Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu dziewczyny ratujcie co za sen mialam. Snilo mi sie ze poszlam siusiu a tu krew czerwona, duzo jej. Zaczelam ryczec we snie i tupac nogami ze to musi byc sen ze chce sie obudzic. Obudzilam sie na chwile, po czym poszlam do kibelka (znowu snilam) i znowu krew.matko musze sie wyluzowac. Az zaraz sie poplacze z tego wszystkiego. To bylo straszne. Sorry za taki negatyw
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Jezu dziewczyny ratujcie co za sen mialam. Snilo mi sie ze poszlam siusiu a tu krew czerwona, duzo jej. Zaczelam ryczec we snie i tupac nogami ze to musi byc sen ze chce sie obudzic. Obudzilam sie na chwile, po czym poszlam do kibelka (znowu snilam) i znowu krew.matko musze sie wyluzowac. Az zaraz sie poplacze z tego wszystkiego. To bylo straszne. Sorry za taki negatyw
Nie martw się . Ja od poczatku ciąży miałam juz 3 takie sny i to bardzo realne ze ciężko bylo mi sie pozbierać po takich snach . Na szczęście to tylko sen i na pewno nam sie to nie przytrafi . Przytulam mocnonowatorka lubi tę wiadomość
-
Nowatorka, ja w poprzedniej ciąży miałam dwa takie realne sny, że zaczęłam płakać. Raz obudziłam się sama, a raz mąż musiał mnie obudzić. Nie mogłam się uspokoić, tym bardziej, że w jednym z nich mój mąż umierał na moich oczach dźgnięty nożem. Podobno takie sny w ciąży są normalne.
-
Ja mam takie mulenie przez caly dzień, czuje głód ale nie czuje parcia na zjedzenie czegokolwiek, ale jak juz jem to mi to smakuje, nie wszystko, niektóre rzeczy kem bo jem, ale bardzo smakuje mi np. Pizza ale z pizzy hut, ziemniaki ubite z masłem i mlekiem ;)owoce. Zachciewajke miałam jedną w tym tygodniu- lody, a teraz przed chwilą zobaczyłam reklamę jogurtu fantazja i musze go jutro kupic
nowatorka, namea lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry!
Ja dzisiaj zaliczylam moje pierwsze rzyganko w nocy, o 4! Przez dwie godziny nie moglam spac, w miedzyczasie zrobilo mi sie niedobrze i popedzilam do lazienki! Ale potem bylo lepiej, na szczescie.
Dzisiaj znowu mam wizyte, zobacze co tam z moja tarczyca.
Zycze wszystkim milego dnia!a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Hej,dziewczyny czy w ciąży trzeba jeść dużo nabiału? Bo ją zajadam się ostatnio tylko śledziami a po mleku mnie bierze na wymioty więc jem to na co mam ochotę.Ale czy to nie zaszkodzi maleństwu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 08:41
28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Hej Dziewczyny, można dołączyć?
Testowałam 2 dni temu ale ledwo widoczna kreska słabo mnie przekonała.. Ale dziś krecha jak się patrzy
Wg belly termin mam na 07.08.2015, ale znajac mojego gina nie weźmie pod uwagę późniejszej owulacji i wg OM termin ustali na 31.07. Czyli w sam raz na "kwalifikacje" na to forum
Zresztą ja już po jednym porodzie cc, teraz się raczej też nastawiam, więc dzieciaczek w lipcu jak nic
Gratuluję wszystkim mamusiom i życzę nam wszystkim nudnych 9 mcy
P.S. Milcia, widzę, że Twoja córa też z grudnia no proszę i teraz też lipiecWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 10:49
nowatorka, Agaax, aisa lubią tę wiadomość
-
Ada, ja mam już 6 tydzień, a mdłości zero. Byłam ostatnio na wizycie i pytałam lekarza jak to z tymi objawami, mówił, że nie ma się czym martwić. Ja właściwie tylko lekki ból piersi, zaparcia i ciągnięcie w dole brzucha. Te 2 ostatnie najbardziej odczuwalne.17.07.2016
-
Ada ja w 5 tyg tez nie mialam mdlosci. Pojawily sie jakis tydzien temu. Ale nie wszyscy je maja. Jak nie plamisz i dr mowi ze ok to sie tylko ciesz jak mdlosci sie nie pojawia (choc pewnie sie pojawia za jakis tydzien u ciebie )
Witaj rybaaa
Ja dopiero wstaje. Lekkie mdlosci jak zwykle. Milej niedzieli
Ps. Jutro moja rocznica ! Mija miesiac od kiedy zobaczylam cien cienia 2 kreski
Pps. Lena tak w ciazy powinno sie jesc produkty mleczne, co nie znaczy ze masz mleko pic. Mizesz jesc sery, serki, jogurty, ryby (tez maja bialko) itd no i witaminy czyli warzywa i owoce. Ja jem teraz serki i mandarynki najwiecej, no i np do herbaty wrzuce cytryne, pije soki 100%. Mleka nigdy nie lubilam i nie pijeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 11:59
-
lena77 wrote:Hej,dziewczyny czy w ciąży trzeba jeść dużo nabiału? Bo ją zajadam się ostatnio tylko śledziami a po mleku mnie bierze na wymioty więc jem to na co mam ochotę.Ale czy to nie zaszkodzi maleństwu ?
trzeba jeść wapń, najwiecej jest go w mleku, maślance, jogurtach, kefirach. Wiec jak nie mleko to może jogurciki? ja miksuje sobie jogurt naturalny z bananem i kiwi, dużo witamin i zaparć nie ma;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Sporo wapnia też ma żółty ser i warto o tym pamiętać Ja jem 2/3 plasterki dziennie
Mleko wlewamy do kawy.
Jem sporo owoców a mniej warzyw.
Uwielbiam za to ogórki kiszone. Pycha. Kiedyś nie przepadają a teraz jem średnio dwa dziennie