Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Lena gratulacje
Ja leżę w łóżku. Mąż po mnie przyjechał wcześniej do pracy bo jej nie ukończyłam w całości. Mój żołądek mi na to nie pozwolił. No po prostu poleciałam w pracy do kibla i się wysłało że mnie. Taka mega biegunka (za przeproszeniem
) że aż mną zatelepalo.
Wróciliśmy do domu ja się położyłam, kłuje mnie w podbrzuszu i jest mi niedobrze. Odczuwam głód ale nie chce jeść
Mięta stygnie -
Hej Dziewczyny,
chętnie dołączę do Waszego grona.
Przewidywany termin wg OM - 18 LIPIEC 2016.
Również nie jestem w stanie patrzeć na mięso pod żadną postacią, lodówkę otwiera tylko mój mąż...
I codziennie odliczam dni do końca 10.tygodnia wierząc, że wtedy ustąpią mdłości.
Na szczęście na razie nie wymiotuję, ale niestety cały dzień mnie mdli.
Pozdrawiam forumowiczki!
Nanatasza, nowatorka, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mi kazał przyjść 12,5 tyg. Ale przedział jest 11-14tydz chybanowa! wrote:dziewczyny a w którym tygodniu powinno się zrobić prenatalne bo moja gin powiedziała mi że umówimy się 21.12 a to będzie mój 12 tydzień.
Witam nowe ciężarówki
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witajcie

Mam zaszczyt dołączyć do Waszego grona. Termin mam na 18 lipca
Pozdrawiam i życzę duuuużo spokoju
nowatorka, Nanatasza, aisa, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Ana i Kati !
Ja dzisiaj ide sie kluc i oddac siuski. Te ostatnie mam strasznie rozwodnione bo w nocy z 4 razy sikalam i pilam wode wiec mam nadzieje ze to nie problem
Ehh nie wiem jak ja tam wystoje, rz.... mi sie chce i nie moge tak rano bez mojej herbatki
mam nadzieje ze nie bedzie duzej kolejki. Milej soboty dla was mamusie fasolek!
WrocławskaCiężaróweczka lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Witajcie Ana i Kati !
Ja dzisiaj ide sie kluc i oddac siuski. Te ostatnie mam strasznie rozwodnione bo w nocy z 4 razy sikalam i pilam wode wiec mam nadzieje ze to nie problem
Ehh nie wiem jak ja tam wystoje, rz.... mi sie chce i nie moge tak rano bez mojej herbatki
mam nadzieje ze nie bedzie duzej kolejki. Milej soboty dla was mamusie fasolek!
Kochana bez kolejki
Teraz mamy pierwszeństwo
-
Mnie wczoraj pół dnia brzuch lekko bolał. Musiałam jakoś zorganizować czas małej, żeby się położyć i jak leżałam, to było dobrze, a jak tylko wstałam to ból powracał.
Witam nowe mamy
Ja w tym tygodniu tez muszę iść zrobić badania, bo 8 mam wizytę na NFZ. A wcześniej w piątek mam prywatnie. -
11-do konca 13 tygnowa! wrote:dziewczyny a w którym tygodniu powinno się zrobić prenatalne bo moja gin powiedziała mi że umówimy się 21.12 a to będzie mój 12 tydzień.

Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;

[/url]