Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kama005 wrote:Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!!! Dziewczyny będzie dobrze!
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
nowa! wrote:Strałam się dużo leżeć ale nie mogę powiedzieć, że było tak cały czas. Dużo byłam w pozycji pół siedzącej albo siedzącej. Mało chodziłam, nic nie dźwigałam. Nie plamiłam więc mam cichą nadzieję że się wszystko wchłonęło i zarosło ale nie ukrywam, że nie raz miałam chęć pojechać na usg i sprawdzić co i jak ale wytrzymałam. teraz mnie tylko martwi trochę kłucia w podbrzuszu ale zrobiłam sobie kurację bo wydaje mi się że może to być pęcherz więc piję wodę z dużą ilością cytryny, moczę nogi w ciepłej wodzie i zjadam żurawinkę
Smile wogole to strasznie się cieszę z twoich dobrych wyników
Też się cieszę:)To 3mam kciuki żeby było wszystko dobrze, mam nadzieję że i mi sie wszystko szybko sklei:)
wczoraj pisałyście o pierogach, ja akurat sobie zjad\lam takie z kapustą i pieczarkami, potem przyszła do mnie kolezanka na ploty a ja nie wiedziałam co mam z d.....zrobić, brzuch jak balon...no koszmar:)tak mi zachcianka bokiem wyszła...nowatorka, Sanna lubią tę wiadomość
-
Hej ale wam smaki przychodzą Hehe fajnie , ja byłam dziś jeszcze raz u lekarza o tej ostatniej wizycie byłam tak zestresowana ze szok , ale dziś mi powiedział ze widać serduszko i na razie nie może nic powiedzieć bo jet jeszcze za wcześnie ale póki co jet dobrze moje maleństwo ma aż 11 mm ( mój mały wielki człowiek ) dziękuję dziewczyny za wsparcie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
Ejrene, izulala, kot_bury, aisa, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga! Zgłaszam oficjalny wniosek!
Uprzejmie prosi się Szanowne Mamy, aby wrzuciły do swojego profilu suwaczki z wiekiem ciąży, co uczyni łatwiejszym ogarnianie sytuacji każdej z nich, podczas jakże miłych rozmów
Koniec wniosku
Podpisano
JastraDalile, aisa, _analiza, kot_bury, nowatorka, MartaT, Inska lubią tę wiadomość
-
Nata moim zdaniem każdy ma prawo zeby wiedziec co sie dzieje z ich zdrowiem czy to dobra czy zła wiadomosc. mialas prawo wyrazic opinie i kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Lepiej jednak usunac ten komentarz zeby nie miec nieprzyjmenosci.
Dzis zaszalalm;D zrobilam sobie brewki i kupilam kilka kosmetyków w rosmanie;) o teraz jestem szczesliwa kobieta;)Ejrene lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ha! A jakże! Dołączam do grona rozpieszczających się mam! Ja co prawda malutkimi rzeczami, ale jest!
Śmiać mi się chcialo bo wczoraj kupiłam choinkę żywa i szukałam stojaka. Znalazłam ładny metalowy ale kosztował 70 zł. I dzwonie do M mowie: jest ładny ale drogi, pojadę jeszcze poszukam tańszego. A M. mówi: bierz, co żonie matce mojego dziecka będę żałował? hahaah
A swoją drogą na pierdołki Lubie wydawać swoje ale nic mi nie sprawia takiej przyjemności jak kupowanie prezentow;) na liście został mi tylko M. i tata:)
Ps. Smarujecie się już specyfikami typu mustela itp? Coś polecacie? Ktoś Wam może coś polecał?aisa, Inska lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
oldżi no jak nie jak tak pewnie!
ja smaruje sie oliwką jonsons dla dzieci. od 4 miesiaca mozna kremy na rozstepy dopiero.
najszczesliwsza jest mnostwo stron na których sie tworzy;) wygoogluj;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnynajszczesliwsza wrote:Hej dziewczynki jak zrobic ten suwaczek z wiekiem
Wejdź na jakąś stronę z suwczkami, np: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
powybiraj tło, ikonke, wpisz date ostatniej miesiączki i utworzy Ci się link, który kopiujesz i wklejasz na stronie belly Ustawienia-forum-twój podpis
I już