Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
smile jakbys miala poronic to juz by sie to stalo tak mysle. a powiedz mi w ktorym ty bylas tygodniu jak ci zrobili krew i ile ci wyszlo podwyzszone? swiezutkie to zakazenie nie jest bo by byly igg negatywne. one sie moga pojawic po kilku tygodniach od poczatku zakazenia wirusem. poza tym nie masz jeszcze awidnosci i nie wiesz czy to nie reaktywacja wirusa bo nie badalas sie wczesniej. poza tym slyszalam ze niestety jest sporo pomylek w testowaniu tego wirusa.
-
Robiłam równo w 7tc, igg miałam wtedy 461, a igm 3,52 a wynik dodatni jest od 1...więc nie sądzę że to jest pomyłka laboratorium. Mam na badaniach napisane żeby je powtórzyć po 2 tyg ale skoro jade do Wawy w przyszłym tygodniu i tam mają mi robić więc teraz już nie robię.
-
Smile tez bym tak zrobiła, że kolejne niech już robią specjaliści tym bardziej, że to już za tydzień. Teraz odpoczywaj i spróbuj się odciąć od tych wyników. Pewnie Cię tam połóża na kilka dni.
Widzę, że z liczbą usg to rozbieżność jest spora. Bo przeglądałam sobie takie pakiety ciążowe i tam np do 11tyg często jest wypisane tylko 1 usg... czyli wychodzi na to, że nie warto chyba wykupywac takich pakietów bo to indywidualna sprawa każdej kobiety ile razy będzie musiała mieć je zrobione.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Smile wrote:Robiłam równo w 7tc, igg miałam wtedy 461, a igm 3,52 a wynik dodatni jest od 1...więc nie sądzę że to jest pomyłka laboratorium. Mam na badaniach napisane żeby je powtórzyć po 2 tyg ale skoro jade do Wawy w przyszłym tygodniu i tam mają mi robić więc teraz już nie robię.
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ja dzisiaj miałam bardzo kiepski dzien. Pd rana zle sie czuje caly czas mnie muli ale co chwile bym cos jadla ale w bardzo malych ilościach dodatkowo Glowa mi pęka.dosyc mam juz leżenia wiec troche więcej zaczynam kszatac sie po domu. Od soboty mam problemy z pęcherzem wiec moja gin kazala brać mi urofuraginum ale od dwóch dni mam wysypkę na twarzy taka pokrzywka i teraz nie wiem co robic? Odstawić te tabletki ? Jadłam tez pomarańcze moze to od nich ? Macie doświadczenie w tym temacie ?
-
Zumy - czyli zapalenia układu moczowego moja zmora...
A więc, urofragin bym zostawiła.. do tego bym dołożyłam urinal 3x1, do tego 2 litry wody ciepły termofor...
Ja miałam taki okres że dobijałam do 15 w roku teraz mam schize... z mężem włączenie ale teraz wiem jak postępować ... plus szczepię się raz na dwa lata...
Poza tym sprawdź furaagin czy masz z adamedu czy z tevy ja na teve mam uczulenie ( na wypełniacz do tabletek)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:05
Kijanka
-
Dziewczyny mam okropne mdłości ,niemam na nic apetytu ,jak coś zjem to mi niedobrze ale nie wymiotuję .Macie jakieś sposoby na mdłości? Słyszałam że migdały pomagają czy to prawda ? Od dwóch dni tak się męczę ,drażnią mnie zapachy które wcześniej mi nie przeszkadzały.....28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
lena77 wrote:Dziewczyny mam okropne mdłości ,niemam na nic apetytu ,jak coś zjem to mi niedobrze ale nie wymiotuję .Macie jakieś sposoby na mdłości? Słyszałam że migdały pomagają czy to prawda ? Od dwóch dni tak się męczę ,drażnią mnie zapachy które wcześniej mi nie przeszkadzały.....
Mamy
woda chłodna + imbir nie trzyj sama imbiru tylko poproś kogoś... do dzbanka wody, zetrzeć imbir, można troche miodu , woda niegazowana chłodna ... ja po tym ożywałam ...lena77, Agaax lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja smaruje masłem kakaowym i oliwka. Ale słyszałam już dużo dobrego na temat Mustelle. Chociaż moja przyjaciółka cała ciążę smarowala się najdroższymi specyfikami a ma rozstepów od groma... Więc myślę że dużo robią geny.jak ktoś ma skłonności do rozstepow to nic nie pomoże
Ja osobiście zamówiłam dzisiaj ten mustelle więc zobaczymy co z tego będzie -
lena77 wrote:Dziewczyny mam okropne mdłości ,niemam na nic apetytu ,jak coś zjem to mi niedobrze ale nie wymiotuję .Macie jakieś sposoby na mdłości? Słyszałam że migdały pomagają czy to prawda ? Od dwóch dni tak się męczę ,drażnią mnie zapachy które wcześniej mi nie przeszkadzały.....
Migdaly to sa na zgage.
Mi na poczatku pomagalo zjedzenie kwaszonego np:)
Na zapachy niestety nic nie poradzisz, ja mam odrzut na zapach miesa, gotowanego kalafiora i na samą myśl o czosnku.
Musimy to przetrwac Kochana:)kama005 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Malwinaa wrote:Dziewczyny kiedy zaczynacie stosować jakieś balsamy, olejki itp do smarowania przeciw rozstępom? Ja jeszcze nic nie używałam, ale już chyba pora się przygotować. Polecacie coś ?
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dunda wrote:
Ja mam takie pytanie. Ile już mialyscie usg bo ja już dwa a 28.12. idę na kolejne bo zmieniłam lekarza w związku z przeprowadzka. A szczerze to tak różnie o tym usg piszą, ze wole Was tu spytać.
Ja również miałam dwa razy usg. W poniedziałek mam wizytę, więc będzie trzeci raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:44
-
Mnie odrzuca od zapachu kawy papierosów i spalin...
Ja stosowałam migdały i nic nie pomogły. Stwierdziłam że trzeba przetrwać chociaż powiem wam że jak sobie rzygnę lub pomęcze się z mdłościami to potem jak się napijemy kawy z mlekiem to na chwilę jest mi lepiej