Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zauwazylam u mojej większe zapotrzebowanie na mleczko. Jak jadła 10-15min to teraz trwa to zdecydowanie dłużej, wezmę ją do odbicia, odloze a ona dalej głodna albo wypije wszystko z jednego cyca i domaga się drugiego. Ilość karmien też się zwiększyła. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie miała co jeść hihi
Ja narazie piję 2 razy dziennie herbatke z hippa dla kobiet karmiących i raz femaltiker.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 21:14
l -
W ogóle mam spostrzeżenie odnośnie mm i tego jak działa na moją córkę. Dostaje je bardzo sporadycznie, ale jak już dostanie to potem jest problem z zaparciami. Wczoraj dostała ok 21 i od tej pory kupy nie było. A na moim robi 3-5 dziennie.
Zonti lubi tę wiadomość
-
dżasta88 wrote:Milcia to moze spróbuj jakiegoś innego? Moja na piersi robi rzadko kupe, już w szpitalu tak miała. Dla mnie to dziwne bo synek robił ich sporo. Czasami co karmienie była kupa.
No a u nas z pierwszą znowu było odwrotnie. Robiła raz na 2-3 dni na cycu.dżasta88 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:W ogóle mam spostrzeżenie odnośnie mm i tego jak działa na moją córkę. Dostaje je bardzo sporadycznie, ale jak już dostanie to potem jest problem z zaparciami. Wczoraj dostała ok 21 i od tej pory kupy nie było. A na moim robi 3-5 dziennie.
Może inne mleko spróbuj? -
Co do smoczków my mamy Tommee Tippee. Nasza zaakceptowała od razu.
Co do szczepień my w szpitalu podpisywaliśmy zgodę na nie.
Nasza dzisiaj grzeczniutka, padła po 20 i śpi Mamusia może spokojnie odpocząć.jusella, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem forum jest po to żeby czytac różne opinie nie spierać się czy kłócić raczej uczyć i wspierać Pawełek właśnie się obudził spał 4h
My mamy smoczki nuka i aventu i lovi na razie avent odpada bo jest za dlugi sprawdza się nuk i lovi
Przepraszam ale nie wstawie zdj małego co wrzucone do sieci zostaje tam na zawsze i to tez mnie przeraza choć bardzo chciałabym zebyscie poznaly Pawelka
spokojnej nocki koleżankidżasta88, Agness27, Zonti lubią tę wiadomość
-
Dzasta u nas synek raz ulewa bardziej raz mniej a zdarzają sie dni ze wogole Polozna doradzała odstawienie nabiału ale nie chcialam tego robić przede wszystkim nie chce zeby młody sie odzwyczaił a potem był uczulony po drugie ja potrzebuje nabiału po ciazy następnym sposobem na ulewanie miało byc odciąganie pierwszego pokarmu i tu znow tego nie zastosowałam bo przeciez to napój dla maluszka i zaczęłam dłużej go odbijać trzymać w pozycji takiej zeby w brzuszku był czas sie ułożyć
Agness27 lubi tę wiadomość
-
Śliczny chłopiec i jaka fajna sceneria przy nim dziewczyny moja zezuje często czasem tylko na jedno oczko jak na mnie patrzy a jak wasze dzieci? To mam nadzieje normuje sie z czasem bo zaczynam sie martwic
majeczka87 lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Niuniusia to normalne nic się nie przejmuj.
U mnie noc ciężka... Budził się co 2 godziny...wzięłam i polozylam go na siebie do cyca i tak od 4 spalismy już lepiej... Mam stres że tak się nauczy...nie chce aby wisiał na mnie cały czas.
Mąż jeszcze przez tydzień nie może małego brać na.rece i mi pomagać więc ciężko czasami...
Hormony też zaczynają mnie męczyć... Jakoś wszędzie widzę na fb małe księżniczki i ubrane na różowo...i jakoś tak łezka się kręci że już nie będę miała szansy na dziewczynkę... Wiem może to głupie powinnam się cieszyć że mam zdrowego synka... Ah te hormony...Niuniusia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Majeczka - buziaki dla Was - śliczna fotka
Niuniusia Szymcio też zezuje . Ja jak byłam mała też zezowałam i na szczęście samo mi przeszło.
Wczoraj dzwonili ze sklepu, że dziś wózek ma być - w końcu! - tylko babeczka nie umiała mi powiedzieć o której przywiozą brykę. Czekam teraz na telefon i dziś albo jutro pojedziemy odebrać wymarzony pojazd dla Szymonka .
Kurzce zamówiałm zapas Pampersów na miesiąc a w ciągu tygodnia Szymo tak urósł, że będą małe pieluchy na niego i mam 228 za małych PampersówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 10:34
majeczka87 lubi tę wiadomość