Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
moniiikaaa wrote:znalazłam ten artykuł, przeczytaj sobie
http://zdrowie.dziennik.pl/dziecko/artykuly/446604,czy-mozna-jesc-orzechy-w-ciazy-czy-grozi-to-alergia-u-dziecka-najnowsze-badania.html
Ok. Dzieki. Poczytam Tym bardziej, ze ja uwielbiam orzechy, wiec znacznie by mi to ulatwilo zycieMoj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
_analiza wrote:Elfka- to super, 21mm to już kawał ciałka!
Ja od wczoraj mam nowe objawy -nie powiedziałabym ze to są mdłości ale rano czuje się dziwnie, do tej pory mogłam nie jeść do 8 a teraz przed 7 juz się robie tak głodna ze prawie oblewają mnie poty:) Na szczęście cukierek werthels original pomaga i ssanie w żołądku się łagodzi;)
Po tym jak pogadałam z mamą okazało się ze ona w obu ciążach nie miała mdłości się trochę uspokoiłam, teraz coraz częściej zdarza mi się nie myśleć o ciąży, im częściej tym lepiej bo do grudniowej wizyty jeszxze parę dni. Mam wizyte na 7.12 ale najchętniej poszła bym już 3.12 -
katuni wrote:No widzisz.... A ja mam ta informacje od lekarza. Masakra nie wiadomo juz w co wierzyc i czego sluchac... I badz tu madry...
ja też czytałam, żeby nie jeść ziemnych orzechów, bo moga uczulić dziecko. Pozostałe można jeśćstarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Hej. Dzięki za miłe przyjęcie oraz zapisanie na listę, dodatkowo pozdrawiam wszystkie "rówieśniczki" z terminem na 10.07. Dopiero dziś udało mi się dopchać do internisty i przynajmniej kilka badań będę mogła zrobić za darmo (mocz, morfologia, glukoza, TSH, FT4, Hbs antygen i WR). Reszta odpłatna. Więc w poniedziałek sikam w kubek i lecę się kłuć. A następna wizyta u gina 21.12.
Co do ciśnienia to wczoraj miałam 112/71, ale ja zwykle mam raczej niskie. Natomiast piksel z usg ma tętno 160.nowatorka, Ejrene, Agaax lubią tę wiadomość
-
Ama ja bede sie kluc i sikac w sobote... Ehh trzeba bedzie sie przyzwyczaic bo co miesiac nas to bedzie czekalo. A ja jestem z tych co b nie lubia odbierac wynikow jakichkolwiek badan i b sie tym stresuja . ja mam wszystkie bad refundowane z wyjatkiem cmv
Ama lubi tę wiadomość
-
Hej. Byłam dzis na wizycie nfztowskiej zalozona mam kartę ciąży, badania: Mocz, morfologię,wr, hiv,hcv, toxo, różyczkę i jeszcze tam coś. Widziałam malucha, 8 mm i serduszko. W poniedziałek idę prywatnie na wizytę do lekarza z invimedu swojego, żeby mąż też mógł sonie serducho pooglądać. Dla mnie po tej bezzarodkowej ciąży ujrzeć serducho bezcenne uczucie nie do opisania
Ejrene, aisa, Nanatasza lubią tę wiadomość
-
Nowa musisz utworzyc suwaczek ma jakiejs stronie np suwaczki.pl, tam jest napisane co robic i na koncu ci wyjda linki do twojego suwaczka.kopiujesz ten link i wklejasz na stronie belly w ustawieniach w twoim opisie (tam gdzie teraz masz napisane "nowa!"
-
babeczki a mi sie udało zapisać na prenatalne na 28.12
a sikam i kluje sie we wtorek
maluchy dzis grzeczne, bo nieduzo mdłości miałamAgaax lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Cześć dziewczyny
Dziś tez zapisałam się na prenatalne. Chciałam na 18 grudnia ale podobno lekarz ma wtedy tydzień urlopu i został mi 11.12 albo 21.12. Wiec wolałam 21.11 bo mój ma wtedy urodziny i będzie miał super prezent w postaci zobaczenia bąbelka . Czuje ze te 3 tyg będą mi się ciągnęły w nieskończoność.