Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Małabella dobrze że nie czekałaś i od razu się wyjaśniła sytuacja ,bo po co dodatkowy stres to nikomu nie służy.Otrzymam kciuki za Was dziewczyny co za dzień...Wszystkim mamuśkom życzę spokojnej nocy
Małabella lubi tę wiadomość
28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Ciocie, witamy się prosto z usg;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5848acb54584.jpg
Te rączki...
Mamy 1.6 / 1.7 cm i wg usg równo 8tc a serducho bije rowniutkoo jestem spokojna do stycznia.
^^
P.s.
Kamenkaa -czekamy na info &&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 22:01
majeczka87, mamuśka1, alexxx, Małabella, Telashe, aisa, nowatorka, lena77, Ama, kot_bury lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Malabella trzymaj się cieplutko, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok:) ja też bylam w szpitalu, spędziłam tydzień nie cały jakoś mi zlecialo.
Kamenka daj znać bo się martwimy:( ja tydzień temu tak samo plamilam.
analiza ale masz slicznego dzidziorka też mam takie zdjęcie, mój śpi z rączkami do góry, jest przeslodkieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:39
_analiza lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
_analiza wrote:
JAkie Wy macie piękne USG ... pieeeekne JA czekam do poniedziałku... M sie ostatnio dziwł że BOBO juz m rączki ... i sie rusza... uśmiałam się..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:55
_analiza lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Czesc dziewczyny Ale dalyscie mi do nadrobienia dzis! Ja niedawno wstalam, ciezko spac z przerwami na wymioty. Na szczescie pojawiaja sie one coraz to rzadziej.Sanna wrote:"Niewiele pacjentek zdaje sobie sprawę z tego, że "badanie pappa" nie jest tylko testem biochemicznym. Oprócz badania krwi obejmuje ono także:
•Szczegółowy wywiad lekarski (rozmowa z ginekologiem).
•Specjalne badanie USG przezierności karkowej dokonywane przez doświadczonego lekarza"
to tak dla doinformowania
Ale to Nie jest jedno badanie. Cos słaba ta informacja. Nie musisz robic i tego i tego..napisalam Juz, ze po prostu oba te testy maja wieksza czujnosc. Ale samo usg tez moze byc. Pappa robi sie jesli byly wady w rodzinie i +30
Jastra- zgadzam sie co do badania. To by bylo zdzierstwo, jesli nie mialybysmy wyboru
Daktylek, tak bardzo mi przykro, zycie bywa czasem okrótne.... walcz i nie poddawaj sie, wracaj tu szybko. Pomodle sie za Was:*
Oldżi- jak przeczytałam Twoj pomysl o zamianie z kameką to padłam na podloge ze smiechu xD
Izulala- genetycznie Masz 5 dni po mnie:D na pewno bedzie dobrze, zobaczysz:))))
Tana- A dlaczego lekarz odradzil Ci badania? To jego obowiazek zrobic to usg i laski nie robi. Cena usg jest niezmienne, jedynie za Pappa placisz. Ja mam 21 lat, A usg bede miala wykonywane. Dziwny ten Twoj lekarz
Ps. Zazdroszcze mieszkania w Krakowie. Kocham to miasto
Susana- jeju jeju, i to wszystko bylo tak dokladnie widac naprawde? Jak czytam o tym Twoim malym czlowieczku to usmiech sam sie Ciebie na usta:) ja mam 23.12 usg to bedzie 11t5d tez marze o takim widoku i zdjeciu:)
Ciekawe czy tez przez brzuch bede miala....
Susana lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️