X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja a ja? :-P ja mam też na lipiec termin :-D na 27 :-D

nowatorka lubi tę wiadomość

• esoni Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małabella super, dzień po mnie! Jak sie czujesz? Ja rewelacyjnie w porównaniu do dwóch poprzednich.

3i498ribteorkobo.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia_2209, idziemy podobnie widzę :) Też nie mam mdłości, ani bólu głowy, tylko ciągle sikam bardzo w nocy,no i spać mogłabym wszędzie i o każdej porze.

szaruga82, uspokoiłaś mnie. My mamy 10 letnią suczkę Golden Retrivera, która jest naszym oczkiem w głowie i nie wyobrażam sobie nie przytulać się do niej przez 9 miesięcy. Ona i tak jakaś inna jest od jakiegoś czasu, tak jakby czuła że coś się we mnie dzieje, mój skarb najukochańszy :)

niezapominajka, witamy Kochana! Zapraszam Cie też na Ciężarówki metodą IVF i IUI. Ja jestem po in vitro, więc wiem, co to znaczy długo starac się o dzieciątko!

kijanka_88, ale masz fajową ekipę, zazdroszczę! :)

Agaax, niezapominajka lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej esoni :-D ja czuje super :-) w tamtym tygodniu przeszły mi mdłości o dziwo wieczorne a nie poranne :-D przestały mnie boleć piersi tak mocno jak wcześniej co oczywiście nie obeszło się bez paniki :-P naczytałam się bzdur na internecie i po kolei miałam wszystkie złe objawy :-D na szczęście poszłam do lekarza który mnie uspokoił w 100% wszystko jest ok od tamtej pory :-P następna wizyta 17 grudnia :-) ciekawe jakie duże będzie moje maleństwo O:-)
    Cieszę się że u Ciebie też wszystko dobrze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 18:25

• esoni Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część Inska! to ciekawe ja mam suczkę labradorke i też jakby czuła że coś jest inaczej. Jest taka jakby delikatniejsza i czulsza caly czas przychodź się przytulać . Zastanawiałam się właśnie czy możliwe że coś czuje tą swoja kochana mordką. Mam tylko nadzieje że z ta toxo to dużo przesadzone. . .

3i498ribteorkobo.png
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pies rodziców jak ich tylko odwiedzam wskoczył mi na kolana i siedział przez dobre pół godziny. A nigdy tego nie robił. Myślę że zwierzęta są bardzo mądre i mogą czuć takie rzeczy :-)

• esoni Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małabella ja do gina idę 15.12 juz się nie mogę doczekać. Szczerze to sama sie już martwiłam że oprócz bólu piersi nie mam juz żadnych dolegliwości. Co prawda od tygodnia biorę luteinę bo mnie brzuch pobolewał i lekarz kazał brać. Jestem juz na L4 duuuzo odpoczywam i jest już w porządku.

3i498ribteorkobo.png
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 5 tygodnia biorę dupka bo miałam plamienia :-( i póki co mam brać cały czas a na zwolnieniu też jestem od momentu kiedy poszłam do lekarza z tymi plamieniami.
    Ja już obiecałam sobie że nie będę niczym mojej fasolki stresować :-D bo i tak już jej sporo zmartwień dostarczyłam :-(
    Myślę od tamtej pory tylko pozytywnie :-) jestem w ciąży i nic strasznego mojemu malenstwu stać się nie może i koniec kropka :-)

• esoni Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślę

3i498ribteorkobo.png
  • WrocławskaCiężaróweczka Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Byłam dzis na wizycie i odebrać wyniki z 4.12
    Moje TSH wynosi 3.01
    Progesteron tylko 12.43 :(
    A beta 12901.00
    Niby przyrost jest bo 1.12 wynosiła 6891.00
    Lekarz powiedział że ważne jest to, że rośnie.
    Widziałam dziś serduszko <3
    Szkoda że posłuchać się nie dało ale bije !
    Tylko niestety mój pęcherzyk jest spłaszczony :(
    Wiecie może dlaczego tak jest ?
    Lekarz każe leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć...

Agaax, kama005 lubią tę wiadomość

• Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że ten pęcherzyk tak po prostu się formuje. Mój na początku też był taki splaszczony a jak byłam w tamtym tygodniu już wyglądał normalnie.

• Nanatasza Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje oba serduszka przestały bić...
    Mam odstawić duphaston i czekać. W piatek, jakbym nie dostała krwawienia, wizyta potwierdzająca.

Życzę Wam spokojnych i zdrowych ciąż i oby to były ostatnie zle wieści..

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanatasza wrote:
    Mam odstawić duphaston i czekać. W piatek, jakbym nie dostała krwawienia, wizyta potwierdzająca.

Boże co się dzieje ostatnio :( Nanatasza tak mi przykro, współczuję Ci :( Jakie życie jest niesprawiedliwe. Trzymaj się jakoś :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:36

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Małabella Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanatasza wrote:

Bardzo mi przykro :-( nie ma słów żeby pocieszyć po takich wiadomościach...

• Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nieee! To nie możliwe ;(. Jak to czytałam to aż serce mi zamarlo. Zycie jest niesprawiedliwe. NaNatasza tak bardzo mi przykro. Kochana jestem z Tobą całym sercem. Nie zrozumiem nigdy czemu tak się dzieje... Widocznie natura wie co robi. Ale i tak jest to cholernie przykre ;(. Musisz być silna. Trzymaj się kochana :(

hchygox1kst10j9v.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanatasza jejku az lezka mi sie kreci w oku. :(:(:( przytulam baaaaaaardzo.to takie przykre.
    Tyle zlych wiesci tutaj ostatnio. Chyba zwariuje czekac do czwartku do wizyty :(
    Jeszcze sie denerwuje bo mdlosci juz nie mam ( dzisiaj wymiotowalam ale to za duzo zjadlam i mi zaszkodzilo ale poza tym juz nie mdli mnie) :(

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .... to straszne. Bardzo mocno cie sciskam. Nie chce nawet wyobrazac sobie co czujesz. A właściwie co czujecie.
    Czekam na kolejną wizytę mam ja 21.12 ale jak czytam co tu sie dzieje to mam ochotę pojechać juz dzis i sprawdzić co z fasolka tak bardzo sie boje. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji nawet

• ona2012 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanatasza tak mi przykro. :(:(
    Ja niestety musiałam też przyśpieszyć wizytę, odebrałam badanie biocenoza pochwy i niestety wyszły mi jakieś bakterie. A czytałam, że mogą przyczyniać się do poronień dlatego w czwartek rano mam wizytę. Pewnie dostanę jakieś leki:( Mam tylko nadzieję że wszystko będzie dobrze. Ale czytając te smutne wiadomości coraz bardziej się denerwuje:(

atdc3e5erjm386my.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Nanatasza jejku az lezka mi sie kreci w oku. :(:(:( przytulam baaaaaaardzo.to takie przykre.
    Tyle zlych wiesci tutaj ostatnio. Chyba zwariuje czekac do czwartku do wizyty :(
    Jeszcze sie denerwuje bo mdlosci juz nie mam ( dzisiaj wymiotowalam ale to za duzo zjadlam i mi zaszkodzilo ale poza tym juz nie mdli mnie) :(

:(:(:(:( straszaaanie mi przykro jakoś strasznie kibicowałam twoim małym fasolką.. ;(

U mnie dzisiaj troche śmieszna sytuacja , dzwoni do mnie mama która nie wie że jestem w ciąży, i oświadcza mi że jest bardzo podekscytowana bo moja siostra jest w 5 tyg ciąży... a ja na to noo to dobrze bo ja w 12... :P
    Po czym zrobiłam małą awanturę w domu, bo już wszytkich informują wszytkim mówią a tu nigdy nic nie wiadomo.. ja lezę od paru dni czekam na wizytę, stresuje sie że coś będzie nie tak bo maleńtwo małe było... a po dzisiejszych informacjach to ja już się nie ruszam z łóżka... dzisiaj w pracy dużo dużo popołudniu i teraz cała noga prawa boli i prawy bok...

Nanatasza trzymaj sie proszę i pisz do NAA bez Ciebie będzie smutno bardzo smutno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:41

Kijanka
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanatasza całe popołudnie dziś czekałam na wiadomość od Ciebie :( bardzo mi przykro ;(

atdc15nmjt4tk663.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ