Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Nie zwiększyła się niestety. Ale może trzeba jakiegoś czasu, żeby zioła zadziałały. Teraz myślę, żeby kupić mm i jedną butelkę na noc dawać.
U nas już był pierwszy Mikołaj i Karol dostał pchacz do nauki chodzeniajusella, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Hejo!
Ziutuś dziś skończył 5 miesięcy i z yej ojazji przesyła każdej Cioci po buziaczku :-* .
Tatuśka od poniedziałku mamy na stałe - wiadomo, chodzi do pracy ale wieczorem wraca i w ciągu dnia też trochę czasu ma dla nas. Szymon jest zakochany w Tacie ale jednak mamusia jest najważniejsza!Zuzulka88, Evanlyn, esoni, stokrotka2013, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Kamilka ma katar. Coś nasze maleństwa zaczynają chorować. Milcia jak malutka faktycznie ma chrypkę ? Ale tu pustki ostatnio. Kamila ostatnio w nocy w ogóle nie śpi już nie wiem o co chodzi . Dziesiątki razy muszę do niej wstawać w nocy nawet ze mną w łóżku nie chce spać. Przez dzień przesyłka dwa razy po 2 godziny.
-
Witam
Bartek też jeszcze nie do końca przewraca się na brzuch- nogi i brzuch potrafi już odwrócić, ale blokuje go jeszcze ręka i góra ciała zostaje na boku Młody w dzień śpi po około 30 minut do godziny przed każdym karmieniem, a że karmienia nieregularne to ciężko mi powiedzieć ile razy W nocy budzi się o 23 na karmienie, a później o 5 więc nie jest źle A śpi przy naszym łóżku, ale na dostawce -
No a u nas idzie spać ok 20-20.30 i ostatnio budzi się ok 23, co wcześniej się nie zdarzało. Potem różnie, czasem jedna a czasem jeszcze dwie pobudki. Ostatecznie budzi się rano ok 7.30. Pierwsza drzemka ok 10, zazwyczaj 40 minut, chyba że jest włączony szumiś, to tak jak dzisiaj godzina 20 minut. Po przebudzeniu następna drzemka po ok 2 h z podobną długością do pierwszej i po południu jeszcze jedna. Dziś po tej 23 dałam jej cyca z resztkami po odciagnięciu i ryk, bo chce jeszcze i dostała 120 ml mm pierwszy raz od 4 miesięcy i pospała do 5,07. Teraz już chyba wprowadzimy jedną butelkę mm na noc, bo już siły nie mam do ciągłego wstawania do obu dziewczyn. Mąż wstaje do starszej, ale człowiek i tak się budzi.
-
Kamila od 20-stej śpi do 1-2 potem budzi sie koło 5 i po ósmej wstaje juz całkiem pierwsza drzemka miedzy 10-11 trwa 2- 3 godzin i druga około 15-16 jest druga drzemka około 1-2 godz. zazwyczaj do 17 śpi i wieczorem znowu przed 20 kąpanie i spać. Nieraz się zdarzyło że spała parę dni pod rząd od 20 do 5-6 . Ale i takie noce ze budziła sie co chwilę jak ostatnio. Dziś dopiero spała normalnie. Nie wiem czy to jej ostatnie wybudzanie nie miało związku z pokazem tańca starszej corki było bardzo głośno i dużo ludzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 13:48
-
Witam Was moje drogie Agness z noga w miare tak ja stukłam ze chyba jeszcze z miesiac nie bede dobrze chodzić Dzis robiliśmy nasze pierwsze pierniczki Pawełek zazwyczaj odzie spac 20 lub 21 i budzi sie jak mu sie kładziemy a pozniej ok 5 i ok 8 a bywa ze przesypia cała noc i budzi sie z uśmiechem i pełnym pampersem raniutko szczęśliwy ze hej