Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Katunii, bardzo mi przykro tulę mocno :-* wypłacz się, to chyba jedyna rzecz, która może choć trochę uciszyć ból... Jesteśmy cały czas z Tobą!
Smile, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Witam nowe mamusie i gratuluję udanych wizyt!
Ja od wczoraj czuję się beznadziejnie... Kręci mi się w głowie i jest mi słabo.. Wczoraj dało się to przynajmniej wyjaśnić niskim ciśnieniem, bo przy 80/50 to raczej nie miałam prawa się dobrze czuć, jak zawsze miałam 110/70-120/80.. Wiem, że w ciąży ciśnienie się obniża, ale żeby aż tak? No ale dziś znowu musiałam się położyć, żeby nie wyrżnąć, ale ciśnienie było w normie... Nic nie czaję
Miłego wieczora!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:01
-
Moj maly wielki czlowiek ma 2.3 cm: ))))
Przeslicznie mavhal raczkami i nozkami.
Na zdjeciu widac tylko nozki, bo raczki trzymal na brzuszkuuuu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 04:27
nowatorka, Nanatasza, MartaT, Agaax, kama005, Gagaga, Sanna, majeczka87 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dobrze widzisz, glowke ma na gorze, A na dole nozki widac. Doktor sie smial, bo tylko na chwile byl bez ruchu. Ale swietnie machal nozkami! ))
Widzisz takie male zgiete patyczki?))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 19:29
2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Dobrze widzisz, glowke ma na gorze, A na dole nozki widac. Doktor sie smial, bo tylko na chwile byl bez ruchu. Ale swietnie machal nozkami! ))
Widzisz takie male zgiete patyczki?)) -
No naprawde! Niesamowite uczucie! Az lzy mialam w oczach! Tymi nozkami tak fajnie przebieral, dlatego sa rozmazane, A raczkami mizial sie po brzuszku:) najpiekniejszy widok.
_analiza lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Smile nie slyszalam o tym leczeniu. jednak obawiam sie ze powszechnie cmv sie nie leczy bo normalny organizm sam go zwalcza, tak jak ty go zwalczylas. problem nie jest w tym ze organizm go nie zwalcza ale ze moze przejsc na dziecko, chociaz tez jest male tego prawdopodobienstwo. na wloskich stronach pisze to samo co na polskich wiec mysle ze w kazdym kraju tak samo z tym postepuja. kiedy masz teraz wizyte? wazne dla ciebie zebys pogadala z lekarzem i zeby on ci wszystko spokojnie wytlumaczyl i powiedzial jak teraz bedziecie postepowac, jak obserwowac. jeszcze nie wiesz co w tej awidnosi wyszlo, moze ten wirus zlapalas przed ciaza. trzeba to wszystko wziac pod uwage i potem na spokojnie omowic. zobaczysz ze bedzie dobrze i niedlugo przestaniesz juz myslec o tym wstretnym wirusie a dzidzia sie bedzie dobrze rozwijac pod kontrola lekarzy.
-
Smile wrote:Nanatasza a co się stało że płakałaś?hormony?
Raz hormony, dwa ze sobie ubzdurałam ze cos nie tak jest z dziećmi..
Potem się z M posprzeczaliśmy,.ciągle.do niego nie dociera ze mną targają podwójnie hormony i ze musi byc bardziej cierpliwy..
Generalnie mam płaczliwy dzień.. Moze jutro bedzie lepiej.starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Rybaaaa wrote:
Ja od wczoraj czuję się beznadziejnie... Kręci mi się w głowie i jest mi słabo.. Wczoraj dało się to przynajmniej wyjaśnić niskim ciśnieniem, bo przy 80/50 to raczej nie miałam prawa się dobrze czuć, jak zawsze miałam 110/70-120/80.. Wiem, że w ciąży ciśnienie się obniża, ale żeby aż tak? No ale dziś znowu musiałam się położyć, żeby nie wyrżnąć, ale ciśnienie było w normie... Nic nie czaję
Miłego wieczora!
Faktycznie niskie ciśnienie. A przed ciąża mierzyłaś sobie? Jakie miałaś?
Ja miałam takie 125/85 a teraz mam 140/95 póki co staram sie nie panikować. Położną kazała mi mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie i pokazac lekarzowi na wtorkowej wizycie. Mam nadzieje ze dzieciom to nie zagrozi..starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Katuni Tak mi cholernie przykro trzymaj się kochana! tulę, bardzo mocno.
Ale nas dużo się zrobiło Przez to nie nadążam czytać tym bardziej,że rzadziej teraz siedzę na forum tak jak wcześniej pisałam spowodowane jest to brakiem czasu,ale staram się nadrabiać.
A jeszcze jak czytam tego typu rzeczy jak napisała "katuni" jest mi cholernie z tym źle i szczerze powiedziawszy nie mam ochoty wchodzić tutaj i czytać sama się boję strasznie o swoją ciążę. Nie możemy być niczego pewni....
Witam serdecznie nowe lipcówki!
Co do jedzenia słodyczy ja wciągam jak odkurzacz ale musi mnie najść porządnie
Mdłości mam ostatnio niesamowicie mocne powoli mnie to zaczyna męczyć,ale fasolka jest najważniejsza i trzeba się poświęcać
-
nowatorka wrote:a mnie odrzuca od slodyczy tez ciekawe czy to bedzie znaczylo ze to chlopak. chcialabym dziewczynke ale mam przeczucie ze bedzie chlopak2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️