Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tana wrote:Wogole wyobraźcie sobie ze jakiś czas temu pojechałam na izbę przyjęć w dalszym ciągu z krwawieniem i lekarz który mnie przyjął mnie wykrył u mnie krwiaka mimo że wiedziałam że go mam bo byłam już 2 raz na izp tylko w 2 innych szpitalach powiedział że tak niekiedy bywa że się krwawi i ze ciążę mam zagrożona tyle.. śmiałam się sama do siebie czy on tego krwiaka nie widzi? Mimo ze na monitorze był i nawet zdjęcie sobie potem zrobiłam jak wyszedł z sali. Po wyjściu następnego dnia napisałam mu na znanym lekarzu ze nie polecam bo nie wykrył krwiaka. Wczoraj dostałam pismo od jego adwokata ze mam usunąć komentarz bo to jest pomówienie!! I ze mam czas do dzisiaj żeby go usunąć bo jak nie to pociągnie mnie do odpowiedzialności. Napisał też że w karcie ma zapisane ze mam krwiaka ciekawe.. jak ja w wypisie nie mam. Uważajcie na ten portal bo on udostępnię wasze dane ja sie logowałam przez fcb i adresu nie dawałam więc wziol sobie je ze szpitala
Wiec masz juz Kochana asa w rekawie, no teraz możesz go oskarżyć o udostępnianie danych osobowych, które są danymi szczególnie wrażliwymi! Tez pracuje w służbie zdrowia i wiem jak wszyscy są przeczuleni na tym punkcie. -
Hej dziewczyny!
Dzisiaj mam nerwowy dzień,a tak właściwie od wczoraj ...
Będąc u gina w poniedziałek z wynikami badań okazało się,że "być może" mam coś z tarczycą,dała mi ponownie skierowanie na badania FT4 I FT3 i dostałam skierowanie do endokrynologa państwowo. Zadzwoniłam do przychodni,żeby się umówić na wizytę na dzień dzisiejszy do tego endokrynologa,bo akurat odbieram dzisiaj wyniki. A babka do mnie,że zapisy są dopiero na styczeń a moja gin chciała,żebym jeszcze załatwiła to w tym tyg. , ponieważ nie można z tym zwlekać. Więc mówię do tej baby,że zależałoby mi jak najszybciej,że jestem w ciąży i moja gin mówiła,żebym załatwiła to jeszcze w tym tyg. a ta babeczka do mnie,że ona nie będzie wchodziła w kompetencje lekarza,że mam dzisiaj być między 13-15 lekarz będzie to mam z nim zagadać to może mnie przyjmie
No myślałam,że szlag mnie trafi...
Więc stwierdziłam z moim mężem,że to jest bez sensu prosić o lekarza,żeby mnie przyjął na wizytę,chore jakieś tym bardziej,że jest się w ciąży.
Postanowiliśmy,że pójdę prywatnie Zadzwoniłam to takiej babeczki,a ona do mnie,że ma zapisy też dopiero na styczeń,ale tłumaczę jej jaka jest sytuacja,a ona do mnie,że ona pracuje też państwowo w przychodni takiej i takiej i,że jak jestem w ciąży i mam skierowanie to powinni mnie przyjąć bez żadnego,ale. I powiedziała,że jeżeli mnie nie przyjmą dzisiaj w tej przychodni co mam skierowanie to mam w piątek do niej o 8 rano przyjść państwowo. Wiecie co tak się zagotowałam .... Jadę dzisiaj to tej przychodni co mam skierowanie, zobaczymy czy uda mi się coś załatwić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDalile wrote:4h do wizyty. Powiedzcie ze z krokiem wszystko ok.
A nadal plamisz, czy to było jednorazowe?
Musi być dobrze, to co opowiedziałaś ewidentnie wskazuje, że uszkodziłaś sobie jakies naczynko tym aplikatorem. Pamietaj żeby więcej go nie używać i będzie git. MUSI! Trzymam kciuki -
Jastra wrote:A nadal plamisz, czy to było jednorazowe?
Musi być dobrze, to co opowiedziałaś ewidentnie wskazuje, że uszkodziłaś sobie jakies naczynko tym aplikatorem. Pamietaj żeby więcej go nie używać i będzie git. MUSI! Trzymam kciuki
Chyba jednorazowe -
Tana wiesz moze ten lekarz widzial tego krwiaka i go zapisal sobie ale nie mowil tobie bo moze nie chcial cie straszyc. Juz tak tutaj ktoras z dziewczyn miala ze odklejala jej sie kosmowka ale lekarz dopiero potem powiedzial jak juz sie przykleila bo nie chcial jej straszyc. Moze za szybko ocenilas go publicznie, w koncu nie zrobil ci nic zlego.
Dalile na pewno od aplikatora. Ja tez wolalam polykac dupka a teraz mi kazal dowcipnie i wkladam palcem ale juz dzosiaj mnie szczypalo z jednej strony jak wkladalam.boje sie cos tam podraznic. A propo, dziewczyny czy wy tez macie taki lejacy sluz? Nie wiem czy to sluz czy ten progesteron sie rozpuszcza i wyplywa ale mam monentami mokro ze az ide sprawdzic czy to tylko sluz
Ps cholercia leb mnie zaczyna bolecWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:56
izulala lubi tę wiadomość
-
Odpowiedź od moderatora w sprawie tabelki w pierwszym poście...
"Jest nam bardzo przykro, ale w chwili obecnej nie ma możliwości zmiany autora wątku. Zdajemy sobie sprawę, że może Wam to sprawiać dużo niedogodności, ale obecnie nie jesteśmy w stanie nic zrobić, ponieważ system nie zakładał ingerencji w autora wątku. Jeśli podczas aktualizacji serwisu, funkcja zostanie wprowadzona, wówczas na pewno zmienimy autorkę Waszego wątku. Tymczasem pozostaje nam przeprosić Was za niedogodności! " -
aisa wrote:Odpowiedź od moderatora w sprawie tabelki w pierwszym poście...
"Jest nam bardzo przykro, ale w chwili obecnej nie ma możliwości zmiany autora wątku. Zdajemy sobie sprawę, że może Wam to sprawiać dużo niedogodności, ale obecnie nie jesteśmy w stanie nic zrobić, ponieważ system nie zakładał ingerencji w autora wątku. Jeśli podczas aktualizacji serwisu, funkcja zostanie wprowadzona, wówczas na pewno zmienimy autorkę Waszego wątku. Tymczasem pozostaje nam przeprosić Was za niedogodności! " -
Witam
MartaT miałam podobną sytuację. Dostałam wczoraj skierowanie do endokrynologa ze względu na podniesione TSH. Gine na skierowaniu napisała że to pilne (ciąża).
Godzinę później w przychodni przyjmował endokrynolog. Weszłam ze skierowaniem zapytać czy przyjmie mnie dzisiaj. Jak zobaczył że jestem w ciąży to powiedział że oczywiście tak, że ciąża to priorytet i żebym poszła się zarejestrować
Jak widać nie chodzi to o proszenie, tylko zapytanie Lekarz to też człowiek i rozumie nasze obawy o maleństwo A ten na którego trafiłam to dusza człowiek Wybadał, przepisał leki i jeszcze uspokoił -
nowatorka wrote:Tana wiesz moze ten lekarz widzial tego krwiaka i go zapisal sobie ale nie mowil tobie bo moze nie chcial cie straszyc. Juz tak tutaj ktoras z dziewczyn miala ze odklejala jej sie kosmowka ale lekarz dopiero potem powiedzial jak juz sie przykleila bo nie chcial jej straszyc. Moze za szybko ocenilas go publicznie, w koncu nie zrobil ci nic zlego.
Dalile na pewno od aplikatora. Ja tez wolalam polykac dupka a teraz mi kazal dowcipnie i wkladam palcem ale juz dzosiaj mnie szczypalo z jednej strony jak wkladalam.boje sie cos tam podraznic. A propo, dziewczyny czy wy tez macie taki lejacy sluz? Nie wiem czy to sluz czy ten progesteron sie rozpuszcza i wyplywa ale mam monentami mokro ze az ide sprawdzic czy to tylko sluz
Ps cholercia leb mnie zaczyna bolec
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;