Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z herbatka. Ja juz ostatnio sie lepiej czuje, wiecej energii, mdlosci juz b male
Czasem tylko mam bole jak na @ ale b lekkie i czasem czuje uciskanie w brzuchu.a wy jak tam z objawami? Przechodza troche?
Ps. Kamenka odezwij sie bo sie martwimyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 07:49
kijanka_88, alexxx lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Nowatorka- ja mam podobnie, coraz rzadziej wymiotuje, srednio co 2/3 dni, bo mdlosci miewalam rzadko. Juz od czasu do czasu je mam.
Waga +1 kg wiec doktorek sie ucieszyl:)
Generalnie zauwazylam, ze jest coraz lepiej!
W ogole widze, ze sporo z nas idzie na wizyte 23.12
I musze sie pochwalic! Po raz pierwszy od miesiaca udalo mi sie zasnać po północy!: ) Jestem dumna:)
Milego dnia Kochana.nowatorka lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:Witam z herbatka. Ja juz ostatnio sie lepiej czuje, wiecej energii, mdlosci juz b male
Czasem tylko mam bole jak na @ ale b lekkie i czasem czuje uciskanie w brzuchu.a wy jak tam z objawami? Przechodza troche?
Ps. Kamenka odezwij sie bo sie martwimy
Cześć Dziewczyny
zdecydowanie, w prawdzie pewne potrawy są nie do przełknięcia ale potrafię już do sklepu wejść spożywczego :D:D
I zdecydowanie senność ustępuje energii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 08:24
Kijanka
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Witam z herbatka. Ja juz ostatnio sie lepiej czuje, wiecej energii, mdlosci juz b male
U mnie na razie mdłosci nie odpuszczają. Ale mam tylko to, więc dam radę
Z samym kupowaniem jedzenia nie mam problemów, ale zapachy faktycznie potrafią te mdłości wmóc niesamowicie. Wczoraj stałam na poczcie i wszedł starszy facet ... jak dobrze że jedna osoba tylko przede mną była i szybko mogłam załatwić i wyjść
Kompletnie nie mam ochoty na słodkie rzeczy, tylko konkretne smaki słone i kwaśne i sałatka jarzynowa, mmmniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 08:36
-
Jastra wrote:Witam się i ja z pracy
Kurcze, zaczynam się poważnie martwić o Kamenkę. Odezwij sięęęęęęęęę!!!!!nowatorka lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Podejrzewam, ze mogli Ja zostawić w szpitalu. Jak jakiś czas temu Tam trafila, to tez tak nie pisala, nie pisala. Nawet na priv mi nie odpisuje. Badzmy dobrej mysli, na pewno jest okej.
Tez tak właśnie podejrzewam, że ją zostawili... -
Patutka wrote:Czesc dziewczyny Ale dalyscie mi do nadrobienia dzis! Ja niedawno wstalam, ciezko spac z przerwami na wymioty. Na szczescie pojawiaja sie one coraz to rzadziej.
Ale to Nie jest jedno badanie. Cos słaba ta informacja. Nie musisz robic i tego i tego..napisalam Juz, ze po prostu oba te testy maja wieksza czujnosc. Ale samo usg tez moze byc. Pappa robi sie jesli byly wady w rodzinie i +30
.... -
nick nieaktualny
-
Sanna wrote:Ja mam wizyte w sobote z Pania Doktor która będzie prowadzic ciąże i szczerze mówiąc wolałabym nie robic testu pappa bo to jednak koszt 450 zl i więcej wiec może po rozmowie się uda
Również witam się z pracy miłego dnia
Te badania są super stresujące dla mamy i chociaż wiem, że są ważne to jednak nie powiem żebym chciała je robić...
U mnie pewnie będzie pappa+usg ale to dopiero w styczniu...
A co do objawów - u mnie wzdęcia troszkę mniejsze i ciesze się bo lekarka wczoraj kręciła głową na espumisan... ;/19.07.2016 r. Aleksander
-
Dalile a może teraz wypadal by Tobie okres? Ja tak miałam, że ok terminu kolejnej miesiączki miałam plamienie ale tylko na wkladce. Lekarz kazał leżeć i nadmienię, że brałam wtedy duphaston.Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dalile nigdy żadnych aplikatorów...juz nie jedna miala plamienia od niego,palcem wystarczy...u mnie lekarz od razu mówiła te gówno niech lezy w opakowaniu bo pojawi sie krew to przezyjesz horror ze strachu
Ejrene lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dalile wrote:Zauważyłam to tylko na aplikatorze do luteiny. Lekarz ma czas dopiero o 15:30. Może powinnam na pogotowie pojechać?
Nie stresuj się :* trzymam kciuki żeby okazało się ze to wina aplikatora!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 09:57
19.07.2016 r. Aleksander
-
dzisiaj mi się śniło że dzidzia wypychala noge i rece przez brzuch ale normalnie tak z 4 cm nad hehehhhehe i podobalo mi sie to;) to moze moja odpowiedz na lęk przed czuciem ruchów;)
_analiza, Ejrene lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016