Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile powiem Ci, że cały czas o Tobie myślę i czuje, ze się wszystko dobrze skończy. Może głupio, że tak napisze ale przez Twój przypadek podpowiedział mojej siostrze, żeby zrobiła sobie też te badania na CMV mimo, że nie jest w ciąży ale od ponad miesiąca ma cały czas stan podgoraczkowy a czytałam, że to jest objawem m.in. Ona była w szpitalu na kompleksowych badaniach i nic, więc teraz na własną rękę szukamy bo na lekarzy to niestety w 100% liczyć nie można. Na marginesie to tez mam zlecone te badania jako kolejne.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
Dunda dziekuję Ci bardzo:* mam tylu wspaniałych ludzi wokół siebie że naprawdę zaczynam wierzyć że wszystko będzie dobrze:)Tak czy inaczej podejmuję walkę!
Ja nie mam żadnych objawów...w lipcu przechodziłam bardzo dziwną chorobę bo przez tydzien miałam wysoką goraczke, bardziej po tym bym się spodziewała tego wirusa niż teraz...
kama a ja wyczytałam że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 13:31
-
Natasza, przykro mi, wiem doskonale co teraz czujesz. Ja jestem juz po zabiegu, wczoraj moja ciaza definitywnie sie skonczyla. Niewiem czy kiedys bedziemy jeszcze sie starac bo szczerze mowiac mamy juz dosc. Powodzenia kochane !
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:ja robiłam w maju i mialam IgG 370 i lekarz nic z tym nie zrobił. teraz poszlam na wlasną reke zrobić i kamien z serca mam przeciwciała cyli IgG dodatnie ale Igm ujemne
Rozyczke mam igg 350 a toxo 49. Igm negatywne. Wszystkie swinstwa juz mialam
Ps jakos b slabo sie dzisiaj czuje. Musze sie zmusic na spacer z psem i zakupy ale normalnie sie zmuszam bo padam z nogWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 14:02
-
nick nieaktualny
-
to znaczy że masz świeżą chorobę, albo teraz chorujesz albo chwilusie wczesniej ostra choroba była. Jest badanie żeby to zbadać czy teraz jest ostra choroba czy chwile wczesniej byla ale nie pamietam jak to sie nazywało
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:to znaczy że masz świeżą chorobę, albo teraz chorujesz albo chwilusie wczesniej ostra choroba była. Jest badanie żeby to zbadać czy teraz jest ostra choroba czy chwile wczesniej byla ale nie pamietam jak to sie nazywało
Awidnośćmajeczka87 lubi tę wiadomość
-
Smile wrote:a jak to jest, jak się ma igg dodatnie przy dodatniim igm to znaczy że organizm się broni czy jak?
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Już nie chce czytać żadnych artykułów na ten temat, w każdym jest to samo, że będzie lub że jest duże prawdopodobieństwo że jest źle, że dochodzi najczęściej do poronień itd...czekam na informacje z pierwszej ręki czyli od lekarza zakaźnika a nie będę się skupiała na internetowych mądrościach...
-
nick nieaktualnySmile wrote:Już nie chce czytać żadnych artykułów na ten temat, w każdym jest to samo, że będzie lub że jest duże prawdopodobieństwo że jest źle, że dochodzi najczęściej do poronień itd...czekam na informacje z pierwszej ręki czyli od lekarza zakaźnika a nie będę się skupiała na internetowych mądrościach...
Dokładnie tak zrób. Fakty się liczą, a nie co by mogło być.
Trzymam kciuki za dobre informacje po wizycie w zakaźnym -
ada89 wrote:ja mam termin na 28.07 mozna mnie dopisac
Zrobione
Dunda wrote:
Ja mam takie pytanie. Ile już mialyscie usg bo ja już dwa a 28.12. idę na kolejne bo zmieniłam lekarza w związku z przeprowadzka. A szczerze to tak różnie o tym usg piszą, ze wole Was tu spytać.
Ja już 4- ale dwa u mojego lekarza normalne, a dwa nadprogramowe przez krwawienie na początku. Jutro mam wizytę to pewnie tez zrobi by sprawdzić czy krwiak się wchłonął, a 30.12 mam prenatalne. -
Ejrene, mnie też dopisz, proszę. Na razie na 31.07 z OM, bo na suwaczku wpisałam wg belly na sierpień. Ale, że u mnie planowe cc się robi po 38 tc, to na bank będę lipcówką. A nawet jakby nie to już się z Wami zżyłam trudno, będę trochę "opóźniona"
Ja dopiero jutro wybieram się na pierwszą wizytę do gina. Chciałam w przyszłym tyg., żeby już było na pewno serduszko, ale martwi mnie moja cytologia..