przejełam, bo powiedzial, ze czesto tak sie zdarza i że niby on się wchłonie.
Dopiero jak zaczelam wiecej czytac na ten temat to sie zaczelam martwic...
No mały, mały na szczęście. Ja raz krwawiłam teraz na szczescie nawet nie plamie. Ja też się nie martwie na zapas. Lepiej w internecie nie czytać-'też to dziś zrobiłam mój tydzień temu był jeszcze mniejszy bo 4\5 milimetrów -
Karolina_karolina wrote:Ciekawe jak to sie ma do płci maluszka. Czy to ma jakiś związek ze jedne z nas nie mogą patrzeć na mięso a drugie na słodycze.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola90 wrote:Koleżanka która całą ciążę nie jadła mięsa ma synka. Słyszałam że jak się je słodkie to dziewczynka a jak słone to chłopiec ale jakoś nie bardzo w to wierzę
-
Wiola90 wrote:Koleżanka która całą ciążę nie jadła mięsa ma synka. Słyszałam że jak się je słodkie to dziewczynka a jak słone to chłopiec ale jakoś nie bardzo w to wierzę
-
Wiola90 wrote:W poniedziałek, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. A ile Twój maluszek dzisiaj mierzył?
Ja mogę i słodkie i mięso jak mnie chęć najdzie. -
ona2012 wrote:Ja też mam termin na 18:) Ja narazie badałam samą glukozę. Mam w normie, więc obciążenie glukozą mój lekarz dopiero zleca między24-26 tygodniem, jeżeli jest wszystko w porządku na początku. Ale z tego co pamiętam w pierwszej ciąży wykonywałam wszystkie badania razem z tym obciążeniem tego samego dnia.
Dunda a serduszko dzisiaj już widziałaś? Jakiej wielkości jest zarodek?
Ja u lekarza byłam we wtorek. Pajączek miał 4mm a serduszka nie było jeszcze słychać ale lekarz pokazywał jakieś punkciki i mówił, że to serduszko. Następna wizytę mam 08.12. Jestem na duphastonie i dodatkowo wit fostimon.
Jiz a ja myślałam, że glukoza to to samo co obciążenie glukoza czarna magia...nowatorka lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
kama005 wrote:Ja mam tak że czasami jak zrobię jakiś ruch to zaraz zaboli, od czasu do czasu prawy jajnik czasami tak coś kłuje że idzie w plecy.
majeczka87 wrote:oldźi gdzieś czytalam że melisa zalicza sie do ziół zakazanych w ciąży... przejrzyj neta bo moze motam ale tak mi sie wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:45
aisa lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dziewczyny, dziękuję za kciuki! Poskutkowały Z usg 6t0d, ale wszystko w porządku. Jest maleństwo CRL 0,33 mm i było serduszko! Jestem już spokojniejsza i przeszczęliwa (no gdyby nie te mdłości ) Trzymam kciuki za kolejne Wasze wizyty!!
mamuśka1, nowatorka, aisa, Nanatasza, majeczka87, Wiola90, _analiza, Ejrene, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie mdłości właśnie się nasilily. Masakra a wypiłam tylko herbatę.
Od wczoraj nie mogę patrzeć na polędwice Sopocka która uwielbialam. Masakra...
Jezu jak jutro rano będą mnie mdłości trzymać to nie będzie dobrze bo o 7:30 mam ten test a potem chyba rozmowę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 00:28