Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nanatasza wrote:Faktycznie niskie ciśnienie. A przed ciąża mierzyłaś sobie? Jakie miałaś?
Ja miałam takie 125/85 a teraz mam 140/95 póki co staram sie nie panikować. Położną kazała mi mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie i pokazac lekarzowi na wtorkowej wizycie. Mam nadzieje ze dzieciom to nie zagrozi..
Zawsze miałam 110-120/70-80. Z ciekawości zajrzałam do karty z pierwszej ciąży i tam na praktycznie każdej wizycie 110/70. Tylko czytam, że nawet z bardzo niskim ciśnieniem w ciąży lekarze zazwyczaj nic nie robią, bo samo w sobie groźne nie jest. No, byleby nie wyrżnąć jak sié słabo zrobi.
Nanatasza koniecznie kontroluj ciśnienie. A takie wysokie masz regularnie, czy po prostu się "zdarzyło"? -
Rybaaaa wrote:Zawsze miałam 110-120/70-80. Z ciekawości zajrzałam do karty z pierwszej ciąży i tam na praktycznie każdej wizycie 110/70. Tylko czytam, że nawet z bardzo niskim ciśnieniem w ciąży lekarze zazwyczaj nic nie robią, bo samo w sobie groźne nie jest. No, byleby nie wyrżnąć jak sié słabo zrobi.
Nanatasza koniecznie kontroluj ciśnienie. A takie wysokie masz regularnie, czy po prostu się "zdarzyło"?
I żeby bylo śmiesznie mam różne wartości na obu rękachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:06
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Witam sie w 10 tygodniu
Mam nadzieje ze dzis nasze humory będą lepsze.
Ja caly dzień z M, a wieczorem kino
Miłego dnia!!nowatorka, majeczka87 lubią tę wiadomość
starania od 2007
Witam sie i ja! Dzis zaczynam 11tc!
Humor całkiem, całkiem wczoraj wieczorem zaliczyłam z mężem kino a za niedługo wybieramy sie na biobazar i mam nadzieje na tony pyszności!
Czy macie dziewczyny silne kłucie w jajnikach przy gwałtownych ruchach?majeczka87 lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Nanatasza na jaki film idziecie?
Dzien dobry. Humor super bo jade nad morze ale nie spalam dobrze. Nie moglam zasnac, mialam rozne leki, przemyslenia (chyba hormony) i teraz sie obudzilam juz zamiast odespac no i jestem zmeczonaMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
nick nieaktualny@Patutka fajnego masz tego człowieczka! Ja czekam do wizyty u lekarza prowadzącego we wtorek. Czy myślicie, że jak na usg w ubiegły wtorek było na razie ok, to będą mi jeszcze robić usg w międzyczasie czy dopiero prenatalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 08:41
-
daktylek wrote:Mialam identycznie dzisiaj.... To chyba hormony. Śniło mi sie że odebralam wyniki toxo i cmv.....
Gagaga chyba juz nie potrzebne usg po 2 tyg ale moze i ci zrobia jeszcze raz przy okazji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 09:05
Gagaga lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane
my już po śniadanku oczywiście jajecznica
na razie mnie nie mdli i az mi dziwno bo ostatni tydzień był wyjęty z zyciorysu
dziś na obiad robie pierogi zrobie z mięskiem i serem na słodko, wczoraj na kolacje miałam mega zachcianke na tosty z serem majonezem i chrzanem na otro
Na pierwszy tydzień stycznia umowilam się na prenatalne, ostatnia wizyte mielismy w srode widzieliśmy serduszko i mierzyliśmy 6mm
milej soboty -
A ja się najwięcej nagadalam.. Zjadłam i poszłam spać
Idziemy na Igrzyska Śmierci
Grają tez Listy do M 2 ale o 20..a ja o tej porze to smacznie śpię więc poczekamy aż będzie w tv
nowatorka, Sanna lubią tę wiadomość
starania od 2007
nowatorka wrote:Hahaha i co ci wyszlo w tym snie? Ps. W realu masz niedlugo odbierac ?
Gagaga chyba juz nie potrzebne usg po 2 tyg ale moze i ci zrobia jeszcze raz przy okazjiMama Aniołka [*] 15.12.2015r.