Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Lena gratulacje
Ja leżę w łóżku. Mąż po mnie przyjechał wcześniej do pracy bo jej nie ukończyłam w całości. Mój żołądek mi na to nie pozwolił. No po prostu poleciałam w pracy do kibla i się wysłało że mnie. Taka mega biegunka (za przeproszeniem ) że aż mną zatelepalo.
Wróciliśmy do domu ja się położyłam, kłuje mnie w podbrzuszu i jest mi niedobrze. Odczuwam głód ale nie chce jeść
Mięta stygnie -
Hej Dziewczyny,
chętnie dołączę do Waszego grona.
Przewidywany termin wg OM - 18 LIPIEC 2016.
Również nie jestem w stanie patrzeć na mięso pod żadną postacią, lodówkę otwiera tylko mój mąż...
I codziennie odliczam dni do końca 10.tygodnia wierząc, że wtedy ustąpią mdłości.
Na szczęście na razie nie wymiotuję, ale niestety cały dzień mnie mdli.
Pozdrawiam forumowiczki!
Nanatasza, nowatorka, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:dziewczyny a w którym tygodniu powinno się zrobić prenatalne bo moja gin powiedziała mi że umówimy się 21.12 a to będzie mój 12 tydzień.
Witam nowe ciężarówkistarania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witajcie
Mam zaszczyt dołączyć do Waszego grona. Termin mam na 18 lipca
Pozdrawiam i życzę duuuużo spokojunowatorka, Nanatasza, aisa, Ana32 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Ana i Kati !
Ja dzisiaj ide sie kluc i oddac siuski. Te ostatnie mam strasznie rozwodnione bo w nocy z 4 razy sikalam i pilam wode wiec mam nadzieje ze to nie problem
Ehh nie wiem jak ja tam wystoje, rz.... mi sie chce i nie moge tak rano bez mojej herbatki mam nadzieje ze nie bedzie duzej kolejki. Milej soboty dla was mamusie fasolek!WrocławskaCiężaróweczka lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Witajcie Ana i Kati !
Ja dzisiaj ide sie kluc i oddac siuski. Te ostatnie mam strasznie rozwodnione bo w nocy z 4 razy sikalam i pilam wode wiec mam nadzieje ze to nie problem
Ehh nie wiem jak ja tam wystoje, rz.... mi sie chce i nie moge tak rano bez mojej herbatki mam nadzieje ze nie bedzie duzej kolejki. Milej soboty dla was mamusie fasolek!
Kochana bez kolejki
Teraz mamy pierwszeństwo -
Mnie wczoraj pół dnia brzuch lekko bolał. Musiałam jakoś zorganizować czas małej, żeby się położyć i jak leżałam, to było dobrze, a jak tylko wstałam to ból powracał.
Witam nowe mamy
Ja w tym tygodniu tez muszę iść zrobić badania, bo 8 mam wizytę na NFZ. A wcześniej w piątek mam prywatnie. -
nowa! wrote:dziewczyny a w którym tygodniu powinno się zrobić prenatalne bo moja gin powiedziała mi że umówimy się 21.12 a to będzie mój 12 tydzień.
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;